تمام فایل ها توی یک فایل

newman_hf

Member
سلام به اساتید Mmb مخصوصا جناب Lo30fer
من مشکلم در اینه چون یه پروژه آموزش ساختم و تو اون عکس آهنگ PDF و حتی فیلم هم موجوده نمی خوام از عناصر برنامم استفاده بشه منظورم این نیست که نمی خوام دی کامپایل شه اون که میشه اما من به یک مدرسه قراره بدم همه ی اونا کار با نرم افزار های CRACK مثه .... رو بلد نیستن ولی بلدن روی CD کلیک راست کنن و برن آهنگ و عکسامو بدزن :green:من با Embed آشنا هستم ولی به دلایلی این کارو نکردم ... مثلا از دوستان کسی ایده ای داره که بر فرض تمام فایلای من یک فایل dll یا پیزی که به صورت عادی باز نشه تبدیل شه ( منظورم اینه که 7-8 تا فایل یک فایل بشه) و بعد در برنامه باز شده و فراخوانی بشه همچین چیزی ممکنه ؟ ؟

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
یک راه بهتون پیشنهاد میکنم که فایلهاتون رو داخل یک پوشه بریزین و اون پوشه رو توسط برنامه هایی از قبیل UltraIso يا CdSecure مخفی کنید تا دیگه توسط کاربر قابل رویت نباشه فقط یک اشکالی که این روش داره این هست که این پوشه و محتویاتش توسط برنامه Isobuster قابل مشاهدست که برای جلوگیری از نمایش این پوشه تو Isobuster هم باید از برنامه های دیگر کمک بگیرین , با اینکار میتونید جلوی کپی برداری این افرادی رو که گفتین و حتی خیلی بالاتر از این رو بگیرین.
برای پیدا کردن آموزش اینکار هم بهتره در مورد مخفی کردن پوشه ها یا جلوگیری از نمایش پوشه ها در Isobuster در گوگل جستجو کنید.
ضمنا بیشتر از این نمیتونم توضیح بدم چون بحث از حوزه بیلدر و قوانینش خارج میشه.
موفق باشید.

آخرین ویرایش:

m javad

کاربر متخصص
میتونید فایلهاتون رو Decrypt کنید؛ با توجه به توضیحی که دادید برای کارتون مناسب هست
البته روش آقای لوسیفر رو اگر بتونبد انجام بدید بهتر هست، هرچند که دردسر بیشتری داره

masoudnt

Member
با سلام شما میتونید از نرم افزار
folderlock
استفاده کنید و در ان محتویات رو
encrypt
کنید.​

zozze

Active Member
با سلام
شما میتونید این فیلم آموزشی که خودم ساختم رو ببینید نتیجه میگیرید.
اونجا که تیک زدم که توی پوشه تمپ ویندوز بریزه میتونی یه جا از دریاو ویندوز رو بدی که فایل هات توش میمونه!
امیدوارم کمکی کرده باشم

از این17نفری که آموزش رو دانلود کردن یه دونش نباید یه تشکر خشک و خالی بکنه؟:mad:
یا حد اقل یه نظر بده؟:cry::sad:
واقعا که آدمو خیلی تشویق میکنید:snap:

پیوست ها

• hidefiles.rar
    552.8 کیلوبایت · بازدیدها: 130
آخرین ویرایش:

amin2dpr

Well-Known Member
سلام میتونی سیدی رو قفل کنی و قابلیت رایتو ازش بگیری و فایلهای خودتم مخفی کنی و فقط از طریق اتوران خودت ازش استفاده کنی برو به سایت کمیاب آنلاین www.kamyabonline.com و برنامه TZCopy رو جستجو کن که شامل آموزش و برنامه های دیگه ایی شامل الترا ایزو و... میشه آموزش هم که داره
امید وارم مشکلت حل شه

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
سلام میتونی سیدی رو قفل کنی و قابلیت رایتو ازش بگیری و فایلهای خودتم مخفی کنی و فقط از طریق اتوران خودت ازش استفاده کنی برو به سایت کمیاب آنلاین www.kamyabonline.com و برنامه TZCopy رو جستجو کن که شامل آموزش و برنامه های دیگه ایی شامل الترا ایزو و... میشه آموزش هم که داره
امید وارم مشکلت حل شه
TZCopy خیلی وقته قدرت خودش رو از دست داده حدود چندساله پس فکر نمیکنم توصیه خوبی باشه بهتر بود قبلش با برنامه های کپی محکش میزدین.

جدیدترین ارسال ها

بالا