تنظیم دسترسی به پوشه های شیر شده ؟

dark-man

Member
با سلام خدمت دوستان ...
آقا من می خواهم بر روی سرور (2003) یک پوشه را به طوری تنظیم کنم که کاربران بتونن فولدر های اون را ببینند ولی نتونند داخل فولدری که مربوط به خودشون نیست برن (فقط کسانی بتونن برن که دسترسی دارن ) ...
مثلا فولدر Root من USER هستش اسمش و درونش 10 تا فولدر به اسم های اعضای شبکه هستش ...من می خواهم هیچ کدوم از اعضا؟ نتونن فولدر Ali (که درون این فولدر Rootهستش ) رو برن توش بجز خود علی(که بهش دسترسی این فولدر داده شده ) .....ممنون میشم بتونین کمکم کنید ...

stalker

Member
احتمالا باید مشکلتون تا حالا حل شده باشه ولی برای کسایی که بعدا این مشکل رو پیدا می کنن عرض می کنم
باید در هر پوشه مجوز دسترسی users grupe رو روی عدم دسترسی قرار بدید ( یعنی همه مجوز ها رو غیر فعال کنید) بعد به گروه های کاربری اون پوشه یوزر مورد نظرتون ( مثلا علی برای پوشه مربوط به علی ) رو اضافه کنید و بهش اون میزان از مجوز هایی رو که می خواید بدید
برای انجام این تنظیمات هم باید رو پوشه راست کلیک کنید بعد properties رو انتخاب کنید و در تب security این تنظیمات رو اعمال کنید
در پناه حق باشید

در تایید و تکمیل مطالب دوستم و در پاسخ به این سوال بعضی دوستان که "تب security قابل رویت نیست" باید عرض کنم که اولا تعیین سطح دسترسی برای پوشه ها در فایل سیستم NTFS قابل اعمال هست و دوما ممکنه تنظیمات فولدرآپشن شما طوری باشه که این تب قابل رویت نباشه برای حل این مشکل هم می تونید از منو Tools گزینه فولدرآپشن رو انتخاب و در تب View تیک گزینه use simple file shairing رو بردارید.

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا