تفاوت وژن های مختلف تردی مکس

pouria_ddd

Active Member
با سلام به همه عزیزان!
می خواستم ببینم که بین ورژن های 7و8 یا 8و9 تفاوت زیادی هست . واصلا ارزشش رو داره که دو ساعت وقت صرف پاک کردن ورژن 7 و نصب ورژن 9 بکنیم:neutral:

Nala

New Member
دوست عزیز
اگر به صورت حرفه ای کار می کنید این تفاوتها محسوس می باشد و ارزش نصب کردن را دارد

hamed-ddd

Well-Known Member
pouria_ddd
hamed-ddd:eek:
,وقتی مفت باشه چرا نصب نکنی.....
در نسخه 7 کارکتر استودیو به طور کامل الحاق شد
در نسخه 8 لباس و مو اضافه شد
در نسخه 9 ؟؟؟؟
در ضمن ضد حالهای هر شماره نسبت به قبلی کمتر شده (همون ارروهایی که باعث میشد تا تری مکس بسته بشه)

pouria_ddd

Active Member
pouria_ddd
hamed-ddd:eek:
,وقتی مفت باشه چرا نصب نکنی.....
در نسخه 7 کارکتر استودیو به طور کامل الحاق شد
در نسخه 8 لباس و مو اضافه شد
در نسخه 9 ؟؟؟؟
در ضمن ضد حالهای هر شماره نسبت به قبلی کمتر شده (همون ارروهایی که باعث میشد تا تری مکس بسته بشه)

به خاطر این که اسمم مثل اسم شما از کار در اومد ببخشید .......:cry: :sad: ....می تونم عوضش کنم یا نه!!!:D چه جوری؟

pouria_ddd

Active Member
سلام حامد جان به گفته ی شما عمل کردم و مکس 9 رو نصب کردم اما تو این ورژن :cry: متریال های قسمت لایبراری(library) وجود ندارند.یک چیز دیگه هم هستش که می خوام بپرسم. گزینه ی Keyboard shortcut Override toggle در تری دی مکس 9 چه کاربردی داره ؟

آخرین ویرایش:

hamed-ddd

Well-Known Member
سلام حامد جان به گفته ی شما عمل کردم و مکس 9 رو نصب کردم اما تو این ورژن :cry: متریال های قسمت لایبراری(library) وجود ندارند.یک چیز دیگه هم هستش که می خوام بپرسم. گزینه ی Keyboard shortcut Override toggle در تری دی مکس 9 چه کاربردی داره ؟

این ویژگی جدیدی نیست ولی در نسخه 9 در دسترس قرار گرفت تا یکی از مشکلات مهم حل بشه...
کار این گزینه اینه که وقتی در حالت فعال باشه :
دستورات کاستوم custum شده برای مواردی مانند edit poly یا edit mesh اجرا خواهد شد و گرنه دستورات سیستم ارجحیت دارد...خب یعنی چی ؟!!! خودم که چیز زیادی نفهمیدم ...ولی یکی از مشکلات بزرگی که قبلا وجود داشت به راحتی با این گزینه و تغییر کوچکی که در اون بوجود اومده حل میشه
مثلا در تری دی مکس 8 شما در مدیفایر edit poly در حالت element هستی .اگر بخواهید متریال ادیتور رو باز کنید چه کار میکنید ...بله کلید M روی کیبرد فشار میدید ...ولی متریال ادیتور باز نمیشه ...2بار سه بار ....نه باز نمیشه ...بعد میبینید که سیستم داره کم میاره ....و گیر کرده...چرا؟؟؟
با فشردن کلید m دستور meshsmooth که برای edit poly تعریف شده اجرا میشه ...خب این یعنی مصیبت !!
ولی در مکس 9 این مشکل با افزودن گزینه مربوطه یعنی Keyboard shortcut Override toggle یعنی تا وقتی که شما این گزینه رو فعال نکنی دستورات اصلی سیستم اجرا میشه و در صورت تداخل هم مثل همین مثال) دستورات سیستم ارجحیت داره (یعنی متریال ادیتور باز میشه)...
من که دقت کردم دیدم که خیلی از دستورات در مکس 8 در حالت ادیت پلی با دستورات سیستم تداخل داره ...طوری که یکی از دوستان تصور کرده بود کیبردش قاطی کرده

در ايران با توجه به اينكه كپي رايت نيست به راحتي ميشه نرم افزار رو به روز رسوند، مشخصه كه نسخه ها بالاتر بهترن (وارد بحثش نمي خوام بشم).

اما با توجه به كاربري شما از مكس بايد در كنترل نسخه مديريت داشته باشين. خود من مكس 5و 8 و9 رو با هم در سيستم دارم كه هر كدوم در زمان خودش به كار مي گيرم. (نسخه هاي 6 و 7 به روز رسانيه بد و احساسي بود!)

جدیدترین ارسال ها

بالا