تفاوت نیوک پلاتینیو و اولیشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

lahzeh

New Member
لطفا تفاوتهای نیوک پلاتینیوم و ایولیشن را بگوئید آیا دیتا بیس های این دو با هم سازگار است ؟

S4DEGH

Well-Known Member
ديتابيس ها نه بايد تبديل بشن سازگار نيستن !

سيستم اوو داراي باگ هست و قبلا هك شده و هنوزم مشكل داره ( گرچه گروهش هي ميگه در نسخه جديد حل ميشه ولي بايد بگم خيلي چيزا هميشه در نسخه جديد حل ميشن ) !
از طرفي ماژول هاي پلاتينيوم بيشتر از اوو هست .
از اينطرف هم براي اوو مد انجمن از نظر ظاهري مثل آيكن و زير انجمن زياد اومده ولي در پلاتينيوم سعي شده از مد هاي كارائي و مديريتي استفاده بشه .

ولي خب اوو هم بخش كاربرانش قشنگه - بخش مديريت بلوكش خيلي راحته و كلا مزايايي هم داره .

در بيشتر چيزا با هم يكي هستن .

و در آخر كدنويسي پلاتينيوم كلا با ماژول هاي اصلي كه وجود داره فرق ميكنه ولي در اوو از همان ماژول ها استفاده شده !
ولي امنيت حرف اول رو ميزنه !

لازم به ذكر است كه نسخه تجاري پلاتينيوم توسط تيم آفاق در حال طراحي هست كه از نظر قدرت از اوو و پلاتينيوم هم قوي تره و ممكنه در سايت رسمي پلاتينيوم به عنوان نيوك برتر معرفي بشه !!
نيوكي با امكانات آجاكس و ساختاري منحصر بفرد .....

soheilweb

Active Member
واقعا شما اگه در نظر بگیری .. ناک پلاتینیوم بهترینه تو دنیا
83.gif

پشتیبانی عالی واسه سیستم مدیریت محتوای وب سایت عالی
85.gif

lahzeh

New Member
مشهد تیم = خرابکاری 100 در 100

دوست عزیز من حتی اگر محصولات مشهد تیم مثل هواپیما در مقابل مورچه باشند حاضر نیستم که دیگر به این سایت سر بزنم
وقتی گروهی که از یک پرتال حمایت می کنند در صدد هک کردن افراد باشند و با افتخار این رو بیان کنند که من خودم مورد حمله این افراد قرار گرفته ام بهتر است که از همه جا تحریم شوند
البته موضوع بارها و بارها به مسئولین مشهد تیم ایمیل شده ولی متاسفانه دوستان وب مستر این تیم آدی بنده
در یاهو رو هک کردند و بی شرمانه پرچم افتخارشو در پروفایل نوشتن و براشون مهم نیست که من چه اطلاعات مهمی داخلش داشتم
پس استفاده از محصولات این تیم یعنی گوشت رو دادن دست گربه و آماده شدن برای تجاوز
پیشنهاد می کنم برای حفظ امنیت و اطلاعات به هیچ عنوان حتی وارد سایت مشهد تیم هم نشوید و به اطلاع دوستانتون برسونید

J4vad

Member
با سلام

http://www.nukeplatinum.ir از همه لحاظ حرف نداره

امنيت ~> از دو سيستم امنيتي بر خوردار است !

امكانات ~> هر ماژول كه فكرش رو مكنيد داره و تمام قالب ها با اون سازگار ميشن ! بازي هايي كه در nukeplatinum قرار داده شده بي نظيره !

سيستم اوو داراي باگ هست و قبلا هك شده و هنوزم مشكل داره ( گرچه گروهش هي ميگه در نسخه جديد حل ميشه ولي بايد بگم خيلي چيزا هميشه در نسخه جديد حل ميشن ) !

كاملا موافقم البته به نظر من باگ كه چه عرض كنم فايل shell در پك وجود داره !!!

هر چند تا كه بگيد من به شما نشون ميدم كه هك شده حتي با پك اصلي و انگليسي هم هك شده !!

