سلام.
برای شیدر سازی اگه میخوای اصولی یاد بگیری نرم افزارهایی مثل vray material siger shader می تونه کمکت کنه.یعنی اون رو بزار توی صحنه بعد آنالیزش کن ببین چطوری گزینه ها کتار هم نقش بستن
برای چرم مبل بهتر هست باری diffus از fall off استفاده بکنی
بامپ باید خیلی کمتر بشه
شاید علت اصلی بد شدن کار تناقص بیش از حد رنگهاست
کاغذ دیواری اینقدر شلوغ مناسب نیست.ببین کف مناسب این فضا نیست.اندازه uvw خیلی بزرگ و مصنوعی شده.
مثلا این کارو ببین.مال تاپ گالری اورموشن هست
ببین دیوار تیره شده کف روشن.المان های فضا رنگ وسط بقیه چیزهای عمومی سفید.چند تا دونه کتاب رنگی و مجسمه طلائی فضا رو سرخ آب سفید آب داده.
مشاهده پیوست 90574
یا این کار ماله سعید پاکزاد هست.چندوقت پیش توی گالری گذاشت.جالبه هنوز تاپ نرفته!
تم اتاق سفید هست اما آبجکت ها رنگی رنگی.اما دقت کن یه همخوانی بین رنگ ها وجود داره.البته مدلسازی رو نمیشه کتمان کرد.مثل چین چروک تخت یا فرم مناسب صندلی راحتی و ...حتی عکس روی دیوار
مشاهده پیوست 90576
این کار ماله فرشید هاشمی ( مدیر ) هست که توی بولتن اورموشن هم رفته
دقیقا حرف های بالا گفتم توش به چشم میاد.
مشاهده پیوست 90577
یا این کارو نگاه کن.
مشاهده پیوست 90578
و هزاران کار دیگه.وقتی میگم باید کار ببینی واسه این وقت هاست. چشمت آشنا میشه.رنگ بازی هارو یاد میگیری.من خودم همش می ترسیدم.اما وقتی کار خانه سالمندان فرشید رو دیدم به خودم گفتم باید بتونم.قصدم کپی صرف بود.اما کم کم وسط کار خودمم بهش دست بردم و تغییر زیادی پیدا کرد.
1 عده حرفه ای به یه حدی رسیدن.من ممکن هست سال ها طول بکشه بخوام بهشون برسم.اما وقتی که از تجربه استفاده بکنم دیگه لازم نیست چند سال وقت بزارم!
حدیث امام علی (ع): با مردان آزموده و صاحب تجربه همنشين باش ، چه اينان متاع پر ارج تجربه هاي خود را به گرانترين بها يعني فدا کردن عمر خود تهيه کرده اند و تو آن متاع گرانقدر را با ارزانترين قيمت يعني با صرف چند دقيقه وقت به دست مي آوري . الحديث جلد 2 صفحه 241
ممنون از توضيحات دوست عزيز
ولي چند تا نگته هست كه اگه بتوني كمكم كني توش ممنون ميشم.
توي پلاگين siger shader بدليل حجم بالاي متيال لايبراري ها خيلي سخته تشخيص نوع متريال البته نه چيزه مثل چرم ولي در كل براي پيذا كردن هر نوع متريال هر دفعه كلي گشتن خسته كنندست خواستم ببينم منويي وجود داره كه توش نوع متريال توضيح داده شده باشه؟
و اينكه براي رنگ ديوار نتونستم رنگ روغن يا پلاستيك رو در بيارم واسه همين از كاغذ ديواري استفاده كردم خواستم ببينم تنظيم خاصي براي اين نوع رنگ داري؟
بازم ممنون از همه دوستان و نكته هاي مفيدشون.