تفاوت نسخه 32 و 64 بیتی مکس

چرا این دو ورژن از مکس اینقدر در رندر سازی به هم نزدیکن و در رندر سازی یک فریم نهایتا 3 تا 4 ثانیه ورژن 64 بیتی برتری داره؟ در حالی که به نظر باید بیشتر باشه ! :-?

rezvooli

Member
رندر کردن به 32 بیتی بودن یا 64 بیتی بودن ربتی نداره به cpu کامپیوتر ربط داره تفاوت این دو ورژن در استفاده از رم هستش

مثلا اگه فایلی داشته باشی که به 10 گیگ رم احتیاج داره اگه این مقدار رم هم داشته باشی امکان نداره مکس 32 بیت بازش کنه

ولی 64 بیت این کارو میکنه

اگه 10 گیگ رم هم نداری مثلا 4 گیگ داری Virtual Memory کامپیوترتو زیاد کن که از هارد به جای رم استفاده کنه باز هم فایلت باز میشه

موفق باشی :D

من راجع به سی پی 64 بیتی بحث نمی کنم که برم توی بخش سخت افزار ! تفاوت سی پی یو 64 و 32 بیتی فقط در پشتیبانی از رم بیشتر نیست بلکه زمانی که شما از سیستم عامل و برنامه 64 بیتی استفاده کنید پردازشها هم به صورت 64 بیتی انجام میشه همونطوری که گفتم مثلا اگه یه طرحی در حالت 32 بیتی در 128 ثانیه رندر بشه در حالت 64 بیتی در 124 ثانیه رندر میشه .

بالاخره کشفیاتی جدید در رابطه با تفاوت این دو ورژن رسیدم ! در رندر بعضی فایلها اصلا تفاوتی وجود نداره یا اگه هست کمه مثلا 3 ثانیع و لی در بعضی دیگه تا 30 ثانیه اختلاف مشاهد شد ! فایلی که من در ورژن 32 با سی پی یو 5200 amd انجام دادم در 4دقیقه و 1 ثانیه رندر شد همون فایل در ورژن 64 بیتی در 3 دقیقه و 30 ثانیه رندر شد که این تفوتی بسیار آشکار و جالب و همچنین کاربردیه !
سیستمی که برای آزمایش ازش استفاده کردم
CPU :AMD Athlon X2 5200
RAM : 2 GB DDR 2 800
Min : ASUS

جدیدترین ارسال ها

بالا