يا حق .

pcboyir

Member
دوست عزیز من حتی اگر محصولات مشهد تیم مثل هواپیما در مقابل مورچه باشند حاضر نیستم که دیگر به این سایت سر بزنم
وقتی گروهی که از یک پرتال حمایت می کنند در صدد هک کردن افراد باشند و با افتخار این رو بیان کنند که من خودم مورد حمله این افراد قرار گرفته ام بهتر است که از همه جا تحریم شوند
البته موضوع بارها و بارها به مسئولین مشهد تیم ایمیل شده ولی متاسفانه دوستان وب مستر این تیم آدی بنده
در یاهو رو هک کردند و بی شرمانه پرچم افتخارشو در پروفایل نوشتن و براشون مهم نیست که من چه اطلاعات مهمی داخلش داشتم
پیشنهاد می کنم برای حفظ امنیت و اطلاعات به هیچ عنوان حتی وارد سایت مشهد تیم هم نشوید و به اطلاع دوستانتون برسونید

با سلام به همه دوستان داخل اين فرم
فكر مي كنم يك سوء تفاهم پيش اومده !! من همين الان از مدير اين انجمن عذر خواهي ميكنم :cool: با اين دوستم يكم حرف دارم :)
ببينم دوست من چند سالته ؟ هنوز چت ميكني ؟ چندتا ID ياهو مي خواي برات بسازم پست كنم ؟
آخه تو اينقدر بچه هستي كه نمي فهمي ما اگه بخوايم هك كنيم نميايم تو كه اصلا تو اينترنت به حساب نميايي بهت pm بديم چه برسه هكت كنيم .
همه مي دونن كه سايت مشهد تيم و خود مديران مشهد تيم هميشه دونباله رفع كردن مشكلات و عيوب سيستم نيوك بوده اند و اگر كسي در معرض هك بود ما كمكش كرديم و امنيت سايت آنها را به بهترين شكل انجام داده ايم .
اگر زماني بين سايتهاي ارائه دهنده نيوك سخن و حرفي پيش مي امد ما هيچ وقت دخالت نمي كرديم حتي اگه از مشهد تيم بد و بيراه مي گفتند حالا تو اومدي مي گي ID من رو هك كردن جلو ID هاشونم نوشتن ما هك كرديم تو هنوز مغزت همين قدر محدوده . به نظر من يك كلاس ICDL بري برات بد نباشه مشكلم داشتي بگو من به بچه ها ميگم كمكت كنن .

Xeekor

New Member

با سلام به دوستان عزيز
بعد از اينكه تاپيك اين دوست رو كه نمي دونم از روي غرض و يا از روي هر چيزي ديگه اومده و ابراز وجود كرده رو خوندم جاي سئوال واسم پيش اومد. آخه مگه واقعا ما بچه هاي مشهد تيم نياز به داشتن آدي ياهو يه نفر مثل ايشون رو داريم ؟!! آخه تا كي ميخوايم دنبال اين بچه بازي ها باشيم ؟
من بعد از خوندن اين تاپيك كه با بچه ها صحبت كردم والا اصلا اسم اين آقا به عنوان كسي كه مهم باشه تا بخوايم بهش فكر كنيم يادمون نيومد كه چه برسه به اينكه بخوايم كاري رو انجام بديم كه هيچ علاقه اي نداريم رو انجام بديم.
واسه چي آخه ؟!!
اگه اين دوست عزيز واسه ابراز وجود كردن خيلي علاقه مند هستند مي تونن خيلي راحت تر عمل كنن نه با بد نام كردن ديگران اون هم از روي قرض و به اشتباه .
چهار تا پست نوشتي جناب لحظه اونم واسه شلوغ كردن و به هم زدن وجهه . آدم خوبه قبل از اينكه كاري رو انجام بده خوب فكر كنه و اگه خواست .... بكنه با مدرك و دليل اين كارو بكنه .
خدا رو شكر كه اينقدر توي اين چند سال فعاليت مشهد تيم اعتبار و محبوبيت از طرف دوستاني كه به ما لطف داشتن كسب كرديم كه قدر دان دوستان همراه تا به اين لحظه بوده و هستيم و دليلي نمي بينيم با اين كارهاي بچه گانه كه فقط به فكر بچه هاي جقله كه تازه واسه معروف شدن دنبال راه هايي اينجوري هستن عكس العملي نشون بديم.
واقعا براي كسايي مثل شما جناب لحظه متاسفم . :)

