تفاوت موتور رندر v-ray مایا با تردی مکس

T.IronHide

Member
- اگه می خوای یک معمار سه بعدی بشی با اینا کار کن : 3Ds Max Design , Softimage ,Mental Ray Or Vray

خوب خوب خوب آقا از توضیحات خوب تون ممنون شما فقط این کلمه تون رو اصلاح کنید ..

- اگه می خوای یک معمار سه بعدی بشی با اینا کار کن : 3Ds Max Design , Softimage ,Mental Ray Or Vray

کی گفته با سافت امیج کارهای معماری انجام میدند سافت امیج فقط برای انیمیشن ، بازی سازی و جلوهای ویژه هست .. شما که کلی از خود تعریف کردید انهارو نوشتید اگر اطلاعات شما کم بود چه ............... :lol::lol:

نه این طور نمیشه آقا شما از کدوم نرم افزار خوشتون میاد ما هم میگیم اون بهتره حالا باش کار کردیم یا نه مهیم نیست فقط شما خوش باشید بس... مکس ؟؟؟ خوب مکس بهتر و قوی ترین نرم افزار دونیا هستش.:there:

در سته که ما تازه کاریم اما یه مقدار توی راهنمایهاتون دقت کنید............... باز هم از توضیحات خوب تون تشکرمیکنم.

maya_22

Well-Known Member
جناب LinkinForEver
اولامن بحث شخصی با کس ندارم و کسی به شما نگفت چی بهتر آخه شما با 8 نرمافزار سه بعدی کار کردین واقعا ایول البته منظور از کار کردن همون چرخیدن بوده دیگه

دوما تو صحبتام گفتم هرکی با هرچی دوست داره بره حال کنه ومیتونه خروجیهای خوبی هم بگیره و تهین به نرمافزاری نکردم که اومدی امضا منرا بولد کردی اسمایل خنده گزاشتی به خنده های بیجا تمرکزت را بزار رو اون 8 تا نرمافزار سه بعدی
یابا امکان جادویی مکس خوش باش

سوما بحث من یک یا دو فیلم نیست که برا اسم اوردی من بخام لیست فیلما را برات بیارم چند ساعت فقط باید اسماشا بخونی .اون دیگه کاملا معلومه کی برتره و با تایید یا تکذیب من یا تو نه مایا بالا میاد نا پایین میره
به قول معروف عاقلان دانند.

چهارما
وقتی بعد 8تا نرمافزار هنوز فرق انیمیشن و کارتون را نیمدونی چی بهت بگم آخه
کارتون یکی از سبکایی هست که تو انیمیشن ازش استفاده میشه یک سبک دیگه رِال هست و ....سایر
که خوبه تایید کردی برترینش مایا هست درضمن مثلا اینا گفتی بزنی تو سر مایا نه آقای 8 تا نرمافزار
این شاید تنها مزیتی هست که مخالفان نیز ناچارا باید اعتراف کنن بهش بعدشم

همین کارتونایی که میگی

نفوذ محبوبیت تااثیرش روی مخاطب خاص و عام بچه و برگ و حتی فروشش از خیلی از اون به اصطلاح فیلمایی که ادعا داری ( _ومن قبول ندارم حالا میگیم باشه گرفته شده ----خوش به حال مکس ) با نرمافزاریای درجه دو رندر گرفته شده بیشتره

پنجما جادوی مکس :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
میدونی جادوی مکس چیه اینه قبل از اینکه اتودسک امتیاز مایا را بخره باید فقط پلاگین نصب میکردی روش تا بتونی یک کار بزنی و نرمافزار وصله پینه ای معروف بود بعدم که اتودسک امیتاز مایا را خرید داره امکاناتی که تو مایا هست را
میخاد یک جوری شبیه اونرا ببره بزاره تو مکس غافل از اینکه شیر شیره

بعدشم اینکه........... همونطور که دوستمون بالا اشاره کرد تو راهنماییت بیشتر دقت کن
و شما میتونی با همون مکس جادویی کار کنی و خوش باشی

