تغییر مسیر لینک منو در فلش

bassplayer

New Member
سلام به همه دوستان
من رو یه قالب فلشی کار میکنم که منوی انگلیسی رو فارسی کردم و همه چی برعکس شد یعنی وقتی رو یه منو کلیک میکنیم صفحه ای که باز میشه یه چیز دیگس
میخواستم بدونم چه جوری میشه اینکارو کرد که رو هر منو کلیک میکنیم صفحه مورد نظر باز بشه من هر چی گشتم اکشنی چیزی پیدا نکردم مسیر لینکو تغییر بدم
لطفا کمک برسونید!!!

mohammadbasri

کاربر فعال
بالاخره یه جایی هست که به کلید ها اکشن داده تا کاری رو انجام بدن
بگردید پیدا میشه
پیدا نشد نمونه بذارید ما هم بگردیم !

phonix54

Member
سلام .وقت بخیر 3 حالت داره یا نوشته ها رو جا به جا قرار دادین.دوست قبلی درست فرمودن اول اکشن دکمه ها رو چک کنین.یا اینکه برای اکشن دکمه ها از لیبل استفاده شده که باید از اون طریق تغییر نام رو انجام بدین تا سر جای خودش قرار بگیره-یعنی از طریق کامپوننتش.اگه فایل xml داره ممکنه که آدرس صفحات رو از اونجا بگیره.بازم اگه نتونستین بزارین اینجا تا دوستان کمک کنن.

++Hadi++

Active Member
اکشن رو باز کن ...در سمت راست پنل اکشن یه فلش کوچیک باز کردنی رو می بینی ، با کلیک رو اون می تونی اونو باز و بسته کنی . اگه بازش کنی ، تمامی اکشن های داخل سورست رو می بینی (درختی ) و می تونی به دستورات مختلف دست پیدا کنی و اونا رو عوض کنی . یعنی دستورات مربوط به هر دکمه جدید رو از مشابه نا همنام خودش پیدا کن و cut و تا بالاخره با جابجایی دستورات همه چی بر طبق مراد شه .
بای...

جدیدترین ارسال ها

بالا