ali-msh

Member
اول در مورد این دو ویرایش از نوک که عنوان تاپیک هست باید بگم که باید ببینید که با کدوم یکی بیشتر راحت هستید چون بارها گفتم اینجا هم میگن که استفاده از یک پرتال سلیقه ای هست و به سلیقه هر فرد بستگی داره

واقعا این دوستمون با حرفاشون جواب ماه ها کار مداوم ما رو دادند
اثبات اینکه واقعا بعضی ایرانی ها فرهنگ Open Source رو ندارند

واقعا این جوابیه که باید به کار شبانه روزی گروه داد ؟ واقعا این جوابی هست که باید به زحمات یک گروه بدون دریافت هزینه ای داد ؟

شما فکر میکنید ما نمیتونیم این پروژه رو تجاریش کنیم و نیوک معمولی و بدون در و پیکر رو فارسی کنیم و در قبال نسخه ی حرفه ای پول بگیریم ؟ اما اومدیم نسخه 8 نوک که پر از اشکالات و باگ بود رو بصورت فوق العاده ای ویرایش کردیم و حتی براش سایت اختصاصی راه اندازی کردیم ( مدیریت 1 سایت راحت تره یا 2 تا ؟ )

بزارید قسمتی از نوشته های امیر جان رو که در وبلاگ شخصیش نوشته بود اینجا بیارم

...
شاید جالب باشه دونستش که از تک تک اجزای قالب گرفته تا سیستم امنیتی اختصاصی رو از صفر ساختیم و به جای اینکه به اصلاحیه های موجود اکتفا کنیم نشستیم یکی یکی فایل ها رو باز کردیم و از یک دم همرو در اصطلاح Patch کردیم. نسخه های قبلی و کارهایی که در این 5 سال انجام دادیم تجربه خوبی بود تا ایده آل ترین نوع ممکنه رو عرضه کنیم ، روزی که میخواستیم نسخه نمایشی رو بدیم واسه اینکه همه چیز رو سروجمع کنیم از ساعت 12 ظهر نشستیم سه نفری پای سیستم و 9 صبح فرداش پعد از آپلود فایل ها از جامون بلند شدیم (در حقیقت از حال رفتیم!).
...

واقعا تحمل این حرفها و تهمت ها سخت هست وقتی ادم دوستانش رو میبینه که همه توانشون رو روی یک پروژه که سودی هم براشون نداره میزارن و همه ی هدفشون اینه که کاربر رو راضی نگه دارند
حالا ما از کاربران انتظاری نداریم اما این همه کم لطفی دیگه

خوب حق رو به جا آوردین
بابا دم شما گرم ، پاسخ زحماتمون رو هم گرفتیم . . .

J4vad

Member
با سلام

واقعا احترام خاصي براي امير معظمي مدير مشهد تيم قائلم از هر لحاظ ! تلاش هاي دوستان ما در مشهد تيم خاصه ي عام است

ali-msh جان درست است كه اين فرد اين گونه صحبت كرده اما چه كسي اين حرف رو قبول ميكنه يا بهتر بگم توجه !

باور كنيد در پست قبليم كه داشتم جواب ميدادم اصلا اونقدر برام اين حرف بچه گونه بود كه به حسابش نياوردم !

ali-msh جان اميدوارم اين دوستمون هر چه سريعتر بياد و همين جا معذرت خواهي كنه !! اميد وارم و تقضا دارم

واقعا من شرمنده شدم از ايراني بودنم !!!

يا حق .

