NabiKAZ
Well-Known Member
سلام ،
از اونجا که جزئیات هر بخش کلی از سایت رو در یه شاخه مجزا قرار میدم. فایلهای صفحه اول رو در شاخه main قرار میدم. زمانی که فایل index.php در ریشه اجرا میشه ، باید کاربر به شاخه main هدایت بشه.
در PHP این دستور صفحه رو به مسیر مورد نظر هدایت میکنه ضمن عوض شدن url ، درست مثل این میمونه که در شاخه main قرار داریم و مسیر های نسبی ، نسبت به اون شاخه باید داده بشه.
اما تصمیم داشتم که url همچنان url قبلی باقی بمونه ، اما مسیرهای نسبی همچنان تغییر نکنه و مثل این باشه که در main هستیم.
در نتجه به نظرم اومد از mod_rewrite کمک بگیرم ، اینطوری:
اینطوری اگر تنها آدرس سایت نوشته بشه، به شاخه main هدایت میشه و url هم تغییری نمیکنه . اما مشکل این روش هم اینه که مشابه include عمل میکنه و مسیر ها باید نسبت به ریشه داده بشه در صورتی که من میخوام همچنان مسیر های نسبی به نسبت main تعریف بشن.
چه راهی پیشنهاد میکنید؟
یکمی در هم برهم شد ولی خیلی سعی کردم منظورم رو برسونم.
از اونجا که جزئیات هر بخش کلی از سایت رو در یه شاخه مجزا قرار میدم. فایلهای صفحه اول رو در شاخه main قرار میدم. زمانی که فایل index.php در ریشه اجرا میشه ، باید کاربر به شاخه main هدایت بشه.
در PHP این دستور صفحه رو به مسیر مورد نظر هدایت میکنه ضمن عوض شدن url ، درست مثل این میمونه که در شاخه main قرار داریم و مسیر های نسبی ، نسبت به اون شاخه باید داده بشه.
کد:
Header ("Location main/index.php");
در نتجه به نظرم اومد از mod_rewrite کمک بگیرم ، اینطوری:
کد:
RewriteRule ^$ main/index.php
چه راهی پیشنهاد میکنید؟
یکمی در هم برهم شد ولی خیلی سعی کردم منظورم رو برسونم.
آخرین ویرایش: