تقسم فايل در دو سي دي توسط nero

saman_sweden

Active Member
دوستان من بدلايل كمبود فضا help برنامه nero را نصب نكرده ام
الان به يه مشكل برخوردم
ميخوام اين برنامه آفيس مايكرو سافت را در دو تا سي دي رايت كنم
اما حدود 1.7 گيكا هست

چطوري مي تونم در نرو تقسيم سي دي بكنم كه موقع اينستال برنامه خودش تقاضاي سي دي بعدي بكنه
يعني برنامه را در 2 تا يا 3 تا سي دي جا بدم

پيشاپيش ممنونم

shahrokh_xp

Active Member
آقا سامان فكر مي كنم اين سي دي هايي كه درست ميشن در خود Install Shield تنظيم ميشن كه وقتي به فايل X رسيد در صورتي كه اون فايل در سي دي اول يافت نشد درخواست سي دي دوم رو بكنه و بقيه فايل هارو از اونجا بخونه ولي فكر كنم اگه به اون ترتيبي كه الآن اين فايل ها تو سي دي هاي ماست اينا در سي دي قرار بديد خود به خود در خواست سي دي بعدي رو بكنه.
من متاسفانه الآن منزل نيستم و امروز نمي تونم ليست فايل هاي موجود در هر سي دي رو به شما بگم ولي از دوستاني كه سي دي هاي كامل آفيس 2003 رو خريداري كردند خواهش مي كنم اين ليست رو در اينجا بنويسن.
البته اكثر فايل ها به صورت آرشيوي از فايل ها با پسوند .cab هستند و فقط cd اول است كه تعداد فايل هاش زياده!

saman_sweden

Active Member
shahrokh_xp گفت:
آقا سامان فكر مي كنم اين سي دي هايي كه درست ميشن در خود Install Shield تنظيم ميشن كه وقتي به فايل X رسيد در صورتي كه اون فايل در سي دي اول يافت نشد درخواست سي دي دوم رو بكنه و بقيه فايل هارو از اونجا بخونه ولي فكر كنم اگه به اون ترتيبي كه الآن اين فايل ها تو سي دي هاي ماست اينا در سي دي قرار بديد خود به خود در خواست سي دي بعدي رو بكنه.
من متاسفانه الآن منزل نيستم و امروز نمي تونم ليست فايل هاي موجود در هر سي دي رو به شما بگم ولي از دوستاني كه سي دي هاي كامل آفيس 2003 رو خريداري كردند خواهش مي كنم اين ليست رو در اينجا بنويسن.
البته اكثر فايل ها به صورت آرشيوي از فايل ها با پسوند .cab هستند و فقط cd اول است كه تعداد فايل هاش زياده!

ممنونم از پاسخ شما سرور گرامي
در ضمن اين ليست فايلهاي منه

shahrokh_xp

Active Member
آقا سامان.احتمالاْ جايي كه شما دانلود كرديد صاحب سايت از روي dvd براتون آپلود كرده :lol: اگه يه دونه autoun داره!

saman_sweden

Active Member
vampire_van گفت:
عمو! ادرس خونرو ميگم كه سي دي رو سند كنم :p

ممنونم از لطف شما

اين دو ريالي من خيلي قديمي بود خوب نيفتاده بود شرمنده ايم از اين بابت
راستش من در ايران نيستم توي سويد هستم

بي نهايت ازتون سپاسگذارم همينكه گفتيد براي من يك دنيا ارزش داره

shahrokh_xp

Active Member
saman_sweden گفت:
shahrokh_xp گفت:
آقا سامان.احتمالاْ جايي كه شما دانلود كرديد صاحب سايت از روي dvd براتون آپلود كرده :lol: اگه يه دونه autoun داره!

دقيقا همينطوره از روي dvd است

آقا سامان اگه اينطوري باشه كه نميشه!
اگه براي dvd نوشته شده.بنابراين بر حسب سي دي طراحي نشده :roll:
آقا سامان فكر كنم بايد بريد يه dvd writer بخريد :roll:

شاهرخ:wink:

saman_sweden

Active Member
shahrokh_xp گفت:
saman_sweden گفت:
shahrokh_xp گفت:

سلام

عزيز dvd رايت دارم و برنامه را از روي dvd پياده كرده ام مشكل اينكه اين برنامه را ميخوام به يكي بدم اون dvd نداره

shahrokh_xp

Active Member
saman_sweden گفت:
shahrokh_xp گفت:
saman_sweden گفت:
shahrokh_xp گفت:

سلام

عزيز dvd رايت دارم و برنامه را از روي dvd پياده كرده ام مشكل اينكه اين برنامه را ميخوام به يكي بدم اون dvd نداره
آخ ببخشيد.
خب در هر حال فكر نكنم اوطوري كهش شما بخواهيد بشه مگر اينكه بشينيد خودتون يه دونه اينستالر بسازيد (اگه لينك دانلود فايلشو خواستيد بگيد.دانلود Install Shield Express 5 SP 2 )
اگه هم در نهايت هيچ كاري نشد مي تونيد اونارو با winzip به قسمت هاي مختلف بشكونيدشون :lol:

جدیدترین ارسال ها

بالا