تغییر ریزولیشن صفحه

gholonbeh

Member
سلام دوستان عزیز
سوال برام پیش اومد
من می خواستم ببینم که یه فایل رو درست کردم و از فلش اگزه کشیدم بیرون حالا می خوام که وقتی تو کامپیوتر باز می شه خود به خود ریزولیشن صفحه رو به 1024*768 تغییر بده
همچین کریو می شه انجام داد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه می شه کدشو به من بدین ممنونتون می شم
فعلا

tafrehzan

Member
این کار رو باید با استفاده از برنامه های کمکی انجام بدی مثل MMB که تو قسمت تنظیمات صفحه یه قسمت داره به این صورت که :
change screen to : ....
که وقتی رزولیشن خودتو مشخص کنی با باز شدن فایل اول چک میکنه که تو این رزولیشن هست یا نه اگر هم نبود رزولیشن رو عوض میکنه
اگر خواستی بگو بیشتر توضیح بدم

gholonbeh

Member
tafrehzan جان ممنون از راهنمائیت
یه همچین چیزو خودمم به فکرش بودم که این کارو کنم
اون وقت باید همزمان با فایل اگزه که با فلش درست کردم یه فایل اگزه دیگم باز بشه که اون رو با MMB درست کردم
یه همچین چیزی باید بشه
من می خوام که اون فایل دیگه باز نشه فقط با خوده فلش و تو همون فایل فلش کد وارد کنم
ممنون می شم کمکم کنین
فعلا

tafrehzan

Member
لازم نیست فایل exe جدید بسازی فلش خودتو توی MMB وارد کن و ازتوی تنظیمات project setting
try to change to .... رو بزن فایل رو compile کن و ...

gholonbeh

Member
دوسته عزیز این کارو نمی تونم بکنم
چون که کرسر موسم و عوض کردم و تویه mmb نمی تونم وارد کنم چون با کرسر mmb قاطی می شه و زایه می شه

sizanjavad

کاربر فعال
tafrehzan جان ممنون از راهنمائیت
یه همچین چیزو خودمم به فکرش بودم که این کارو کنم
اون وقت باید همزمان با فایل اگزه که با فلش درست کردم یه فایل اگزه دیگم باز بشه که اون رو با MMB درست کردم
یه همچین چیزی باید بشه
من می خوام که اون فایل دیگه باز نشه فقط با خوده فلش و تو همون فایل فلش کد وارد کنم
ممنون می شم کمکم کنین
فعلا

دوست عزيز بعضي از مواقع تو فلش مجبوري از يه سري كلكايي استفاده كني كه راه معمول حل مسئله نيستند اما تنها راه حل مسئله هستند.در ضمن فكر نمي كنم كه اگه يه فرم برنامه كمكي باز بشه(رزوليشن صفحه رو تغيير) بده و دو مرتبه اتوماتيك بسته بشه مشكلي ليجاد بشه نه؟
در هر صورت من فكر مي كنم اين تنها راهه.اما اگه تو جستجوهات به نتيجه اي رسيده حتما بذار تا بقيه هم استفاده كنن

جدیدترین ارسال ها

بالا