تقویم 1385

Fanous

Well-Known Member
سلام به بر و بچز فتوشاپیست !
از عنوان تاپیک معلومه چی میخوام بگم ! اینو ببینین و نظرتون رو در مورد طرح کلی و در مورد رنگها بگین . به نظر خودم خیلی شلوغ پلوغ شده ، ولی چاره چیه !؟ مشتری گفته تمام این موارد باشه : روز و ماه و سال خورشیدی ، میلادی ، قمری و مناسبتها / روزهای هفته به فارسی و انگلیسی . در ضمن این یه قسمت از تقویم دیواریشه ، ماه فروردین .

خب ، منتظر نظراتتون هستم .
پیشاپیش از راهنماییهاتون تشکر می کنم .

پیوست ها

• Calendar85.jpg
    Calendar85.jpg
    78.5 کیلوبایت · بازدیدها: 101

NaviD.R.R

Member
این تقویم عکس نداره؟ می تونستی با ترکیب عکس و رنگهای جذابتر از مردگی کارت کم کنی.

album

Member
این کار خوب نیست
251.gif

ToFaN

Well-Known Member
خوب شده
منتها رنگ آبی خیلی به نقره ای نمیاد :)

Fanous

Well-Known Member
- منظورتون از عکس چیه !؟ یعنی توی بک گراندش از عکس استفاده کنم !؟ ابعاد این کاری که شما دیدین تقریبا 5 سانت در 5 سانت هستش . همینجوریش هم خیلی شلوغ شده .

- خودم هم قبول دارم خوب نشده !

- به نظر شما رنگ بندیش چی باشه ؟

NaviD.R.R

Member
من فکر کردم سایز کار بزرگه .ولی خوب میتونستی قشنگ تر کار کنی یه رنگ جذاب تر هم کار میکردی بهتر بود. یا حداقل اینکه برای هر فصل یه رنگ به اقتضای همون فصل کار میکردی. این طرحی که زدی هیچ حسی رو به بیننده منتقل نمیکنه.

ToFaN

Well-Known Member
Fanous گفت:
- به نظر شما رنگ بندیش چی باشه ؟
شما اومدین از 3 رنگ استفاده کردین
به نظرم از همون نقره ای و قرمز جیگریه استفاده کنید بهتر باشه

Fanous

Well-Known Member
- اینکه رنگ خوبی واسه بک گراند انتخاب نکردم درست ، ولی فکر نمی کنین دیگه خیلی تکراری شده !؟ چرا وقتی اسم تقویم میاد چند تا کادر با رنگهای متناسب با فصلها به ذهنمون میرسه !؟

- جناب ToFaN تشکر

ToFaN

Well-Known Member
Fanous گفت:
- اینکه رنگ خوبی واسه بک گراند انتخاب نکردم درست ، ولی فکر نمی کنین دیگه خیلی تکراری شده !؟ چرا وقتی اسم تقویم میاد چند تا کادر با رنگهای متناسب با فصلها به ذهنمون میرسه !؟

- جناب ToFaN تشکر
خواهش دوست عزیز
این دیگه اختیاری و سلیغه ای می باشد
شما هر رنگ که باب سلیغه شماست میتویند استفاده کنید ولی طوری باشه رنگ ها به هم بیاد
موفق باشید:)

NaviD.R.R

Member
ببین دوسته من . چیزی که با روح آداما سر و کار داشته باشه کلیشه ای نمیشه . مگه میشه با دیدن یه غنچه گل تو اول بهار احساس خوبی به کسی دست نده؟!! به هر حال این نظر من بود .

Fanous

Well-Known Member
جناب navid rahimi rad خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتین و نظر خودتون رو گفتین . من کلا دوست دارم از چیزای کلیشه ای استفاده نکنم و به نظر من هم این نحوه کار کردن تقویم کلیشه ای شده . خب بهتره بحث رو به احساسات نکشیم . یه موقع بعضی ها تاپیک رو قفل می کنن !!

NaviD.R.R

Member
دوست من ، من فقط خواستم نظرم رو بدم هر کس یه سلیقه و اعتقادی داره خوب همون که شما فکر می کنی کارت خوبه یعنی خودت رو راضی می کنه کافیه... هنر = احساس

S.H.R.M.K

Well-Known Member
به نظر من هم رنگ هاش زیاد خوب نیست اگه پس زمینت رنگ روشن باشه خوبه .
در ضمن رنگ روزای تعطیل مثل جمعه ها رو هم یه رنگ دیگه کن معلوم باشه تعطیلیه .

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
نو طراحيش خوبه

سرجمع خوب شده و همونطور كه بقيه گفتن تو رنگ‌ها يكم تجديد نظر كن.

FashisT

Active Member
فانوس میتونستی سایز فونتها رم کوچیکتر بگیری ..تو شرح تعطیلات اگه یکم کوچیکتر باشخ بییتره!
و در مورد رنگ ..من فکر کنم مردم برای روز تعطیل یکم شرطی شدند که اون باید رنگش قرمز باشه ولی میتونی با یک رنگ بندی خوب این شرطی تا حدودی عوض کنی..
ولی این آبی با اون قرمز جیگری و اون بکگراند هیچ هماهنگی ندارند!
در هر صورت شاید با تغییر جای اینها سکم بهتر بشه ولی اون ابی رو یکم سیرترش کن..
فعلا

Fanous

Well-Known Member
تشکر ... تغییرات

با سلام و تشکر از راهنمایی هاتون !
با توجه به نظرات شما دوستان من یه سری تغییرات دادم و این هم نتیجه کار .
ممنون میشم باز هم بنده رو از لطف خودتون دریغ نفرمایین .

پیوست ها

• calendar85.jpg
    calendar85.jpg
    146.9 کیلوبایت · بازدیدها: 25

ToFaN

Well-Known Member
اهان
ای ول باز برو بچ نیمه شب ریختن ها ... :) ای ول
اره خوب شده فقط یه نمه فقط یه نمه سبزش تیره تر کنی بهتره به نظرم

جدیدترین ارسال ها

بالا