تنظیم خطوط منقطع

Amir001

Member
وقتی چند خط در کورل تایپ میکنم (به صورت پاراگرافی و به هم چسبیده ) تا زمانی که از ctrl+kاستفاده نکردم خط ها به هم چسبیده است.توسط ابزار shape tool میتوان فاصله بین خطوط را تغییر داد .
اما به محض استفاده ازاین کلید میانبر و جدا شدن این خط های به هم چسبیده دیگر نمیتوان با هیچ ابزاری حتی shape tool هم مابقی خطوط را تغییر ارتفاع داد.
در واقع میخواه م بدانم چگونه میتوان خطوط منقطع را به طور یک جا و باهم تغییر ارتفاع داد.
در آخر هم از سایت خوب کارآمدتتون و همچنین یاری دوستان طراح کمال تشکر را دارم.

brhmzdznb

Member
متوجه منظورتون نشدم می تونید بیشتر توضیح بدید یا تصویر کارتون رو بزارید؟!

Amir001

Member
به خدا من سعی کردم تا اونجایی که در توانم بود سلیس توضیح بدم تا به منزلگاه مقصود برسم.
بلدم نیستم تصویر بگزارم.
میخواید شما یه لطفی کنید بگید کجاشو متوجه نشدید تا دوباره توضیح بدم.
یا یه کار دیگه :
همین حرکت رو اگه انجام بدید تو کورل متوجه منظورم میشید.
1-چند خط رو تایپ کنید.2-در این حالت اگر دقت کنید خطوط به هم چسبیده است و فاصله بین آنها رو میشه با shape tool تغییر داد
3-ctr+k بزنید خط ها از هم جدا میشند و دیگه نمیتونیم فاصله اون ها را تغییر بدیم

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
دوست عزيز
اميدوارم منظورتون رو فهميده باشم و با مشاهده فايل تصويري پيوست شده ، مشكلتون حل بشه

موفق باشيد
مهدي

پیوست ها

• Align.zip
    733.6 کیلوبایت · بازدیدها: 20
آخرین ویرایش:

brhmzdznb

Member
یه چیزایی فهمیدم. بله با شیپ نمیشه تکونش داد ولی خب وقتی بریک شده یعنی هرخط مستقل شده با pick tool هرجا بخواید میره دیگه!:-?
امید وارم با توضیحات اقای مهدی مشکلتون حل بشه:rose:

Amir001

Member
آقا مهدی از لطف بی کرانتون کمال تشکر را دارم.ولی این فایل پیوستی که گذاشتید با چه برنامه ای باز میشه؟!

brhmzdznb

Member
کلیک راست کنید بعدextract file و ok.فرمتش aviهست که با مدیا پلیر یا بقیه نرم افزار های باز میشه.

Amir001

Member
تو رو خدا متوجه شید چی میگم .منظورم 2تا دستگیره ایه که به محض استفاده از shape tool و اگر ctr+kنزده باشی فعال هست.(دو تا دستگیره که یکیش پاراگرافو به راست و دیگری به پایین منتقل می کنه)ولی اگه ctr+k بزنی فقط یکی از خط ها رو میشه با این دستگیره ها تغییر وضعیت داد.

Mahdi

اون دستگيره ها در Shape tool كه مي فرموديد در مورد يكيش كه فاصله خط ها را تغيير مي ده يعني به سمت پايين فاصله خط ها را اضافه مي كنه يا كم مي كنه كه توضيح دادم در مورد دستگيره سمت چپي كه فاصله بين كاراكترها را زياد مي كنه به صورت طبيعي اين براي يك متن هست و وقتي شما با كليدهاي ميانبر CTRL+K متن را به چند خط تقسيم مي كنيد در واقع شما يك متن را به چند متن تك خطي تبديل مي كنيد كه هر كدوم حكم يك متن را دارند و نمي شه با هم فاصله بين كاراكترهاش رو تغيير داد.

موفق باشيد
مهدي

Amir001

Member
افرین اقا مهدی.ممنون.حالا متوجه شدید.یعنی راه حل دیگه ای هم نیست که به قول شما این چند متن جدا از هم رو تغییر فاصله داد.
میدونید برای این می خوام که مثلا وقتی می خوای این متن ها رو بچینیشون تو جدول راحت میشه نسبت به جدول تغییر وضعیت داد.
اگه یه راه بتونی جلوم بزاری خیلی خوب میشه

Mahdi

هونطور كه عرض كردم اون ابزار (به قول شما دستگيره سمت چپ) براي يك متن و با تكه تكه كردن متن به چند خط اين ابزار براي هر كدام از خطوط مجزا عمل مي كند.

موفق باشيد
مهدي

Amir001

Member
خوب راه دیگه ای مد نظرتون نیست.حالا غیر از shape tool. راهی که بشه بعد از استفاده از ctr+kباز هم فاصله ی بین خطوط را تغییر داد.یا اصلا یه راهی که بشه به راحتی و با سرعت متن ها رو در جدول قرار داد.
که مثلا نخوام با ابزار pick tool متن ها رو دونه دونه در جدول قرار بدم.یک دفعه و یک جا همشونو تو جدول قرار بدم.
منظورم کلید میانبری چیزیه.
بازم از این همه توجهتون ممنون

Mahdi

من خودم توي جداول متون ستونهاي جدول و همينطور سطرها رو در خطوط مجزا مي نويسم بعد ctrl + k مي زنم و تك تك در جدول مي چينم.
البته در سطرها مي تونيد اگر خونه هاي جدول فاصله هاش يكي است متن ها را زير هم بنويسيد و با shape tool فاصله ها را منظم نماييد.
باز هم اگر خواستيد نمونه فايلي رو كه تهيه كرديد بذاريد تا روي اون توضيح بدم.

موفق باشيد
مهدي

جدیدترین ارسال ها

بالا