بعد بگین چرا وقتی تو مجید آنلاین سوالی پیش میاد کسی درست جواب نمیده ...
----------------------------------------------------------------------------------------
سلام دوستان و سروران گرامی
یه زمانی بود که همه با عشق و علاقه به کار همدیگه ارزش میدادن - اما حالا خیلی کم شده ...
وقتی آدم ببینه اینطوری ازش قدر دانی داره میشه دیگه جای انگیزه ی خاصی هم درش به وجود میاد ؟
همیشه یاد گرفتین که کار همدیگه رو خراب کنین ؟
اگه کار گروهی هم خوب نباشه ( طبق آنچه در توانشون بوده و نکردند! ) به جای این کارا به نظر من باید دستشو بگیرین - به خدا اگه به کسی کمکی نکنی از این بابت که اون زمین بخوره - بیشترین لطمه به خودتون میخوره ! این قانون طبیعت هست -
اولا که کار گروه مشهد تیم خیلی خوب هستش - من اصلا با دیدن وب سایت مشهد تیم فهمیدم CMS یعنی چی ؟ متوجهین ؟
تا قبلش که مثه الان واسه خودمون 4 خط کد مینوشتیم - راشتشو هم بخواین از یکی از دوستام تو دانشگاه ( 2-3
سال پیش ) فهمیدم که اصلا چیزی به نام CMS هم هست و اون منو به سایت مشهد تیم معرفی کرد!
حالا کاری به این چیزا هم ندارم - اما همینی که این سایت به من فهموند که به جای اینکه هر کسی بشینه یه سری کارای تکراری رو واسه یه سایت درست کردن انجام بدیم - کاری کنیم که بشه یه بار بنویسی و چند بار استفاده کنی!
این ضعف یه نفر نیست که ندونده مثلا CMS چی؟ شاید بارها واسه خودش CMS نوشته اما اینجور آدمی نیست که بیاد و از کارای دیگران استفاده کنه!
یه کمی از بحث خارج شدم - شرمنده -
اما همه حرفم این بود که اگه ایرادی در کار کسی میبینید به جا اینکه بیاین خستگی بدنشو تو تنش با این گونه نوشته ها نگه دارید - بیاین خستگی رو با یه یا علی از تنشون بیرون کنید!
من هیچ ادعایی ندارم - نمیرسم معمولا تو این سایت بیام زیاد - اما زمانی که مثلا تو شهر خودمون کسی نمیدونست DreamWeaver چی هست من تدرسیش میکردم - به کی؟ به مدرس آموزشگاه !!! - وقتی 17 ساله بودم - یا مثلا الان وقتی میبینم به یه آدمی که نیازمند بود اینو یادش دادم - و الان یه وام گرفته و جایی رو اجاره کرده و تدریس میکنه واقعا کیف میکنم - همه خستگی تنم بیرون میره ! باور کنین حقیقت - اگه طعم لذتشو بچشین ....
خلاصه اینکه 4 نفر اگه چیزی هم بلد باشن با همین کارای بعضی ها رقبتی به آموزش یا تاپیک خاصی ندارند - و باور کنین دودش تو چش همه میره ! ما باید همه به هم کمک کنیم دوستای خوبم!
من قصد توهین به کسی نداشتم - اما بیاین اگه یه انتقادی هم میکنیم - انتقاد مفید و سازنده باشه !

یا علی

J4vad

Member
hossein_salehi موافقم چيزي كه در تاپيك قبل اين من باهاش مواجه شدم !! ما زحمت ميكشيم براي شما ايراني هاي عزيز باورش سخت نيست اگر يك خورده فكر كنيد !

