تغییر سایز پروژه بعد از ساخت

bahman.psd

Member
می خوام بدونم بعد از اینکه یه پروژه تو فلش طراحی شد میشه ابعاد پروژه رو تغییر بدیم ؟! مثلا 20 پیکسل از بالا کم کنیم و 20 پیکسل از پایین در حالت عادی فقط از اندازه پایین صفحه کم و یا زیاد میشه .:sad:

UnknownUser

Well-Known Member
سلام باید این طوری بنویسی !
PHP:
Stage.align = "tl";
	_root._width = 550;
	_root._height = 550;

bahman.psd

Member
سلام باید این طوری بنویسی !
PHP:
Stage.align = "tl";
	_root._width = 550;
	_root._height = 550;

ازین کد استفاده کردم ولی متاسفانه چیزی از صفحه حذف نشد ! فقط اندازه تصویر کوچیک شد . من می خوام اندازه فضای کار (یعنی اون قسمت که آبجکت ها و سایر چیزها توش چیده شده و به بیننده نشون داده میشه ) کمتر بشه یعنی یه قسمت از دکمه ها بدون اینکه پاک و یا جابجا بشن از پروژه خارج بشن

سلام
از اين كد استفاده كن ببين جواب ميده يا نه
PHP:
_root._xscale

آخرین ویرایش:

bahman.psd

Member
سلام خوب از ماسک استفاده کن

مسئله اینجاس که وقتی فلش رو توی یه سایت قرار بدیم قسمتهایی که ماسک کردیم هم نمایش داده می شه ولی سیاه یعنی توی سایت فضا اشغال می کنه . معادل این کار تو فتوشاپ با دستور Canvas Size انجام میشه یا همون ابزار Crop که تا اینجا اینجور که متوجه شدم فلش همچین چیزی نداره

shirini_forush

Well-Known Member
پروژه رو تو Properties تغییر سایز بدید.
بعد اگر خواستید تمام اشای رو در تمام فریم ها و تمام لایه ها تغییر سایز بدید، کافیه پایین تایم لاین گزینه ی Edit Multiple Frames رو انتخاب کنید بعد از فعال شدن اون تمام فریم ها رو انتخاب کنید و Rsize رو انجام بدید.

bahman.psd

Member
پروژه رو تو Properties تغییر سایز بدید.
بعد اگر خواستید تمام اشای رو در تمام فریم ها و تمام لایه ها تغییر سایز بدید، کافیه پایین تایم لاین گزینه ی Edit Multiple Frames رو انتخاب کنید بعد از فعال شدن اون تمام فریم ها رو انتخاب کنید و Rsize رو انجام بدید.

آقا مرسی . خیلی حال دادی. نکته تو همون Edit Multiple Frames بود . سایز صفحه رو کوچیک کردم بعد Ctrl + A رو زدم و همه چیزها رو یه مقدار بردم بالا .

جدیدترین ارسال ها

بالا