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
دوست عزیز T.IronHide
من حرفایی که میزنم از خودم نمی گم و کاملا هم جدی میگم و با کسی شوخی ندارم و ادعا هم ندارم که 3Ds Max بهترین نرم افزار 3D دنیاست .
3Ds Max توی امکانات Modeling برترین نرم افزار تری دی دنیاست. شما امکان جادویی مکس رو میدونید که هیچ نرم افزار 3D ای تو دنیا نداره ؟؟؟؟
در مورد دوم هم Softimage رو برای Mapping And Render And Modeling معرفی کردم چون قدرتمند ترین منتال ری متعلق به ساف امیجه .
شما خودت با چه سافتی و چه ورژنی کار میکنی ؟؟؟؟:)
http://forum.majidonline.com/member.php?u=252586

T.IronHide

Member
دوست عزیز من قصد توهین یا تمسخر به حرف های شما نداشتم و ندارم به حرف های هر دوست احترام میذارم .......

منظورم توی توضیحات و راهنمای بود ... حرف شما کاملاً درسته برای هر کاری از یه ابزاری استفاده میشه حالا همین معماری که گفتید خود
مکس کل ابزار خوب برای معماری داره حتی با اتوکت هم مچ کار میکنه ولی .............

وقت که راهنمای میکنید باید هر ابزار رو با کاربورد اصلی شون معرفی کنید دوستانیکه تازه کار باشن از راه خود منهرف نشند...

من خودم با مایا کار که نه تمرین میکردم اما حالا با سافت امیج تمرین میکنم .

LinkinForEver

دوست عزیز maya_22
ما با کسی اینجا دعوا نداریم :

اولا شما نمی خواد فرق کارتون و انیمیشن رو واسه من توضیح بدی چون شما که میدونی واسه هفت پشت ما بسه !!!! :snap:
دوما درساتو خوب خوندی که اینجا واسه من از قوانین حرف میزنی !!!
و در مورد اون هشتا دلیل نمیشه چون مغذت گنجایش دو سه تا رو بیشتر رو نداره منم نتونم !!!
سوما هر کسم با هرچی حال میکنه کار کنه من نگفتم همه برن مکس کارکنن و مایا بده ولی اون امضات زیادی گندش کرده بود
و من نگفتم
بعدشم اون فیلمایی که می گی بردار بیار تا 1 سالم طول بکشه همشو میخونم
جادوی مکسم نمیدونی حرف مفت نزن بگو تا واست توضیح بدم .
کسی هم به نظر تو کار نداره که چه فیلمی رو قبول داری مهم Rate فیلمه. همون فیلمی که کلا با مایا بود به خاطر انیمیشینش تمشک طلایی گرفت قبول نداری برو IMDB یه سری بزن .
من که از خودم نمی گم مایا همش بچه بازی ه قبول نداری همون دستور Noise رو باید با اسکرپت بهش بدی یا که هر چی میخوای آماده هست اگه بخوای حرفه ای بشی باید خود تمامش رو بسازی مکس خیلی پارامتر داره و واسه جوجه های مثل تو هنوز زوده که بفهمن مکس و سافت ایمیج چیه. برو با مایا کار کن شاید به یه جایی برسی ولی یه نصیحت : زیاد زور نزن چو عمرش داره تموم میشه و در ورژن های بعد با SideFX مخلوط میشه شاید به مکس برسن.

خواهشن بحث رو تمومش کن چون حوصله کل کل با آدمایی مثل تورو ندارم!!!

maya_22

Well-Known Member
اومدی امضا را بلد کردی بعدش مسخره و توهین کردی بعد میگی دعوا ندارم اسم این چیه پس

حد خودتو بدون توهین نکن چرتم نگو لطفا
نمیشه بحثی بکنی توهین بکنی بعدم بگی بحثی ندرام حداقل حوابشو بشنو

در ضمن امضا به خودم مربوطه تو چرا داغ کردی به تو توهین شده و حقیقت را نمیخای قبول کنی مشکل خودته