يا حق .

mohsenweb

New Member

با سلام
من در كل كاري به اين ندارم كه اين آقا چه اراجيفي اينجا نوشتن چون ميدونم اين جور جملات يك سنگيست در تاريكي و يه جور بهانه براي تخريبه.
من احساسم اينه كه اين تاپيك فقط جنبه تبليغاتي داره و كلا اين كار از نظر من ايرادي نداره اما اگر قرار باشه به خاطر مثائل شخصي صاحب تبليغ به شخص يا اشخاصي توحين بشه واقعا زشت و غير قابل بخشش هست.
من و ديگر دوستانم در مشهدتيم هيچگاه خودمون رو وارد حاشيه نكرديم و نخواهيم كرد چون نيازي به اين كار نداريم و كارمون از همه نظر سر هست.
من اين حرفارو نميخواستم بازگو كنم اما اين رو بايد متذكر بشم كه پرتال هاي زيادي در ايران فارسي سازي ميشن و كاربراي زيادي از اونا استفاده ميكنن.
اما كاري كه ما انجام ميديم فارسي سازي نيست!
ما ساختار نيوك رو بر حسب نياز هاي كاربرانمون و صلاح ديد خودمون تغيير ميديم.
حتي در قسمت هايي ميتونيد ببينيد كه بخش هايي اضافه شده كه ما اونو نوشتيم و فارسي نكرديم!
پس اينجا ديگه مارو نميشه با يه گروه فارسي ساز مقايسه كرد بلكه بايد با يك گروه سازنده مثل خودمون مقايسه كرد.
فقط در مورد سيستم امنيتي MTSN بايد بگم كه اين سيستم امنيتي كه از نسخه 7.7 مشهدتيم به همراه نسخه بوده توسط آقاي اميرحسين معظمي نوشته شده و در نسخه هاي بعد كامل شده و در اين نسخه يعني 8 داراي پنل مديريت هست و اين مختص به نيوك مشهدتيم هست.
آيا ديگر نسخه هاي فارسي هم سيستم امنيتي اختصاصي دارن؟!!!
دوستاني كه به قولي دستشون تو كاره و نيوك رو فارسي كردن ميدونن كه فارسي كردن تاريخ ها در ماژول آمار بازديد يعني چي!
حتي اينو بايد متذكر بشم كه نسخه 7.9 و 8.0 تابعي به نيوك اضافه شد به نام filter كه در كل كارش فيلتر كردن تگ هاي HTML هست كه به حساب خودشون براي امنيت بيشتر اين به نيوك اضافه شده كه كاري به اين ندارم.
اين تابع به صورتي استفاده شده بو كه تقريبا با ساختار فارسي سازي پيشين فارسي كردن نيوك كار غير ممكني بود و اون تابع يا بايد حذف ميشد و يا با ساختار زبان فارسي اصلاح ميشد كه خوشبختانه براحتي اين كار رو انجام داديم.
ما حتي براي زيبا تر شدن اخبار در صفحه اصلي ساختار قالب گيري نيوك رو تغيير داديم تا وصله ناجوري از لحاظ ظاهري در صفحه وجود نداشته باشه.
قالب هايي كه در دو نسخه اخير بر روي نيوك مشهدتيم هست كاملا توسط گروه مشهدتيم طراحي و ساخته شده.
اما بجاش خيليا بودن كه قالب هاي مختلف رو سربرگشونو تغيير ميدادن و به اسم خودشون عرضه ميكردن.
خيلي جاها من ديدم كه سر قالب هاي ماهم اين بلا اومده.
فكر ميكنم همينقدر كافي باشه در مورد كيفيت و قدرت كارمون.
من از كساني كه اين مطالب رو ميخونن درخواست دارم كه با ديدي باز تر و آگاهانه تري به مثائل نگاه كنن و با پرو بال دادن به اين جو سازيا شرايطي رو براي اين آدماي سوء استفاده گر ايجاد نكنن.
به اميد آن روزي كه قدر دان همه چيزهايي كه در اختيارمونه باشيم.

