تقدیم به کاربران Smf

aghahamidgol2

Active Member
مجموعه ی اس ام اف با کلی امکانات با قیمت تمام شده به فروش میرسد ... هزینه ی پست + سی دی + چاپ تنها از کاربران دریافت می شود ...
2900 تومان

امکانات سی دی و اطلاعات کامل :
http://www.designerclub.ir/products.htm

Parham

Well-Known Member
این سایت برای خرید و فروش نیست ، از کاربری مثل شما اینگونه پست ها بعید هستش !

aghahamidgol2

Active Member
پرهام خان ! قابل توجه شما !
کسی اینجا خرید و فروش نکرد ! دو ماه هست آمده ام ایران در همین مدت مجموعه ای را با زحمت و فارسی سازی آماده کرده ام ... هزینه ی پست + مخارج سی دی و غیره را از کاربران می گیرم و این پکیج کامل را برایشان می فرستم و من تنها مزیتی که برایم دارم ممکن است کلیک های سایت هایم با تبیلغات روی سی دی زیاد شود همین !
در ضمن با ذهن تجاری شما با 3000 تومان کاری می شه کرد حتی اگه 1000 تا بفرش برسد ! در مقابل کارهای طراحی و قیمت های خوب طراحی به خاطر 3000 تومان در ایران خودم را کوچیک نمی کنم !

بهتر است منظورتون را خوب مشخص کنید و برای من هم تعیین نمی توانید بکنید که چه پستی بعید است یا نیست ! خودم کار کردن در فروم ها و قوانین را خوب بلدم ...
مدیران با سابقه ی مجید آنلاین ! اگر یکی از شما فکر کرد که من این کارم خرید و فروش هست این تاپیک را قفل کند یا هر تصمیمی که می خواهد بگیرد

khznd

New Member
سعی کنیم خوب برخورد کنیم...

سلام به کاربران و مدیران عزیز...
داشتم توی پست های امروز می گشتم که برای جالب بود اومدم تو...تازه کلی هم خوشحال شدم که بالاخره smf هم می تونیم استفاده کنیم و support اش رو هم داریم همین جا.
اما در جایگاه یک کاربر معمولی می تونم بگم که کار آقاحمیدگل2 (aghahamidgol2) کار بزرگیه...اینکه ما آدما وقتمونو بذاریم و برای پیشرفت سطح علمی جامعه ی جوانمون فعالیت کنیم کار کمی نیست...
اما خب همچین برخوردی با آقاحمیدگل به نظرم درست نیست...

کمی هوای همدیگر رو هم داشته باشیم...

aghahamidgol2

Active Member
سلام به کاربران و مدیران عزیز...
داشتم توی پست های امروز می گشتم که برای جالب بود اومدم تو...تازه کلی هم خوشحال شدم که بالاخره smf هم می تونیم استفاده کنیم و support اش رو هم داریم همین جا.
اما در جایگاه یک کاربر معمولی می تونم بگم که کار آقاحمیدگل2 (aghahamidgol2) کار بزرگیه...اینکه ما آدما وقتمونو بذاریم و برای پیشرفت سطح علمی جامعه ی جوانمون فعالیت کنیم کار کمی نیست...
اما خب همچین برخوردی با آقاحمیدگل به نظرم درست نیست...

کمی هوای همدیگر رو هم داشته باشیم...

سلام دوست عزیز ...
می دونید کار من کی خوب بود ؟ وقتی مثل بقیه کاری که می کردم را به قیمت بالا می دادم حتی کسی هم نمی خرید ولی مردم می گفتند عجب کار بزرگیه که این همه گرون است ... دلم می سوزه بخوام قدم دومی برای اینگونه آدم ها بردارم ...
یادشان نیست تو فروم ها فقط عضو می شدند که تعداد پست هایشان برود بالا و درجات کاربری آنها ترقی کنه ... فرهنگ فروم را نداشتند اما خب الان بزنم به تخته .... :D

masoudflash

New Member
این سایت برای خرید و فروش نیست ، از کاربری مثل شما اینگونه پست ها بعید هستش !

سلام خدمت همگی
آخه برهام عزیز آقا حمید اگه می خواست خرید و فروش کنه به این قیمت زحمات چند ماهش رو به کسی نمی داد آخه یه میاد با این قیمت خرید و فروش کنه. قیمت سی دی و پستش هم به زور میشه :wink:
آخر هم دیگه اینقدر سخت نگبربد و سعی کنید درست قضاوت کنید.:oops:

aghahamidgol2

Active Member
سلام خدمت همگی
آخه برهام عزیز آقا حمید اگه می خواست خرید و فروش کنه به این قیمت زحمات چند ماهش رو به کسی نمی داد آخه یه میاد با این قیمت خرید و فروش کنه. قیمت سی دی و پستش هم به زور میشه :wink:
آخر هم دیگه اینقدر سخت نگبربد و سعی کنید درست قضاوت کنید.:oops:

درست قضاوت کردن !؟؟؟؟؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا