تغییر دامنه

hno

Member
سلام دوستان

یه سوال ، من سایتم ف***ر شده . میخواستم دامنه رو تغییر بدم . ایا برای تغییر دامنه کلیه ی فایلها و پوشه های موجود در دامنه ی قبلی رو باید به دامنه ی جدید منتقل کنم . اخه ممکنه سایتم هفتگی ف***ر بشه که باید تغییر دامنه بدم و اونطوری کار خیلی خیلی خیلی سختی هست

ایا راهی داره که سریع بشه دامنه رو تغییر داد ؟
با تشکر

P.H.P

Member
سلام

استفاده از Park Domain در پنل هاستینگ میتونه با ثبت دامنه جدید و SET کردن DNS ها هاست قبلی دامنه را فعال کنید

موفق

hno

Member
سلام

استفاده از Park Domain در پنل هاستینگ میتونه با ثبت دامنه جدید و SET کردن DNS ها هاست قبلی دامنه را فعال کنید

موفق

ممنون از راهنماییتون . درست متوجه نشدم . یعنی الان دومین بعدی رو park کنم ، بعد از ف***ر شدن سایت ، میتونم کلیه ی فایلها و فولدرهای موجود در دامنه ی قبلیم رو روی دامنه ی جدید داشته باشم بدون اینکه بخواهم کلیه ی اطالعات رو به دامنه ی جدید منتفل کنم؟

ممنون

P.H.P

Member
بله

شما یک هاست رو با چند دامنه مدیریت میکنید، ولی حتما باید امکان park domain روی هاست شما فعال باشه

maysam.m

Well-Known Member
پیشنهاد من اینه که به جای خرید چندین دامین سایتتون رو روی ساب دامین های دامین اصلی تون بالا بیارید. مثلا:
sub1.mydomain.com
sub2.mydomain.com
اگه اینها هم فیلتر شد:
sub3.mydomain.com
sub4...

الی آخر ساب دامین درست کن!

Milad

Well-Known Member
تنها جهت اطلاع : به این کار جنگ با فیلترینگ گفته میشه که ممکنه بعدها براتون مشکل ساز بشه ، بهتر هست در صورتی که سایت مشکل نداره برای رفع فیلترینگ به اداره ارشاد مراجعه کنید . ( ظاهرا اینطور نیست ) .

موفق باشید .

pesarsanandaji

New Member
تشكر

دوستان از همگي تشكر مي كنم من خيلي از اين پستها استفاده كردم ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا