تفاوت رنگ در محیط فتوشاپ و ویندوز!!!

sanbad

Member
تو طراحی متوجه شدم که رنگ خاکستری در فتوشاپ با آنچه اکسپورت می شه متفاوت هست!
در شکل می بینید که رنگ #999999 را در محیط فتوشاپ متمایل به زرد تیره است و همان رنگ اکسپورت شده و با windows pictures and fax viewer مقایسه شده! در محیط فتوشاپ رنگ 999999 به صورت ACA998 دیده می شه!
عکس فعلی در فتوشاپ paste شده و دوباره به صورت jpeg شده !
آیا شما هم با این مشکل مواجه شدید؟ چگونه حل میشه؟

پیوست ها

• compare-in-photoshop.jpg
    compare-in-photoshop.jpg
    74.6 کیلوبایت · بازدیدها: 13

Parham

Well-Known Member
دوست عزیز اگر مانیتور شما کالیبره شده باشه و تنظیمات مانیتور هم درست باشه از لحاظ رنگ و نور و کنتراست ، کمترین اختلاف را میتونی‌ داشته باشی‌ ...

hamid ir

Well-Known Member
Parham گفت:
دوست عزیز اگر مانیتور شما کالیبره شده باشه و تنظیمات مانیتور هم درست باشه از لحاظ رنگ و نور و کنتراست ، کمترین اختلاف را میتونی‌ داشته باشی‌ ...
پرهام یه آموزشی چیزی برای همین کالیبره کردن داری....؟

ARTA_ADOBE CO

Active Member
آقای سنباد این مشکل فقط در مورد حیطه خاکستری خوش رو خیلی نمایان میکنه این مشکل رو من خیلی باهاش دست و پنجه نرم کردم !

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ممکنه تنظیمات فتوشاپ هم بهم ریخته باشه شما یه بار کلیدهای Alt و Ctrl و Shift رو با هم در محیط فتوشاپ بگیر تا تنظیمات به حالت اولیه دربیاد. احتمالا اینجوری درست میشه. البته اگر مانیتور شما کالیبره شده باشه!

S.H.R.M.K

Well-Known Member
این مشکل از پروفایل رنگتون هست که تو فتوشاپ تغییر کرده.باید پروفایل رنگ رو رو حالت استاندارد Adobe RGB قرار بدید.

sanbad

Member
دوستان از راهنمايي همه شما متشکرم.
مشکل اين تفاوت رنگ شديد بين داخل فتوشاپ و خارج فتوشاپ مربوط به تنظیمات پروفایل رنگ مناسب نوع مانیتور بود:
edit>color setings>working spaces>RGB>samsung

آخرین ویرایش:

Parham

Well-Known Member
خوب مشکلت حل شد پس ... بعضی‌ موقع ها که کالیبره میکنی‌ مانیتور رو میتونی‌ پروفایل را ذخیره کنی‌ که از همون پروفایل رنگی‌ استفاده کنی‌ که معمولا بهتر از انتخاب های اولیه هستش

جدیدترین ارسال ها

بالا