تلفن پرشين سرويس

$aeed

Member
سلام
من پلن 1 رو سفارش دادم.ولي دومينش حاضر نشده.
تلفن پشتيباني تو سايت هم اشتباست.چي كار كنم.

iRWEBDES

Active Member
شما از فروشگاهي وقتي خريد ميكني و ناراضي هستي ميري به بقال سر كوچه شكايت ميكني؟

مهرداد كوهي

$aeed

Member
نه.چون ميد.نم مجيد آنلاين با پرشين سرويس هست اينجا ميگم.

iRWEBDES

Active Member
عزيزه من دليل نميشه كه پرشين سرويسز با مجيدآنلاين يكي هست مشكلاتش يكي باشه
در سايت پرشين سرويسز يك قسمت به نام پشتيباني هست كه ميتوني استفاده كني

مهرداد كوهي

rouhollah

Member
سعيد جان تلفنشون درسته ولي خب شما مشكلت چيه ؟
7641207 همين درسته

ايميل وپاست اومده يا نه؟
اگه اومده باشه يادت نره كه آدرس ها روپ بايد درست بزني

behsa

Member
آقا جان منهم همين مشكل را دارم. الان چند روز هست كه منتظر هستم با من تماس بگيرند. اما هيچ ميلي دريافت نكردم. به آقا مجيد هم PM دادم اما هنوز خبري نشده.
چكار كنم!؟

Peyman-Pop

Active Member
در سایت خودشون آدرس شرکت رو نوشتن که توی سجاد هستش میتونید برید اونجا تا زودتر کارتون رو راه بندازن .

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام دوستان

ببخشيد كه دير جوابتون رو ميدم چون مدتي بود آنلاين نشده بودم..

آقايون شماره تلفنهايي كه نوشته شده در سايت همگي درست هستند شماره 8452352 دفتر خودم هستش و شماره 7641207 هم نمايندگي ديگمون هستش شماره ديگه اي هم كه براي ساپورت گذاشتيم شماره 09153145615 هستش كه شما بر هر كدوم از اينها اگر تماس ميگرفتين ميتونستين با ما صحبت كنيد..

در مورد اينكه كار راه اندازي سايتتون دير شد ازتون معذرت ميخوام .. دليلش اين بود كه ما دومين شما رو ثبت كرده بوديم اما DNS هاي اون اشتباه ست شده بود براي همين سايت بالا نميومد كه حالا الان كاملا درست شده... من براتون فردا (شنبه) ميرم دفتر و ايميل مشخصات سايت رو براتون ارسال ميكنم

باز هم عذر ميخوام

مجيد

Peyman-Pop

Active Member
مجید جان من نمیدونستم شما هم توی شرکت پرشین سرویس هستی‌ .

پس حالا یک سوال دارم ازت ، دومینی‌ که شرکت شما برای من رجیستر میکنه به محتویات یا مجاز یا غیر مجاز بودن محتویات سایت من کار داره ؟

مثلا فرض کنیم محتویات سایت من نحوه هک کردن سرور سایت البرز باشه ( مثلا گفتم ) آیا اگر بخوان رد من رو پیدا کنن می‌تونن بفهمن شرکت شما این دومین رو برای من رجیستر کرده ؟ و آیا وقتی‌ از شما اطلاعات شخصی‌ من رو بخوان مثل تلفن و .... شرکت شما این اطلاعات رو در اختیار اونها میذاره ؟

و در آخر اینکه مثلا یک سایتی‌ مثل پرشین هکر آیا قانونی‌ هستش ؟ و همین شرکت ها دومین اونرو رجیستر کردن یا خودشون بطور شخصی‌ از سایت های مربوطه دومین رو خریداری کردن ؟

با تشکر .

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

پيمان جان در مورد دومين هيچ كسي نميتونه گير بده.. مگر اينكه از طريق قانوني و از طريق سايت ICCAN اقدام كنه...
اگر كسي از دومين شما به ICCAN شكايت كنه اونها براي ثبت كننده اون دمين اخطار ميفرستند و بهش ميگن كه به فلان مشتريت بگو فلاني ازش شكايت كرده و از اين حرفها ..
معمولا يكهو قطع نميكنند و كاملا پيگيري ميكنند و بعدش اينكارو ميكنند..