موفق باشيد - محسن شارع

آخرین ویرایش:

خب.....
ميدونين هيچكي مقصر نيست نه رو حساب سن و سالت و نه روي حساب سطح فكريت مي گم، مسئله اينه كه نميدونين مشهدتيم يعني چي ، يعني هيچكدومتون نميدونين !!!!
حداقلش اينه كه پرونده اين گروه واسه همه - از مدير انجمنش گرفته تا مدير سايت - شناخته شده هستش و اين گروه رو خيلي ها ميشناسن (اينو ميگم كه برنخوره به كسي...)
نه تو نه هيچ كس ديگه هيچ وقت به منتهي عليه ذهن محدودت نبايد اين برسه كه با اين بچه بازيا ميشه يه سر سوزن اعتبار اين گروه رو زير سئوال ببره
يه دنيا حرف ميتونم اينجا بزنم كه بگيريد موضوع رو ولي الانشم كه دارم اينجا چيزي مينويسم پشيمونم نه به اين خاطر كه تو اين سايت مينويسم بلكه اين متن دارم در جواب چنين حرفهايي ميزنم
مشهدتيم هك بشه يا پي اچ پي نيوك دات اي ار هك بشه بازم سريم. نيوكمون پر مشكل هم باشه بازم سريم چون قدرت خلق داريم. چند وقت ديگه شما ميمونيد و دنياي نيوكتون ما ميريم دنبال cms خودمون البته منظورم اين سي ام اسي نيست كه تو ايران جا افتاده كه محدود ترين امكانات رو داره يا اينكه از هسته مامبو يا نيوك برداشته شده بلكه cmsي كه فرق رو نشون بده قدرت رو نشون بده و سي ام اسي كه Ctrl+N تو اديتور خورده!
ديگه بسه تحمل كردن و كار ملت و جماعت نيوك فارسي كن رو راه انداختن يك نگاهي به mainfile.php سايتتون بندازيد يه اسم zero-f يا مشهدتيم ميبينيد - آره اين واقعيته! آدم بايد قدر بدونه اگه ما الان اين شديم خودمون بوديم خودمون! اگه الان اراده كنيم هر چي ميتونيم خلق كنيم نيمگيم اولين گروه بوديم اما 4 سال داريم رو نيوك كار ميكنيم و 8 نسخه داديم قبلشم فارسي نيوك بود كه اگر هنوز هم بود وضع اين نميشيد كه از هر دري يكي بيادو نيوك فارسي كنه ، شمايي كه داري اين متن رو ميخوني رو حساب غرور يا ادعا يا هر چيزي ميخواي اين جمله رو بزار : اين ما هستيم كه رو پاي خودمون وايساديم كه ما شديم - اون موقعه اي كه پسوند php در نسخه سه php3 بود كجا بودين شما اون موقع ما نگشتيم دنبال پرتال آماده وقتي هم نيوك داديم نشتيم ماژول بچپونيم تو نسخه اي كه ميديم بلكه نشستيم هسته قضيه رو ياد گرفتيم كه الان به اينجا رسيديم
شما بشينيد قالب فارسي چهار تا ماژول دانلود - فارسي و نصب كنيد اما تا كي!؟ شده PSD قالب تو فتو شاپ دربياريد تيكه تيكش كنيد بعد تك تك اجزاشون تو تك تك قسمت هاي قالبتون بزاريد.
خيلي شاخ باشيد هدر رو تغيير ميديد چهار تا style و رنگ رو عوض ميكنيد -
شده سيستم امنيتي بنويسيد!؟ خب نشده والا مقصر نيسيتيد كل دنياتون همينه شايد اين حرفا هيچ ربطي به موضوع نداشته باشه اما بايد يك بار براي اولين آخرين بار گفته بشه -
انقدر چپ و راست به پرو پاي ما نپيچيد يه عمره تو اين بحث هاي بچه بازي نبوديم اما اجالتا اين بار ديگه بسه
ختم كلام و آخرين حرف در اين انجمن كه گذارمم ديگه اينجا نخواهد افتاد :
تو - بزرگترت - گندترينتون هنوز خيليييييييييييييييييييييييييييييييييييييي مونده كه بتونيد مشهدتيمو ؛ اين گروه 5 نفري كه 5 ساله توي فاصله 5 وجبي كه همه پاي 5 تا سيستم نشستن رو زير سئوال ببرين. برو و خاك بازيت رو بكن بچه جان! -
بريد جمع كنيد اين بساط بچه بازيتونو....................................
وسلام

