تمرینات انیمیت

سلام به شما
از دوستان انیماتور دعوت می کنم تا در ضیافت آموزشی انیمیت شرکت کنند . با آپ کردن تمرینات انیمیت خودتون یک کلاس آموزشی خوب را ایجاد کنیم و به بحث و تبادل نظر در این باره بپردازیم .
موفق و موید باشید

انیمیت زیر چرخش یک گرز سنگین هست

پیوست ها

• mentor gorz (2).flv
    1.6 مگایابت · بازدیدها: 90
  • mentor gorz (1).jpeg
    mentor gorz (1).jpeg
    24.2 کیلوبایت · بازدیدها: 25
سلام چه کار خوبی منم هستم در مورد کارت بگم به نظرم انیمیت آنتی سیپیت یا همون پیش حرکت نداره در صورتی که گرز سنگینی دستش هست پش نیاز به یک آنتی سیپیت قوی داره دوم اینکه یه مکث نیاز داره این کار تا ببننده بفهمه چی میشه همیشه واسه انیمیت حواستون به این باشه که پیزی را که ببننده داره میبینه یه گذشته و یه آینده ای داشته مثلا همین صحنه میشد اول کارکتر گرز را با سختی برداره بعد اینطوری بچرخونه بعد دیگه بگم چشماش و سرش هم که تو هوا واسه خودش داره می چرخه دست و پاش هم بی دلیل کش میاد خیلی جاهاش پا هاش هم خیلی اسنپی یا آهن ربایی هست یعنی از زانو خمه یهو صاف میشه بعد دوباره خم میشه در کل خیلی نیاز به اصلاح داره وزن هم اصلا خوب خودشا تو این انیمیت نشون نمیده در صورتی که این گزر نشون میده فوق العاده نسبت به کاراکتر سنگینه تعادل کاراکتر هم فیزیکش درست نمیزنه حینه جابه جا کردن گرز

خوب مسلم که انیمیت دستی بود اگه موشن کپچر بود که لزومی نداشت این کار رو اپ کنم
بیشتر می خواستم به صورت خیلی طنز طنه ای زده باشم به این شو لباسی ها
از هیچ رفرنسی هم استفاده نکردم البته نداشتم اکه استفاده کنم

اینم یه تمرین از من
خوب عزیز در مورد کارشما باید بگم که ریتم و کلیات را خیلی خوب کار کردی ولی جزیئات که فوق العاده مهم هم هستند را روشون کار نکردی به طور کلی ریتم راه رفتنش زیباست ولی دست هاش که بسته هست پاهاش هم می تونسته نرم تر از رو زمین برداشته شه یعنی به طور اغراق آمیز خم شه دست هاش هم هیچ انیمیتی نداشت واسه همین این سوال برام پیش اومد که موشن کپچر هست یا نه ؟ مورد دیگه تا می ایسته یه لرزش کلی می کنه و شوخی ای هم توش نیست اغراقی هم نداره زیاد ولی بازم میگم ریتم کلی کار خوبه اونجا هم که میفته یه نکته ای را از این به بعد همیشه دقت کنید که اول کاراکتر چند لحظه ثابت بمونه بعد ول شه پایین این مکس را انیماتور های کلاسیک خارجی با حالت های مختلف مثلا اول پاهاش زمین را لمش کنه بعد چیزی حس نکنه بعضی ها اینطوری که اول به دوربین خیره شه بعد یهو با سرعت زیادی محو شه انجام میدهتد حتی دیدید تا کاراکتر میار رو زمین بیفته ممکن هست یه مکس طولانی باشه قبل از به زمین رسیدنش نمونش را تو کارتون رود رانر یا همون گرگه که همیشه دنباله اون پرنده می کنه دیدید این مکس ها به خاطر این هست که ببیننده ببنینه چی میشه و آمادگی واسه افتادن یا یک حالت سریع را داشته باشه یا اینکه ارتباطش یهو با کاراکتر قطع نشه و موضوع را بفهمه و بخنده ... بعدش اگه موقعی که کاراکترتون میفته پایین به نظرم اگه به بالا نگاه کنه فکر کنم قشنگ تر باشه تا اینکه پایین را ببینه یا یه ذره کش بیاد سرش یا بدنش اینطوری کارتونی تر میشه

جدیدترین ارسال ها

بالا