جناب
LinkinForEver
اولامن بحث شخصی با کس ندارم و کسی به شما نگفت چی بهتر آخه شما با 8 نرمافزار سه بعدی کار کردین واقعا ایول البته منظور از کار کردن همون چرخیدن بوده دیگه
دوما تو صحبتام گفتم هرکی با هرچی دوست داره بره حال کنه ومیتونه خروجیهای خوبی هم بگیره و تهین به نرمافزاری نکردم که اومدی امضا منرا بولد کردی اسمایل خنده گزاشتی به خنده های بیجا تمرکزت را بزار رو اون
8 تا نرمافزار سه بعدی
یابا امکان جادویی مکس خوش باش
سوما بحث من یک یا دو فیلم نیست که برا اسم اوردی من بخام لیست فیلما را برات بیارم چند ساعت فقط باید اسماشا بخونی .اون دیگه کاملا معلومه کی برتره و با تایید یا تکذیب من یا تو نه مایا بالا میاد نا پایین میره
به قول معروف عاقلان دانند.
چهارما
وقتی بعد 8تا نرمافزار هنوز فرق انیمیشن و کارتون را نیمدونی چی بهت بگم آخه
کارتون یکی از سبکایی هست که تو انیمیشن ازش استفاده میشه یک سبک دیگه رِال هست و ....سایر
که خوبه تایید کردی برترینش مایا هست درضمن مثلا اینا گفتی بزنی تو سر مایا نه آقای 8 تا نرمافزار
این شاید تنها مزیتی هست که مخالفان نیز ناچارا باید اعتراف کنن بهش بعدشم
همین کارتونایی که میگی
نفوذ محبوبیت تااثیرش روی مخاطب خاص و عام بچه و برگ و حتی فروشش از خیلی از اون به اصطلاح فیلمایی که ادعا داری ( _ومن قبول ندارم حالا میگیم باشه گرفته شده ----خوش به حال مکس ) با نرمافزاریای درجه دو رندر گرفته شده بیشتره
پنجما جادوی مکس

میدونی جادوی مکس چیه اینه قبل از اینکه اتودسک امتیاز مایا را بخره باید فقط پلاگین نصب میکردی روش تا بتونی یک کار بزنی و نرمافزار وصله پینه ای معروف بود بعدم که اتودسک امیتاز مایا را خرید داره امکاناتی که تو مایا هست را
میخاد یک جوری شبیه اونرا ببره بزاره تو مکس غافل از اینکه شیر شیره
بعدشم اینکه........... همونطور که دوستمون بالا اشاره کرد تو راهنماییت بیشتر دقت کن
و شما میتونی با همون مکس جادویی کار کنی و خوش باشی