تغییر DNS برای Subdomian

Digital007

Member
شما نبايد نصبش كني.
Whm سيستمي هست براي مديريت سرور
اگر شما پنل رسيلري داشته باشيد و روي سرور شما whm نصب شده باشه اين امكان كه گفتم رو مي تونيد استفاده كنيد.
در غير اين صورت از مدير سرو بخواهيد كه اين كار رو براي شما انجام بده. كار سختي نيست

amir_lp

Member
شما نبايد نصبش كني.
Whm سيستمي هست براي مديريت سرور
اگر شما پنل رسيلري داشته باشيد و روي سرور شما whm نصب شده باشه اين امكان كه گفتم رو مي تونيد استفاده كنيد.
در غير اين صورت از مدير سرو بخواهيد كه اين كار رو براي شما انجام بده. كار سختي نيست

با برنامه ی دیگری نمیشه؟

Mozafary

Member
این کار تنها از طریق whm قابل انجام نیست!شما توسط DNS EDITOR خود!که میتواند هز کنترل پنل/سیستم یا هرچیزی باشد میتوانید A Recordهای مربوط به ان subdomain را تغییر دهید به ip دلخواهتان

Digital007

Member
متاسفانه من به اين WHM معتاد شدم همه مشكلات رو ميخوام با اون حل كنم. :D

اما تا اونجا كه من يادم هست امكان تغيير DNS در خود Cpanel وجود نداره. ولي توي پلسكي و ديگر دوستان فكر كنم باشه.
حالا دوست عزيز شما يك لطفي بكنيد ما رو از اين توهم خارج كنيد بگيد كنترل پنل هاست شما چي هست ، تا ما بتونيم بهتر راهنمايي كنيم .

amir_lp

Member
متاسفانه من به اين WHM معتاد شدم همه مشكلات رو ميخوام با اون حل كنم. :D

اما تا اونجا كه من يادم هست امكان تغيير DNS در خود Cpanel وجود نداره. ولي توي پلسكي و ديگر دوستان فكر كنم باشه.
حالا دوست عزيز شما يك لطفي بكنيد ما رو از اين توهم خارج كنيد بگيد كنترل پنل هاست شما چي هست ، تا ما بتونيم بهتر راهنمايي كنيم .

CPanel

Mozafary

Member
از داخل Cpanel این امکان مهیا نیست باید از طریق whm انجام بشه و اگردسترسی ندارید باید به پشتیبانی هاست بگید که انجام بدن

Mozafary

Member
این مورد به سیاست کاری اون شرکت مربوط هست.کار زیاد سختی نیست انجام دادنش اما ممکنه اونها برای انجام این کار پول در نظر گرفته باشن یا کلا این کار رو انجام ندن.
اونها ملزم به انجام تمام درخواست های مشتریان نیستند.

amir_lp

Member
این مورد به سیاست کاری اون شرکت مربوط هست.کار زیاد سختی نیست انجام دادنش اما ممکنه اونها برای انجام این کار پول در نظر گرفته باشن یا کلا این کار رو انجام ندن.
اونها ملزم به انجام تمام درخواست های مشتریان نیستند.

حالا چه کار کنم

Mozafary

Member
صحبت کن بازم اگر نشد هاست رو عوض کن یا از جایی مثل zoneedit استفاده کن

جدیدترین ارسال ها

بالا