آخرین ویرایش:

hashem65

New Member
سلام

من از دوستان مشهد تيم هستم من مواقعي كه بچه ها ناكو داشتن رو به را مي كردن اونجا بودم و مي ديدم كه چه زحمتي براي يه ناكي كه امكانات عاليي داشته باشه چه زحمتي مي كشن شما كه اون جا نبودي
ببيني بچه جان به شما ها ياد دادن كه فقط تبليغ منفي كنيد بغول رضا دهنت بوي شير ميده اونم شيره گوسفند نه گاو حيفه گاو گوسفند نيست اصلا بتوچه كه در مورد ناك بخواي نظر بدي كي از تو نظر خواست هر نظري داري برين تو سايت مطرح كنيد جرعتشو ندارين :razz: خواهشن اين قدر از ديگران بد تعريف نكنيد :cool:

fireORG

New Member

اين خيلي زشته كه يه نفر به هر دليلي بخواد ضعف امنيتي خودشو به گردن شخص يا اشخاص ديگه اي بندازه...
چه برسه به اينكه اون اشخاص گروهي مث مشهدتيم باشن كه فكر نميكنم كسي به تواناييهاشون شك داشته باشه . البته اگه يه مقذار منطقي تر فكر كنه متوجه ميشه با حرفايي كه زده فقط خودشو برده زير سوال ....
اميدوارم عذزخواهي يادش نره . . .
fireORG

S4DEGH

Well-Known Member
اول از همه !
كاربر virus20o2 رو بدليل ايجاد بي مورد پست در اين تاپيك و بالاكشيدن تاپيك مرده و ايجاد مطلب نا مربوط كارت زرد دادم و اگر تكرار بشه دسترسيش رو ميبندم !

در مودر مطلبي هم كه زده بايد بگم :
تو فعلا برو با بزرگترت بيا ... هنوز فرق پرتال رو نميدوني براي من بلغور نكن !

=========

امير جان شما ديگه چرا اينجا پست دادي !! كافي بود به من اطلاع ميدادي !
اين تاپيك اصلا ربطي به مشهد تيم نداره و موضوعشم مال 1.5 ماه پيش هست و اصلا جريان داشت !! كه تموم شد !

بقيه دوستان هم همنطور !

فقط كافيه يك جا ببينيد دعوا شده حمله ميكنيد و همه به هم ميپريد !

همه چيز بازيچه شده و مسخره بازي !
عين بچه ها ميپرن بهم كه اين خوبه اون بده ! اين اينطوري اون اونطوريه ! تمومش كنيد !! والله خوبه صاحبش نيستيد يا اصلا كاري هم نيستيد ( خطاب به طرفداران ) . اگر شما نوشته بوديد چيكار ميكرديد !
صاحباي اصليش اينقدر به هم نميپرن و دعوا نميكنن !

منم ديگه كلا از اين بچه بازي ها ميكشم كنار و جهنم كه كي پرتالش خوبه كي بده يا پلاتيينوم چه كوفتي داره چي نداره !!
تو عمل همه چيز مشخص ميشه و قتي آمار هاي هك و .. بياد وسط خود استفاده كننده متوجه موضوع ميشه ديگه اينهمه جنگ و دعوا براي چيه !!

پولم كه نميگريم يا نميگيريد كه اينهمه سرش دعوا ميشه !!! كه مثلا بخوايم مشتري جذب كنيم !!!

با مجيد صحبت ميكنم كه در صورت توافق هر گونه تاپيكي در رابطه با معرفي يا مقايسه چيزي ايجاد بشه روش كنترول كامل ميكنم و اگر ببينم بچه بازي توش بشه نتنها ميبندم تاپيك رو ميفرستم آرشيو بلكه دسترسي ها رو هم براي مدتي ميبندم !

ديگه خسته شدم !

قفل ./

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا