تغییر مشخصات(عنوان، خواننده و...) یکجای فایلهای mp3

fuxco

Member
باسلام
به برنامه ای نیاز دارم که توسط اون بتونم بصورت یکجا یک عبارت را برای قسمت کپی رایت صداها وارد کنم
و در پایان مثلا قسمت Artist تمامی فایلهای صوتی آن پوشه علی و قسمت Title اونها ابراهیم بشه.
چون فایلها زیاده و نمیتونم دونه دونه این کار رو بکنم لطفا یک برنامه که مطمئن هستید این کار رو میکنه و خودتون ازش استفاده کردین رو بهم معرفی کنین.
ممنون

the_king

مدیرکل انجمن
باسلام
به برنامه ای نیاز دارم که توسط اون بتونم بصورت یکجا یک عبارت را برای قسمت کپی رایت صداها وارد کنم
و در پایان مثلا قسمت Artist تمامی فایلهای صوتی آن پوشه علی و قسمت Title اونها ابراهیم بشه.
چون فایلها زیاده و نمیتونم دونه دونه این کار رو بکنم لطفا یک برنامه که مطمئن هستید این کار رو میکنه و خودتون ازش استفاده کردین رو بهم معرفی کنین.
ممنون

اگه قصدتون صرفا همین پر کردن مشخصات Tag با اطلاعاتی است که خودتون بهش می دهید، برنامه
TagScanner رو توصیه می کنم که هم کار کردن باهاش راحته و هم مجانیه و هم ظاهر مناسبی داره.

The Ultimate TagScanner - Download

اما اگه مثل من یک عالمه MP3 خارجی در هم و بدون مشخصات داشتید، برنامه Helium Music Manager که البته
رایگان نیست، مشخصات کامل Tag فایل ها رو از اینترنت پیدا می کنه و بر اساس اسم آهنگ و خواننده و آلبوم و ...
مرتب شون می کنه. قابلیت ها اش هم به مراتب بیشتر از صرفا ویرایش Tag فایل ها است.

جدیدترین ارسال ها

بالا