تنظیمات و کالیبره

سلام دوستان من در قسمت تنظیمات زیر که تصاویرش رو گذاشتم مشکل دارم لطفا کمک کنین

سوال دوم این که من چطوری میتونم مانیتور کامپیوترم رو کالیبره کنم تا رنگها رو درست نش.ن بده و اصلا نیازی هست یا نه

و چه مزایایی داره

پیوست ها

• project setting1.png
    project setting1.png
    14.9 کیلوبایت · بازدیدها: 49
  • project settng.png
    project settng.png
    16.6 کیلوبایت · بازدیدها: 39
  • titler.png
    titler.png
    10.9 کیلوبایت · بازدیدها: 45
  • trim.png
    trim.png
    10.5 کیلوبایت · بازدیدها: 45
  • project setting.png
    project setting.png
    17.5 کیلوبایت · بازدیدها: 42

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
سلام دوستان من در قسمت تنظیمات زیر که تصاویرش رو گذاشتم مشکل دارم لطفا کمک کنین

سوال دوم این که من چطوری میتونم مانیتور کامپیوترم رو کالیبره کنم تا رنگها رو درست نش.ن بده و اصلا نیازی هست یا نه

و چه مزایایی داره

سلام. مطالبی که گفتی خیلی زیاده . بعضی هاش مهمه و بعضی هاش نه. بعضی هاش راحت قابل فهمه ولی بعضی هاش باید کلی گفت تا مطلب برات جا بیفته. چون مشخصه که شما اطلاعاتتون درباره این برنامه خیلی کمه و با یه جمله نمیشه مطلب رو رسوند. بهتره ابتدا کتاب یا سی دی آموزشی ( تو نت هم هست ) تهیه کنید تا با مفاهیم اولیه آشنا بشین. وگرنه هر روز مجبورید پله به پله سوالهایتان را مطرح کنید. هر چند تو خیلی از کتابها اینها رو پیدا نمی کنید چند سال پیش یه کتاب نوشتم برای premiere pro 2 تمام منو ها و زیر منو و گزینه ها رو توش توضیح دادم. اما پول نداشتم چاپ کنم. ایز ایران هم گفت باید حداقل نصف مخارج رو بدی که می شد 2 میلیون تومان. چیزهایی که تو خیلی از کتاب ها نیست. متاسفانه نویسنده هر جا رو که می خواد میگه نه همه برنامه رو. ولی من همه منوها رو توضیح داده بودم!.

اما اگر مصر هستید بگید من درباره همشون یه توضیح بهت میدم.

کالیبره

من ضعف اساسیم در ورد قسمت audio هستش و کالیبره کردن مانیتور رو هم توضیح بدین البته منظورم از کالیبره کردن مانیتور استفاده از اداب گاما نیست بلکه استفاده از bar ton هستش
بعدی هم اینه که
هرتز در صدا یعنی چه فرکانس صدا یعنی چه44000ht
تصاویری رو که هم دام توضیح بدید در موردشs

جدیدترین ارسال ها

بالا