تفاوت جوملا با وردپرس در چی هست؟

phpweb

Active Member
من دیتابیس جوملا و ورد پرس رو با هم مقایسه کردم. تعداد جدولهای جوملات تقریبا سه برابر جدولهای وردپرس هستند.

با توجه به اینکه اینها رو به عنوان سی ام اس می شناسیم، لطفا بگید که تفاوت جوملا با وردپرس در چی هست؟

چیزی که به نظر خودم می رسه اینه که ورد پرس برای وبلاگ دهی هست و جوملا برای سایتها بکار می ره.

نظر شما چیه؟

Cisco

مدیر انجمن
جوملا برای کسایی که چیزی فراتر از وبلاگ انتظار دارن مناسبه.
مثلا سیستم عضوگیری بطور پیش فرض روی سیستم موجوده.

phpweb

Active Member
جوملا برای کسایی که چیزی فراتر از وبلاگ انتظار دارن مناسبه.
مثلا سیستم عضوگیری بطور پیش فرض روی سیستم موجوده.
پس حدسم درسته و ورد پرس فقط برای وبلاگ دهی استفاده می شه ولی جوملا می تونه کار یه وب سایت بزرگ با امکانات مختلف رو انجام بده.

نظر سایر دوستان چیه؟

VAHID216

مدیر بازنشسته
با سلام
جوملا CMS هست ولی وردپرس Platform وبلاگ نویسی هست و هر دو تا بسیار قابل انعطاف و قابل اطمینان هستند. باید بدونید که هر کدوم برای چه کاری مناسب هست تا بتونید استفاده درست رو بکنید. وردپرس یکی از مزیت های اون اینه که با کمترین دانش فنی می تونید اون رو گسترش بدید که درون جوملا نیاز به اطلاعات بیشتری دارید.
نمی شه گفت کدومشون بهتر هستن باید دید برای کاری که می خواید انجام بدید کدوم گزینه بهتری هست.
موفق باشید

phpweb

Active Member
با سلام
جوملا cms هست ولی وردپرس platform وبلاگ نویسی هست و هر دو تا بسیار قابل انعطاف و قابل اطمینان هستند. باید بدونید که هر کدوم برای چه کاری مناسب هست تا بتونید استفاده درست رو بکنید. وردپرس یکی از مزیت های اون اینه که با کمترین دانش فنی می تونید اون رو گسترش بدید که درون جوملا نیاز به اطلاعات بیشتری دارید.
نمی شه گفت کدومشون بهتر هستن باید دید برای کاری که می خواید انجام بدید کدوم گزینه بهتری هست.
موفق باشید
ظاهرا برای طراحی سایت بهتره که از جوملا استفاده کنم.
چون نسبت به وردپرس امکانات بیشتری برای مدیران سایت فراهم می کنه.

یه منبع سراغ ندارید که بتونم از طریق اون جوملا رو یادبگیریم؟ حداقل بتونم قالب نویسی برای جوملا رو بصورت کامل و حرفه ای یاد بگیرم.

VAHID216

مدیر بازنشسته
ظاهرا برای طراحی سایت بهتره که از جوملا استفاده کنم.
این به این علت هست که جوملا امکانات اولیه رو درخودش در ابتدای نصب داره ولی وردپرس باید از افزونه استفاده بکنید.
در مورد ساختن پوسته برای جوملا من منبع فارسی ندیدم ولی برنامه ای به نام آرتیستر هست که برای شروع کار شما می تونه مفید باشه.
موفق باشید

phpweb

Active Member
این به این علت هست که جوملا امکانات اولیه رو درخودش در ابتدای نصب داره ولی وردپرس باید از افزونه استفاده بکنید.
در مورد ساختن پوسته برای جوملا من منبع فارسی ندیدم ولی برنامه ای به نام آرتیستر هست که برای شروع کار شما می تونه مفید باشه.
موفق باشید
منظورتون اینه که می شه با اضافه کردن امکانات به ورد پرس، امکانات ورد پرس رو در حد امکانات جوملا افزایش بدیم؟

VAHID216

مدیر بازنشسته
منظورتون اینه که می شه با اضافه کردن امکانات به ورد پرس، امکانات ورد پرس رو در حد امکانات جوملا افزایش بدیم؟
بله ، دقیقا ، این برای بعی از افراد یک ایراد هست ولی این یک مزیت هست ، شما از تمامی امکانات جوملا هیچ وقت نمی تونید استفاده کنید و بعضی از امکانات خودکار کنار گذاشته می شن اما توی وردپرس اون چیزی رو که نیاز دارید نصب می کنید.
اما باز هم تکرار می کنم مثلا واسه یک سایت خبری وردپرس مناسب نیست ( البته به طراح اون بستگی داره ).
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا