تناسب عکس و دکمه دانلود

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
یک عکس دارم که کنارش دکمه دانلود ساختم، اما تصور می کنم این دکمه، پس ضمینه و عکس ساخته شده، تناسبی با هم ندارند.
لطفا نظر خود را بفرمایید که چگونه دکمه ای بسازم.
پاینده باشید

پیوست ها

• test.jpg
    test.jpg
    52.3 کیلوبایت · بازدیدها: 39

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام
بله مچ نشده
رنگ باتن را مشکی کنید حتما Ok میشه :rose:
به نظر من مشکی ساده بزارید و روی باتن را حالت شیشه ای کنید و یه رفلکت هم زیرش ایجاد کنید شیک میشه
موفق باشید

Ps.Graph

Member
منظور گيلاس جان ( اگه درست متوجه شده باشم ) اينه كه شما يك لايه بالاي لايه دكمه اضافه كنيد و رنگ لايه رو سفيد بزنيد . بعد از اينكار ميزان شفافيت لايه رو روي 30 يا توي همين حدودا بذارين و مثل اين تنظيم كنيد . ( لايه رو نصف كرده )

admin.gif
2%287%29.jpg

آخرین ویرایش:

kamifa1986

Well-Known Member
خيلي حالت گرد دارن. چرا بكگراند رو صورتي انتخاب كرديد؟ نرم افزارهاي زيادي در اين رابطه وجود داره كه كليدهاي آماده داره اما اگه هدفتون طراحي شخصيه بنظرم راهنمائي دوستان خوب بوده.رنگشم مشكي باشه بهتر و با كلاس تره. ميبخشيد نمونه كار ندارم بذارم تا منظورم رو بهتر بگم. موفق باشيد

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام آقای سعیدی عزیز .
خسته نباشید .
به نظرم اگر که از یه دکمه مثل همین نشان های کاربران مجید آنلاین استفاده کنید هم خوب میشه .
اگر هم که دوست دارین تیره باشه می تونید یه چیز شبیه نشان تیم ماهنامه درست کنید .
عکس هایی هم که dmoukh عزیز گذاشتند قشنگه .
می تونید از اون مشکیه استفاده کنید .
فقط سعی کنید رنگ نارنجی اون فلش درون دکمه رو به رنگی که خودتون در طراحی دکمه های پست اول استفاده کرده بودین تغییر بدید .
موفق باشید .

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
با سپاس فراوان از راهنمایی خوب دوستان
dmoukh جان، حیلی لطف کردید

جدیدترین ارسال ها

بالا