منم بحثی با امثال تو ندارم آقای8 نرمافزار.بحث تو شروع کردی اما من تمومش میکنم چون از تریدی کلا همون وررفتن با نرمافزارارا بلدی

خوش بهحال تو که مغزت پره افقط مواظب باش دیگه جا برا نهمی نداریا

اینجا انجمن مایا هست برو مکس یا نمیدونم چی چی میج یااکس اس آیتووووووووون حال کن یا تاپیک بزن

برو با مکس بازیتو بکن همین مونده سرگردونایی که بین 8 نرمافزارن مثل تو غصه مایا و من را بخورن

نگران مایا هم نباش همینکه دارن مکس و شبیه مایا مکینه اتودسک برا افتخاراتتون کافیه

تمرکت را بزارتو اون8 تا یا نمیدونم 9-10-11 تا نرمافزار شاید که نه حتما یک چیزی میشی

اتمام بحث

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

********آخرین باریه که توضیح میدم
مایا واسه سبک خودش خوبه که انیمیشن هایی مثل شرکه و آلفا و امگاست.
با تردی بیش تر معماری کار میکن تازه یک جملتم اشتباه بود که مکس از رو مایا بر میداره ولی اگه انیمیشن بدن کیفیتش از مایا بهتره چرا ؟ چون که توی مکس تلفیقی از معماری و انیمیشنه . مثال : سیاره ی 51 و UP
اینا نظر من نیست ...

اتمام آخر in the end و...
-------------------------------------------------------------------------------
ویرایش فرشید: مودب باشیم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Hamed_8

Member
حتماً یه سر به سایت پیکسار بزن
توی قسمت فیلمایی که با رندر من و مایا رندر شدن رو ببین
اول آواتاره بعدش همه این فیلمهایی که این بالا نوشتی

اول تحقیق کن ****************
آخه کی میگه ......:mad:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

LinkinForEver

دوست عزیز Hamed_8
اگر درست خونده باشی نوشتم در آواتار مایا استفاده شده .... :)

آخرین ویرایش:

Hamed_8

Member
نخیر نوشته بودی آواتار اول با مایا بوده بعد به پیشنهاد یکی رفته روی هودینی
جای دیگه نگی اینو ها .....
من حتی دموشو دارم که داره داخل مایا کارش می کنه

بقیه فیلمها هم همینطور ، همه کار مایا و رندر من هستن
و سافت ایمیج و هودینی اصلاً حرفی برای گفتن نداره

از هودینی برای پارتیکل استفاده میشه نه رندر

LinkinForEver

من پیچیدشو نگفتم دوست عزیز !
اگر قبول نداری فیلمشو بدم بهت تا ببینی
با مایا تو انیمیشنش و از مکس تو مدلینگش و از هودینی برای جلوه های ویژه و رندر برخی از صحنه ها استفاده شده .
مشکلشم که گفتم تو رندر به صورت 3D بوده که تازه تو مایای 2012 حل شده.
هزار بارم بگم از خودم نمی گم که !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ای بابا !!!! :shock:

LinkinForEver

در آخر یه چی بگم :

- اگه تند گویی ای کردم ببخشید و ناراحت نشین این خاصیت رپراست جدا معذرت !!! مخصوصا دوست عزیز Maya_22
- توی یک انیمیشن یا فیلم از یک نرم افزار استفاده نمیشه ! شاید بیش از 100 تا باشه پس نمیشه گفت این با مایایه یا تری دی مکس
ممکنه یک صحنه با 3Ds Max باشه و یک صحنه با Maya و در آخر کامپوزیت اگه اینطوری بود نمی شد از همه ی ویژگی های نرم افزار ها استفاده کرد و فیلم یا انیمیشن یک جاش کم بود.

در آخر هر سوالی اگر از 3Ds Max یا منتال ری یا سافت ایمیج داشتین در انجمن زیر در خدمتم : :)

http://forum.majidonline.com/showthread.php?p=1148970#post1148970

تا آخر دنیا زنده باد لینکین پارک ...

جدیدترین ارسال ها

بالا