تفاوت رنگ

3dmad

Well-Known Member
کمک .. تفاوت رنگ

سلام به همه خدا قوت:rose:

یه مشکلی برام پیش اومده پاک گیج شدم نمیدونم چجور باید درستش کنم فکر کنم باید اینجا مطرحش کنم:shock:
عکس هایی که با فوتوشاپ یا فوتو ویور ویندوز باز میکنم رنگشون عوض میشه (یعنی خیلی شدید تر از حالت cmyk شدن. بکلی تغییر میکنن)
ولی با برنامه های دیگه که باز کنم مثل اکسپلورر، آفیس، یا حتی مثلا بکگراندشون کنم تغییری نمیکنن

C.kuhlknapture.JPG

آخرین ویرایش:

the_king

مدیرکل انجمن
سلام به همه خدا قوت:rose:

یه مشکلی برام پیش اومده پاک گیج شدم نمیدونم چجور باید درستش کنم فکر کنم باید اینجا مطرحش کنم:shock:
عکس هایی که با فوتوشاپ یا فوتو ویور ویندوز باز میکنم رنگشون عوض میشه (یعنی خیلی شدید تر از حالت cmyk شدن. بکلی تغییر میکنن)
ولی با برنامه های دیگه که باز کنم مثل اکسپلورر، آفیس، یا حتی مثلا بکگراندشون کنم تغییری نمیکنن

مشاهده پیوست 73834

C7 - پیش از پاسخگویی سایر کاربران به آخرین پاسخی که خودتان ایجاد کرده اید پاسخی ندهید.
برای بالا آوردن مبحثی که خودتان ایجاد کرده اید پاسخ های بی مورد ارسال نکنید، برای دریافت کردن پاسخ از سایر کاربران باید صبور باشید. ارسال کردن مطالب بی مورد و اضافی اسپم محسوب شده و ممنوع است.

احتمال داره که یک Color Profile در ویندوز تون فعال باشه، این تنظیمات در برخی موارد اعمال میشه و در برخی موارد
نادیده گرفته میشه.
در قسمت خالی صفحه Desktop راست کلیک کرده و گزینه Screen Resolution رو انتخاب کنید. رو لینک
Advanced Settings کلیک کنید. زبانه Color Management رو انتخاب کنید. تنظیمات مربوط به رنگ اونجا هست.

3dmad

Well-Known Member
خیلی ممنونم به اون قسمت رفتم همه تنظیمات روی دیفالتش بود. سر و کارم اینورا زیاد نمیفته از تنظیماتش هم چیزی نمیدنم حالا شما این عکسو نگاه کنی چیزی دستگیرت میشه

Captsdasdsdsdsdsdure.JPG

the_king

مدیرکل انجمن
خیلی ممنونم به اون قسمت رفتم همه تنظیمات روی دیفالتش بود. سر و کارم اینورا زیاد نمیفته از تنظیماتش هم چیزی نمیدنم حالا شما این عکسو نگاه کنی چیزی دستگیرت میشه

مشاهده پیوست 73841

ظاهرا همه تنظیمات عادی اند و مشکل مربوط به Color Profile ویندوز نیست. کارت گرافیکی تون باید یکسری تنظیمات مربوط به رنگ داشته باشه،
مخصوصا برای Video ، اگه اون تنظیمات رو هم در همونجا پیدا کردید بررسی اش کنید.

3dmad

Well-Known Member
تنظیمات کارت گرافیک رو هم همشو restore کردم که اگر چیزی عوض شده به حالت اولیه اش برگرده.
ولی باز هم نشد :shock:
Capture11111.JPG

فکر کنم مثل بچگی ها که مثلا فقط رزولیشن دستگاه عوض میشد کل ویندوز رو عوض میکردم الانم باید همون کا رو کنم.:sad:

3dmad

Well-Known Member
سلام
مشکلم حل شد :):oops:
مشکل از همون colore managemet بود که دوست عزیز آقای the kingفرموده بودند.
. اون عکسی که من برای شما گذاشته بودم و همه گزینه ها رو روی دیفالت نشون میداد. خب درست بود. همه دیفالت بودن ولی مشکل تو اینجا بود که تنظیمت خود دیفالت عوض شده بود برای همین :
تو پنجره colore managemet تب advanced . پایین ترین گزینه یعنی change system default کلیک کردم و از پنجره باز شده به تب advanced رفتم
divice profile رو روی ...61966 sRGB IEC گذاشتم. ری استارت کردم و درست شد.:cool:
البته خودم که بلد نبودم با تنظیمات لب تابم مقایسه کردم دیدم اینجاش عوض شده:green:
نتیجه اخلاقی:
1. چه جالب! میشه تنظیمات مونیتور رو برای Photo viewer و phtoshop طوری تنظیم کرد که همونجور که تو پرینت دیده میشه تو مونیتور هم دید.:paint: البته تقریبا

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا