تكستچر سنگ!

SaLoOoM

Active Member
سلام دوستان!
اگه میشه یه راهنمایی کنید!
چون تا حالا تکستچر سنگ درست نکردم!هر کاری میکنم نمیشه!:-? (صخره رو میگم سنگ مرمر رو نمیگم!)
چه نوعش خوبه یعنی phong,blinn یا ...؟
کلا اگه طرز تکستچرینگ سنگ رو بزارید خیلی ممنون میشم!

ehsan_3dmax

Active Member
سلام.
همون blin خوبه اما باید پارامترهای specular و glosines قخ هم تنظیم کنی.
از همه مهمتر اینکه با توجه به شکل سنگت احتمال داره مجبور بشی اون رو uv unwrap کنی.
اگه عکس بزاری اینجا بچه ها بهتر میتونن کمکمت کنن.
موفق باشی.

‏آقا ببخشيد ايراد ميگيرم ولي‌ نه از phong بايد استفاده کني‌ نه از blinn. چون هردوشون براي اجسام پلاستيگي‌ شيشه اي و کلا اجسام صاف مي‌باشد. بايد از oren-nayar-blinn که مخصوص اجسام زبر و ناهمواره استفاده کني‌. براي ‏سنگم مقدارroughness او 60 الي‌ 75 ‏بزار. texturesham که با خودته ، از bump هم که استفاده ميکني‌ !!!؟;)

ehsan_3dmax

Active Member
‏آقا ببخشيد ايراد ميگيرم ولي‌ نه از phong بايد استفاده کني‌ نه از blinn. چون هردوشون براي اجسام پلاستيگي‌ شيشه اي و کلا اجسام صاف مي‌باشد. بايد از oren-nayar-blinn که مخصوص اجسام زبر و ناهمواره استفاده کني‌. براي ‏سنگم مقدارroughness او 60 الي‌ 75 ‏بزار. texturesham که با خودته ، از bump هم که استفاده ميکني‌ !!!؟;)

میبخشید بنیامین جان. oren-nayar-blinn برای اجسام زبر و ناهموار هست ولی نه دیگه واسه سنگ.
چون وقتی ما displace میدیم به سنگ یا bump و به اون تکسچر سنگ هم میدیم دیگه زیاد هم مهم نیست چه نوع shader ی واسه کار استفاده کنیم.

‏خواهش مي‌کنم ، من به صورت اصولي‌ گفتم، همون تئوريشو در اصل، البته گفتهٔ من نيست چيزي بود که تو خود refrence esh نوشته بود.

جدیدترین ارسال ها

بالا