تفاوت برنامه نویسی وب و طراحی وب

iAmBehzad

New Member
سلام .
این مبحث رو من زیاد دیدم تو دنیای طراحی و برنامه نویسی وب . اما می خوام این سوال رو مطرح کنم :

چطور میشه کسی طراح وب باشه ولی برنامه نویسی وب بلد نباشه ؟ یعنی موقع طراحی نباید بدونه تکست باکس چیه ؟ ( مثلا ) نباید تفاوت دکمه ها رو با هم بدونه ؟ رویداد ها رو بشناسه ؟ و ..............

یا چطور میشه کسی برنامه نویس وب باشه اما ندونه طراحی وب چیه ؟ یعنی لحظه ای که داره یه تکست باکس و دکمه تو صفحه میذاره و کد براشون می نویسه نباید بدونه طراحی وب چیه ؟ چیدمان اینها چجور باشه ؟ رنگ بندی رو بشناسه و خلاطه از گرافیک یه چیزی بدونه ؟

به نظر من این گفته درست نیست که میگن طراحی وب یه چیزه و برنامه نویسی وب یه چیزه دیگه !!!!
اینها از هم جدا نیستن .. و اگه باشن ، هم طراح و هم برنامه نویس کار خوبی ارائه نخواهند داد .

نظر شما چیه ؟

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
اگر بخواهم به شکل ساده بیان کنم:
طراح وب: ظاهر صفحه ایمیل باهو را می سازد
برنامه نویس وب: زمانی که شما فرم رو پر می کنید و دکمه ارسال را فشار می دهید، اتفاقاتی که در پشت صحنه می افتد تا شما وارد میل یا هو خود شوید (یک ارتباط با بانک اطلاعاتی به وجود می آید، نام و کلمه عبور شما چک میشود، در صورت صحت، اتفال مورد نظر می افتد).

پس ملاحظه می فرمایید که ساخت یم صفحه فرم ساده اصلا مشکل نیست، اما بدون اطلاع از برنامه نویسی تحت وب، بی ارزش است.
البته بنده نمی تونم بگم که برنامه نویسی تجت وب ساده تر است یا تجت سرور، ویا کدوم پر در آمد تر است.
لطفا دوستان نیز نظرات خود را بفرمایند

Mr.Steres

Active Member
البته همون طراحی وب هم خودش به 2 دسته تقسیم میشه ! یکی همون طراحی و یا کد نویسی وب هست و یکی هم کارهای گرافیکی وب هستش . یعنی از هم جداست

maxpelank

Active Member
با سلام

والا در دنیا اینطور که در ایران کار میشه زیاد کار نمیشه . به طور صحیح تر برای هر کاری یک فرد مشخص با استعداد و توانایی های خاص استفاده می کنند و این افراد در کنار هم یک صفحه را می سازند .

اما در ایران به علت درامد کم یک طراح وب مجبور هم طراحی گرافیک بدونه و هم کد نویسی البته تا یک جایی بیشتر نمی تونه پیش بره .

مثلا شما یک گرافیست حرفه ای رو در نظر بگیرید حداقا با 4 یا 7 نرم افزار باید کار کنه و تسلط داشته باشد و در اون طرف قضیه یک برنمامه نویس حرفه ای باید حداقل 4 یا بیشتر رو بلد باشه تا بتونه خروجی رو که از اون می خواهند بیرون بیاره .

اما مطلب که این میون روش است اینه که هر دو این افراد باید تا حد معقولی از دانش هم اگاهی داشته باشند تا بتونند در کنار همک کار کنند .

اینکه شما می گید مگه میشه یک طراح وب از گرافیک چیزی بلد نباشه در ایجا کمی بحث انگیز میشه . چون اگر بخواد یک مقوله رو حرفه ای پی گیری کنه مجبور میشه یکی از قسمت ها رو کمی شل کنه .

به طور مثال من برادرم رو نگاه می کنم و خودم ایشون 4 سال سابقه کد نویسی دارند و در کارشون واقعا حرفه ای اند و لی در این طرف من هستم که بیشتر روی گرافیک کار می کنم .

اما در عین حال ما از دانش هم به تناسب اگاهی داریم .

چیزی که هست در ایران به این علت اکثر برنامه نویس ها به تنهایی همه کار ها را انجام می دهند این مبحث شکل می گیره . اما شما می تونید در همین ایران شرکت های بزرگ رو ببینید مانند رادکام که چند گرافیست چند جاوا کار و چند پی اچ پی کار و .. دارند . و هر کدام در زمینه خود حرفه ای اند .

اما باز هم میگیم اگر بخواهی طراخ وب باشید باید حداقل از تما زمینه های که این کار نیاز دارد اطلاعات کافی و جامعی داشته باشید

امید با نظر به کسی بی احترامی نشده باشد .
موف قابشدی

جدیدترین ارسال ها

بالا