سلام حامد جان به گفته ی شما عمل کردم و مکس 9 رو نصب کردم اما تو این ورژن
متریال های قسمت لایبراری(library) وجود ندارند.یک چیز دیگه هم هستش که می خوام بپرسم. گزینه ی Keyboard shortcut Override toggle در تری دی مکس 9 چه کاربردی داره ؟
این ویژگی جدیدی نیست ولی در نسخه 9 در دسترس قرار گرفت تا یکی از مشکلات مهم حل بشه...
کار این گزینه اینه که وقتی در حالت فعال باشه :
دستورات کاستوم custum شده برای مواردی مانند edit poly یا edit mesh اجرا خواهد شد و گرنه دستورات سیستم ارجحیت دارد...خب یعنی چی ؟!!! خودم که چیز زیادی نفهمیدم ...ولی یکی از مشکلات بزرگی که قبلا وجود داشت به راحتی با این گزینه و تغییر کوچکی که در اون بوجود اومده حل میشه
مثلا در تری دی مکس 8 شما در مدیفایر edit poly در حالت element هستی .اگر بخواهید متریال ادیتور رو باز کنید چه کار میکنید ...بله کلید M روی کیبرد فشار میدید ...ولی متریال ادیتور باز نمیشه ...2بار سه بار ....نه باز نمیشه ...بعد میبینید که سیستم داره کم میاره ....و گیر کرده...چرا؟؟؟
با فشردن کلید m دستور meshsmooth که برای edit poly تعریف شده اجرا میشه ...خب این یعنی مصیبت !!
ولی در مکس 9 این مشکل با افزودن گزینه مربوطه یعنی Keyboard shortcut Override toggle یعنی تا وقتی که شما این گزینه رو فعال نکنی دستورات اصلی سیستم اجرا میشه و در صورت تداخل هم مثل همین مثال) دستورات سیستم ارجحیت داره (یعنی متریال ادیتور باز میشه)...
من که دقت کردم دیدم که خیلی از دستورات در مکس 8 در حالت ادیت پلی با دستورات سیستم تداخل داره ...طوری که یکی از دوستان تصور کرده بود کیبردش قاطی کرده