منظورت از قانوني چي هستش؟! چون هر دوميني كه ثبت ميشه طبق يك سري قوانين ثبت ميشه..
الان سايتهايي هستند كه فقط هاست براي سايتهاي هك و پورنو ميدن .. بعضي هاي ديگه هستند كه ميگن ما هاست به هكر ها نميديم.. اين چيزها بستگي به اونجايي كه ازش ميگيري داره...

در مورد پيگيري بله ميشه پيگيري كرد و وقتي بصورت قانوني باشه ما هم مجبوريم تمام اطلاعات رو در اختيار درخواست كنندگان بذاريم .. البته نه ما تمام كساني كه كار هاست و دومين انجام ميدن اگر از سازمانهاي بالاتر تقاضا بشه بايد اطلاعات رو در اختيار قرار بدن ...

ضمنا اين نكته رو هم توجه داشته باش سايتهايي هم كه فقط براي سايتهاي هك هاست ميدن براي همون هكر ها هم يك سري قوانين و ضوابطي رو مشخص ميكنند ..

مجيد

rouhollah

Member
و من اين مورد رو اضافه كنم كه با وويس شما ميتونين اطلاعات كافي از صاحاب دومين بدست بيارين و اين بستگي داره مجيد يا افرادي مثل مجيد مشخصات شما رو درست وارد كرده باشن؟
كه اين آقا مجيد حتي شماره تلفن خونمون رو وارد كرده :(
در مورد پرشين هكرز سايت اوشون بسته شده كه اينكار توسط شكايت بانك صادرات انجام شده

خلاصه واسه هر هاستري يه قوانيني هست كه اگه برين اين قوانين رو مطالعه كنين متوجه ميشين كه توي ايران نميشه پورنو راه انداخت

Peyman-Pop

Active Member
مجید جان ICCNA داخل کشور هست یا خارج ؟ و وابسته به چه قانونی‌ هستش ؟

پس طبقه این چیز ها که گفتی‌ بهتره زمان رجیستر یک دومین تمام اطلاعات بجز آدرس ایمیل رو اشتباه وارد کنیم درسته ؟

و اینکه مثلا اگر محتویات سایت من کرک تمامی‌ برنامه های فارسی‌ که کرک شده به وسیله خودم باشه آیا امکان داره که دنبال صاحب سایت از روش قانونی‌ بگردن ؟ یا مثلا نرم افزار های کرک و تروجان نوشته شده توسط خودم که مسولیت استفاده از اونها هم با من نیست و با کاربره ؟

در آخر اینکه مگه دومین ها در سایت های خارجی‌ ثبت نمی‌شه ؟ پس چه کسی‌ جز من که یوزر و پسوورد مربوطه رو دارم می‌تونه دومین من رو ببنده ؟ مثل همین پرشین هکر .

ممنون از اطلاعاتت مجید جان .

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
پيمان جان ICCAN سازمان بين المللي هستش كه كار قانون گذاري و سياست هاي دومين ها رو بر عهده داره ... و به داخل و خارج كشور ارتباطي نداره ...

در مورد اطلاعات اشتباه هم بايد عرض كنم اگر بخوان پيگيري كنن مخابرات و دولت ايران اينقدر قدرت داره كه بتونه آدرس خونتون رو هم پيدا كنه.. اما خب يكم براشون درد سر داره چون بايد از روي آي پي و اين حرفها پيدا كنن

ببينين الان از اين سايتها زياد وجود داره خيلي هاشون هم هيچ مشكلي ندارن اين بستگي به شانس شما داره :wink: مثلا شما مياي كرك فلش رو ميذاري فردا ماكرو مديا ميره ازت شكايت ميكنه و خب اونوقت سايتتو تعطيل ميكنن ..

دومين شما در سايتهاي خارجي ثبت ميشه اما بالاخره كساني كه از راه قانوني اقدام كنند اون شركتهايي كه دومين شما رو ثبت كردند بايد اطلاعات رو در اختيار اونها قرار بدند

مجيد

Peyman-Pop

Active Member
مرسی‌ مجید جان اطلاعات کاملی دادی .

همین روزا میام پیشت یک دومین زحمتشو بکشی‌ و برام رجیستر کنی‌ ، اما همونطور که گفتم دومینی‌ به صورت anonymous .....

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آره روح الله اما اون ايميل كه برام اومد همونطوري كه گفتم سر كاري بودش ICCAN گفت اصلا همچين ايميلي براي ما نيومده

مجيد

rouhollah

Member
ايشالا پيمان پولدار ميشه مياد يدونه ميخره و صد البته ناشناس

جدیدترین ارسال ها

بالا