دوست عزیز من حتی اگر محصولات مشهد تیم مثل هواپیما در مقابل مورچه باشند حاضر نیستم که دیگر به این سایت سر بزنم
وقتی گروهی که از یک پرتال حمایت می کنند در صدد هک کردن افراد باشند و با افتخار این رو بیان کنند که من خودم مورد حمله این افراد قرار گرفته ام بهتر است که از همه جا تحریم شوند
البته موضوع بارها و بارها به مسئولین مشهد تیم ایمیل شده ولی متاسفانه دوستان وب مستر این تیم آدی بنده
در یاهو رو هک کردند و بی شرمانه پرچم افتخارشو در پروفایل نوشتن و براشون مهم نیست که من چه اطلاعات مهمی داخلش داشتم
پس استفاده از محصولات این تیم یعنی گوشت رو دادن دست گربه و آماده شدن برای تجاوز
پیشنهاد می کنم برای حفظ امنیت و اطلاعات به هیچ عنوان حتی وارد سایت مشهد تیم هم نشوید و به اطلاع دوستانتون برسونید
با سلام
من در كل كاري به اين ندارم كه اين آقا چه اراجيفي اينجا نوشتن چون ميدونم اين جور جملات يك سنگيست در تاريكي و يه جور بهانه براي تخريبه.
من احساسم اينه كه اين تاپيك فقط جنبه تبليغاتي داره و كلا اين كار از نظر من ايرادي نداره اما اگر قرار باشه به خاطر مثائل شخصي صاحب تبليغ به شخص يا اشخاصي توحين بشه واقعا زشت و غير قابل بخشش هست.
من و ديگر دوستانم در مشهدتيم هيچگاه خودمون رو وارد حاشيه نكرديم و نخواهيم كرد چون نيازي به اين كار نداريم و كارمون از همه نظر سر هست.
من اين حرفارو نميخواستم بازگو كنم اما اين رو بايد متذكر بشم كه پرتال هاي زيادي در ايران فارسي سازي ميشن و كاربراي زيادي از اونا استفاده ميكنن.
اما كاري كه ما انجام ميديم فارسي سازي نيست!
ما ساختار نيوك رو بر حسب نياز هاي كاربرانمون و صلاح ديد خودمون تغيير ميديم.
حتي در قسمت هايي ميتونيد ببينيد كه بخش هايي اضافه شده كه ما اونو نوشتيم و فارسي نكرديم!
پس اينجا ديگه مارو نميشه با يه گروه فارسي ساز مقايسه كرد بلكه بايد با يك گروه سازنده مثل خودمون مقايسه كرد.
فقط در مورد سيستم امنيتي MTSN بايد بگم كه اين سيستم امنيتي كه از نسخه 7.7 مشهدتيم به همراه نسخه بوده توسط آقاي اميرحسين معظمي نوشته شده و در نسخه هاي بعد كامل شده و در اين نسخه يعني 8 داراي پنل مديريت هست و اين مختص به نيوك مشهدتيم هست.
آيا ديگر نسخه هاي فارسي هم سيستم امنيتي اختصاصي دارن؟!!!
دوستاني كه به قولي دستشون تو كاره و نيوك رو فارسي كردن ميدونن كه فارسي كردن تاريخ ها در ماژول آمار بازديد يعني چي!
حتي اينو بايد متذكر بشم كه نسخه 7.9 و 8.0 تابعي به نيوك اضافه شد به نام filter كه در كل كارش فيلتر كردن تگ هاي HTML هست كه به حساب خودشون براي امنيت بيشتر اين به نيوك اضافه شده كه كاري به اين ندارم.
اين تابع به صورتي استفاده شده بو كه تقريبا با ساختار فارسي سازي پيشين فارسي كردن نيوك كار غير ممكني بود و اون تابع يا بايد حذف ميشد و يا با ساختار زبان فارسي اصلاح ميشد كه خوشبختانه براحتي اين كار رو انجام داديم.
ما حتي براي زيبا تر شدن اخبار در صفحه اصلي ساختار قالب گيري نيوك رو تغيير داديم تا وصله ناجوري از لحاظ ظاهري در صفحه وجود نداشته باشه.
قالب هايي كه در دو نسخه اخير بر روي نيوك مشهدتيم هست كاملا توسط گروه مشهدتيم طراحي و ساخته شده.
اما بجاش خيليا بودن كه قالب هاي مختلف رو سربرگشونو تغيير ميدادن و به اسم خودشون عرضه ميكردن.
خيلي جاها من ديدم كه سر قالب هاي ماهم اين بلا اومده.
فكر ميكنم همينقدر كافي باشه در مورد كيفيت و قدرت كارمون.
من از كساني كه اين مطالب رو ميخونن درخواست دارم كه با ديدي باز تر و آگاهانه تري به مثائل نگاه كنن و با پرو بال دادن به اين جو سازيا شرايطي رو براي اين آدماي سوء استفاده گر ايجاد نكنن.
به اميد آن روزي كه قدر دان همه چيزهايي كه در اختيارمونه باشيم.
موفق باشيد - محسن شارع