تمپليت آب

سلام :oops:

خوبيد؟من دنبال يه تمپليت خوب از تمپليت مونستر مي گردم كه آب و دريا و اينا توش زياد باشه.خيلي ممنون مي شم مه يكي اون به من بده. اميدوارم بتونم جبران كنم.خيلي اضطراريه.

ممنون
موفق باشيد :wink:

mossi

Member
اين تمپلت هاي مونستر كدوما بودند .
ماكه حدود 500 تا دانلود كرديم ريختيم توي پوشه
قاطي پاتي .

اينا چه مشخصه اي داشتند . يعني شماره هاشون چند رقم بود .
اگه بگي من توش ميگردم برات پيدا ميكنم .

3095
2744
1919
ايتا شماره هاشن.ممنون ميشم كه هر چه زودتر برام بفرستيد. اگه آپلود مي كنيد خيلي بهتره.
اگه تونستيد ميشه همه تمپليت مونستر ها رو روي يه سيدي بزاريد و واسم پست كنيد؟ همه هزينشو مي دم.تا نظر شما چي باشه.اگر موافقت كرديد وايم پي ام بديد. ولي به اون تمپليت هاي بالا هر چه زودتر نياز دارم.

ممنون
منتظرم

rouhollah

Member
ما خودمون فضا داديم همه دانلود كردن هنوز نفهميديم به چه دردي ميخورن

ghasedak_

Member
سلام
نمي دونم تا وقتي اين گوگله هستش چرا شما ميان اينجا التماس مي كنيد؟

rouhollah

Member
من ميتونم برا يه هفته يه جا بهتون بدم واسه آپلود ولي يكي بايد آپلود كنه

خيلي ممنون.خير ببينيد.همشو مي خوايد آپلود كنيد؟دستتون درد نكنه. من خيلي نياز دارم.

f_mostafa_f

Active Member
iRWEBDES گفت:
f_mostafa_f گفت:
حاجي اين مانستر اسم سايته يا چي؟
اولا كه حاجي باباته !
دوما مانستر نام نوع تمپليت مخصوصي هستش !

از كجا فهميدي من پسر حاجيم..؟؟ 8)

اگه امكان داره راجع بهش به ما هم يه چيزي بگو بلكه سوات منم يه نمه زياد بشه....

سلام

آقا اول بهتره من يه توضيحي بدم.سايت تمپليت مونستر سايتي هست كه تمپليت هاي زيبايي مي سازه و مي فروشه.تمپليت هم سايت آماده است كه فقط نيازه نوشته هاشو واسه سايتت عوض كني. اين هم آدرسش :
www.templatemonster.com
خوب اين هم از توضيح.

حالا كسي نمي خواد مشكل منو حل كنه؟ :(

mossi

Member
amirhossin گفت:
3095
2744
1919
ايتا شماره هاشن.ممنون ميشم كه هر چه زودتر برام بفرستيد. اگه آپلود مي كنيد خيلي بهتره.
اگه تونستيد ميشه همه تمپليت مونستر ها رو روي يه سيدي بزاريد و واسم پست كنيد؟ همه هزينشو مي دم.تا نظر شما چي باشه.اگر موافقت كرديد وايم پي ام بديد. ولي به اون تمپليت هاي بالا هر چه زودتر نياز دارم.

ممنون
منتظرم

اقا من تو اونايي كه دانلود كرده بودم نگاه كردم . هيچكدام از اين شماره ها رو نداشتم .

جدیدترین ارسال ها

بالا