تغییر رنگ نام فولدر ها ودرایو هام

ghasemrayaneh

Active Member
سلام

دوستان من به تازگی روی سیستمم ویندوز نصب کردم ولی پس از بالا امدن ویندوز متوجه شدم نام درایو با رنگ آبی نوشته شده و همچنین نام برخی فولدر ها .

این چه مشکلی است و چه طور رفع می شود ؟

ممنون

the_king

مدیرکل انجمن
سلام

دوستان من به تازگی روی سیستمم ویندوز نصب کردم ولی پس از بالا امدن ویندوز متوجه شدم نام درایو با رنگ آبی نوشته شده و همچنین نام برخی فولدر ها .

این چه مشکلی است و چه طور رفع می شود ؟

ممنون

مشخصا مشکلی نیست، اما روی سرعت سیستم تاثیر گذاره. بصورت پیشفرض Explorer ویندوز فایل هایی که
فشرده شده هستند (فایل هایی که در سیستم فایل NTFS بصورت فشرده ذخیره می شوند) رو با رنگ آبی
و فایل هایی که رمز گذاری شده اند رو با رنگ سبز نشون میده. یعنی دو صفت compressed و encrypted

معمولا ویندوز فایلی یا پوشه ای رو فشرده نمی کنه مگر اینکه خودتون درخواست اش رو کرده باشید اما اگر
حجم فضای خالی درایو از حد خاصی کمتر بشه بصورت خودکار اقدام به فشرده کردن فایل ها و پوشه ها می کنه
تا جای خالی بیشتری بدست بیاد. وقتی یک فایل صفت فشرده داره برای خواندن و نوشتن اش عملیات پشت پرده
انجام میشه که از دید کاربر پنهانه ولی سرعت خواندن و نوشتن اش رو کاهش میده. به همین دلیل اگه از
فضای خالی کافی برخوردار هستید فشرده کردن فایل ها و پوشه ها توصیه نمیشه.

در ضمن صفت compressed مناسب فایل هایی است که ذاتا فشرده نیستند، مثلا این صفت مناسب
یک فایل zip یا rar نیست.

روی هر فایل یا پوشه ای راست کلیک کرده و گزینه Properties رو انتخاب کنید، از دکمه Advanced استفاده کرده
و تیک گزینه Compress contents to save disk space یا مورد مشابه اش رو بردارید تا از حالت فشرده خارج بشه.

اگر هم خواستید فایل ها فشرده بمانند اما آنها را رنگی نبینید در Explorer ویندوز کلید Alt رو فشار دهید و در
منوی Tools گزینه Folder Options رو انتخاب کنید و در بین گزینه های زبانه View تیک گزینه
Show encrypted or compressed NTFS files in color رو بردارید و OK کنید.

این دو صفت فشرده و رمزگذاری شده ویژه سیستم فایل NTFS هستند و در سیستم فایل FAT32 وجود ندارند.

amir.nemati63

کاربر VIP
ویندوز به صورت اتوماتیک فایلهای قدیمی رو کم حجم میکنه و نامشون رو به صورت آبی نشون میده. اگر این باشه مشکلی نیست. ولی نباید نام درایو ها هم ابی نشون داده بشه!

the_king

مدیرکل انجمن
ویندوز به صورت اتوماتیک فایلهای قدیمی رو کم حجم میکنه و نامشون رو به صورت آبی نشون میده. اگر این باشه مشکلی نیست. ولی نباید نام درایو ها هم ابی نشون داده بشه!

روی یک درایو راست کرده و گزینه Properties اش رو انتخاب کنید، گزینه Compress this drive to save disk space
مربوط به همین وضعیته.

ghasemrayaneh

Active Member
ممنون از لطفتون

با این فرمانی که انجام بدم درست میشه رنگ فولدر ها ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا