تفاوت موتور های رندر بدون پراکنده گویی و در 5 طبقه بندی

rasool_jelve

Active Member
سلام به همه دوستان و اساتید مکس
دوستان من قبلا با دو موتور رندر گیری کار میکردم منتال و اسکن لاین من خودم در اینترنت خیلی در مورد تفاوت های موتورهای رندر تحقیق کردم
اما به جواب درست و درمونی نرسیدم به خاطر همین پراکنده صحبت کردن ها

توضیحاتتون رو در این مورد در 5بخش طبقه بندی کنید و بعد توضیح بدید
1)سرعت رندر کدوم بیشتره و چرا
2)سرعت و راحتی کار بر با اون با کدوم بیشتره و چرا
3)هر موتور رندری در کدوبخش بهتر عمل میکنه منظورم رندر گیری در بخش انیمیشن و تک فریم هست و چرا
4)کدوم موتور رندر کامل هست و شرایط بالا ر رو کامل یا بیشتر از همه داره
5)سیستم نور پردازی هر کدوم از چه نوعیه منظور فتوریلیستیک و فیزیکالیستیک

محدود به این دوتا موتور رندر هم نشید در مورد همه موتور رندر ها تو این تاپیک صحبت کنید تا ازتجربیاتتون کمال استفاده رو بکنیم
ممنون از پاسختون

amin256

Well-Known Member
سلام. باید بگم تفاوت های این دو موتور رندر خیلی بیشتر از تعداد این سوالاتی است که مطرح کردید. (البته اگه بخوام درباره V-ray هم توضیح بدم گیج کننده میشه با Iray هم کار نکردم چون از ورژن 2009 استفاده میکنم.:-?)تو این پست به تفاوت های منتال ری و اسکن لاین میپردازم.
به ترتیب شماره و بر اساس تجربیات خودم به سوالات شما پاسخ میدم:
1-سرعت رندر سازی عمدتا به نحوه تنظیمات شما در render setup داره ولی عموما در scanline سرعت بیشتره چون منتال ری قابلیت رندر سازی نور های غیر مستقیم رو هم داره . البته scanline قابلیت radiosity و light Tracer رو هم داره که تا حدودی نور های غیر مستقیم رو محاسبه می کنند ولی مثلا radiosity یکبار این محاسبات رو اانجام میده و به کل فریم ها اعمال میکنه در حالیکه در منتال ری واسه هر فریم جداگانه محاسبه میشه.
2- راحتی کار تو scanline بیشتره چون یادگیری اون از منتال ری به دلیل استفاده از گزینه ها و تنظیمات کمتر راحت تره. ولی منتال ری قطعا نتیجه واقعی تر و زیباتری ارائه میده .
3- منتال ری در هر دو بخش بهتر عمل میکنه. در انیمیشن به دلیل استفاده از الگوریتم محاسبه motion blur پیشرفته تر و در تک فریم هم به دلیل محاسبه نور های غیر مستقیم پیشرفته تر.
4- هنوز موتور رندر کاملی از طرف هیچ شرکتی نیومده و ما میبینیم با اومدن هر ورژن جدیدتر بعضی اشکالات ورژن قبلی برطرف شده ولی بین این دو منتال ری قطعا کاملتر هست به دلایلی که قبلا اشاره کردم به علاوه اینکه منتال ری تنوع متریالی بسیار بهتری نسبت به scanline داره.
5-نور پردازی در مکس دونوع است : غیر طبیعی و طبیعی ( این واژه هایی هم که نوشتی نه شنیده بودم و نه تونستم تلفظشون کنم:lol:)نور های غیر طبیعی یا استاندارد تو همه موتور های رندرسازی کاربرد دارند ولی هر موتور رندرسازی( به غیر ازscsnline) نور های طبیعی مخصوص به خودش رو داره( در مورد منتال ری و V-ray اینطور دیدم). مثلا منتال ری برای نورپردازی محیط باز در روز از سیستم Daylight استفاده میکنه و برای شبیه سازی نور انواع لامپ اعم از معمولی، فلوئورسنت ، کم مصرف ، پروژکتور استادیوم و... از نور های فتومتریک استفاده میکنه.

جدیدترین ارسال ها

بالا