تفاوت آبجکت با پلاگین

تفاوت آبجکت با پلاگین

• همونه

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    1

archisam

Member
سلام دوستای گلم
اگه کسی اطلاع داره آبجکت با پلاگین توی محیط مکس چه تفاوتی داره با ذکر نمونه راهنمایی کنه :wink:

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
منظورت از آبجکت و پلاگین کجا بوده
آبجکت یعنی همین توپه هست تو خود مکس یا یک مکعب! اون ابجکته
پلاگین فرض کن یک برنامه خیلی کوچیکه که به برنامه اصلی پیوست میشه (نصب میشه روی اون ) و یک سری کارها می کنه( یعنی خود پلاگین به تنهایی اجرا نمیشه و یک فایل هستش مثل فایل های ویندوز )
مثلا پلاگین dreamscape وقتی روی مکس ریخته میشه می تونی باهاش آسمون و دریا و .... خیلی ساده بسازی. با پلاگین rayfire میشه باهاش این رو شبیه سازی کرد که مثلا یک مکعب بیفته و بشکنه.

archisam

Member
ممنون دوست عزیز آبجکت که خوب یعنی اشیایی که توی مکس وارد میکنیم مثل مبلمان و ... و به اونها متریال میدیم ولی من تو یه پست مشاهده کردم که نوشته بود کی پلاگین این بوته ها رو داره که توی محوطه کار شده بود خوب من توی مکس از فایلای آرچ مدل استفاده میکنم ولی پلاگین رو هنوز متوجه نشدم چیه و چه طوری میشه از اونا استفاده کرد :)madmaster_3d عزیز اون کره ها یا همون به قول خودت توپه که واسه متریال هستش درست نمیگم دوست من :wink:

ALI_TAKHTI

Active Member
پلاگین ها برنامه های کوچیکی هستند که روی مکس نصب میشن و کاری رو اتوماتیک انجام میدن یا شیعی رو میسازن.
ما هم میتونین از اشکال 3 بعدی ساخته شده استفاده کنیم و اونها رو وارد مکس کنسم و یا اینکه میشه با پلاگین هایی که هست اون جسم رو بسازیم.
مثلا پلاگین ساخت پیچک که یه پیچک برات میسازه و یا میتونه بگردی و یه پیچک آماده رو وارد کارت کنی.

archisam

Member
ممنون علی جان این پلاگین که میگی روی مکس 2012 هم نیاز به نصب داره یا واسه مکس های قدیمیه سوالی که دارم اینه که این پلاگین ها رو از کجا میشه گیر آورد و چه طوری باید باهاشون کار کرد آیا مثل آبجکت ساخته شده هستن یا اینکه ما خودمون باید اونا رو بسازیم اگه رفرنس خاصی مد نظرتون هست به اشتراک بذارید

madmaster_3d

Well-Known Member
ممنون دوست عزیز آبجکت که خوب یعنی اشیایی که توی مکس وارد میکنیم مثل مبلمان و ... و به اونها متریال میدیم ولی من تو یه پست مشاهده کردم که نوشته بود کی پلاگین این بوته ها رو داره که توی محوطه کار شده بود خوب من توی مکس از فایلای آرچ مدل استفاده میکنم ولی پلاگین رو هنوز متوجه نشدم چیه و چه طوری میشه از اونا استفاده کرد :)madmaster_3d عزیز اون کره ها یا همون به قول خودت توپه که واسه متریال هستش درست نمیگم دوست من :wink:

اقا منظوره من از توپ منظورم sphere بود

ممنون علی جان این پلاگین که میگی روی مکس 2012 هم نیاز به نصب داره یا واسه مکس های قدیمیه سوالی که دارم اینه که این پلاگین ها رو از کجا میشه گیر آورد و چه طوری باید باهاشون کار کرد آیا مثل آبجکت ساخته شده هستن یا اینکه ما خودمون باید اونا رو بسازیم اگه رفرنس خاصی مد نظرتون هست به اشتراک بذارید

و خداوند عجب را آفرید. خوب منم که همین رو گفته بودم. نفهمیدی . علی گفت فهمیدی ؟

archisam

Member
علی جان ممنون
madmaster و خداوند عجب را آفرید من رو با خودت مقایسه نکن عزیزم شما میخای با اصطلاحات تخصصی به من برسونی نمیشه مثلا همون توپه که گفتی:lol: شوخی کردم همتون رو دوست دارم ممنون از تو madmaster عزیز

madmaster_3d

Well-Known Member
خوب بهترین کار این هستش که آموزش lynda 3d max 2010 essential training رو بگیری که تو آموزش های جامع خیلی عالیه.
البته می تونی آموزش های digital tutors 2009 رو که 8 تا دی وی دی هستش رو زیر 10 تومان پیداش کنی و بحری. حسابی راه میفتی اقای be able

archisam

Member
سلام madmaster
این آموزش که گفتی lynda 3d max 2010 essential training واسه تری دی مکس 2010 هست من ورژن 2012 دارم 2013 هم که تو راهه خوب این آموزش تا چه حدیه حرفه ای ؟ مقدماتی ؟ به فارسیه یا انگلیسی ؟ من کلاس مقدماتی و پیشرفته تری دی رو گذروندم آیا واسه منم نیاز هست که این پکیج رو تهیه کنم یا همون آموزش کفایت میکنه ؟

sallarmelli

Active Member
پلاگین یا معادل فارسیش می شه "افزونه"
از واژه پلاگین برای یه نفر که تازه وارد می شه نمی شه چیزی گرفت و فهمید ولی "افزونه "کاملن این مفهموم رو می رسونه

و این یکی از اون واژه هایی هست که فرهنگستان بی حال ما بعد از یه مدت یه واژه با معنی داده بیرون

الان گرفتی یا بیشتر توضیح بدم
برای استفاده از یه افزونه شما فایلش رو پیدا می کنی مطابق با همون نسخه نرم افزار مادر که با هم همخونی داشته باشند بعد شروع می کنی به نصب اون افزونه سیستم به شکل خودکار برنامه مادر رو شناسایی و روی اون نرم افزار سوار می شه

مفهومه؟

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام madmaster
این آموزش که گفتی lynda 3d max 2010 essential training واسه تری دی مکس 2010 هست من ورژن 2012 دارم 2013 هم که تو راهه خوب این آموزش تا چه حدیه حرفه ای ؟ مقدماتی ؟ به فارسیه یا انگلیسی ؟ من کلاس مقدماتی و پیشرفته تری دی رو گذروندم آیا واسه منم نیاز هست که این پکیج رو تهیه کنم یا همون آموزش کفایت میکنه ؟

نه اون یک آموزش جامع هستش که گزینه ها رو میگه چیه و کجاست . به درد شما نمیخوره
شما اگر می خوای مدل کردنت قوی بشه و ماشین. ادم کارتونی . موتور . و چاقوی سوئسی که توی امضام هستش رو بسازی . حتما اموزش دیجیتال توتورز رو که گفتم رو بگیر. خیلی عالیه. اگر هم بلدی اینها رو بسازی که هیچی. ولی به نظرم بگیر. ویتامین داره :)

جدیدترین ارسال ها

بالا