تغییر دادن قسمت گالری نظر خواهی مجید آنلاین

نظر شما درباره آرشیو بندی قسمت نظرخواهی کارهای دوستان ?

• موافقم

رای: 9 64.3%
  • مخالفم

رای: 4 28.6%
  • فرقی نداره

رای: 1 7.1%

• مجموع رای دهندگان
    14

pro_man

Active Member
سلام.
امروز هیچ طرحی واسه نظر دادن شما عزیزان ندارم اما یه ایده به ذهنم رسید.(البته نمیدونم قبلا به ذهن کسی از بچه های مجید آنلاین رسیده یا نه:green:)
امروز داشتم توی قسمت نظرخواهی میگشتم یه دفعه به خودم گفتم چقدر خوب میشد که قسمت نظر خواهی آرشیو بندی بشه.مثلا من میخوام یه کارت ویزیت واسه نظر خواهی ارسال کنم.زمانی که میخوام تاپیک رو بزنم این تاپیک رو جزء نظر خواهی کارت ویزیت انتخاب کنم)
حالا میتونه شامل این موارد باشه:کارت ویزیت،دیجیتال پینتینگ،یک گراند،سر برگ، و چندتا چیز دیگه.
حالا این کار به چه دردی میخوره.....؟:shock:
من الان خودم دنبال پست هایی می گشتم که مربوط به کارت ویزیت باشه.می خواستم یه جورایی نمونه کارای بچه هارو ببینم و ازشون الهام بگیرم.(البته به نظرم مهمترین مزیتش همین میتونه باشه)حالا فرض کنید که این گالری آرشیو بندی باشه چقدر کار راحت میشه.
حالا می خوام بدونم نظر شما دوستان چیه؟
از مدیران محترم میخوام در صورتی که بچه ها هم موافقت کردن این درخواست رو جدی بگیرن

با تشکر از همه بچه های گل مجید آنلاین

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام
دوس جان تاپيك رو بايد توي بخش سوالات و درخواست ها ميزديد
از اين لحاظ كه category ايجاد كنيم توي اين بخش فكر ميكنم امكانش وجود داره !!‌ اما عملا فكر نميكنم بشه پيادش كرد
چون اونطوري يه ناظر ميخواد كه دوستاني كه آشنا نيستند رو با قوانين آشنا كنند كه هر كار مربوط به چه قسمتيه
ويزيت ؛ لوگو ؛ اينترفيس ها كار هاي وب و مولتي مديا ؛ پينتينگ
اين خودش يه سري مشكلات داره كه توي DA هنوز كه هنوزه اين مشكل با پيغام نت ها به صورت خصوصي هم تذكر داده ميشه!
بعضي از دوستان حتي با اين كه قديمي هستند زحمت خوندن قوانين رو هم به خودشون نميدن !!!
الان خودتون ببينيد قوانين رو زير پا گذاشتي :دي (شوخي)(از نظر علما 30% شوخي ها هم جديه):))
و فكر نيمكنم با وجود اين مشكلات اجرا بشه

اما اگر اجرا بشه ايده بسيار خوبيه من هم اسقبال ميكنم

موفق باشيد

pro_man

Active Member
سلام
دوس جان تاپيك رو بايد توي بخش سوالات و درخواست ها ميزديد
از اين لحاظ كه category ايجاد كنيم توي اين بخش فكر ميكنم امكانش وجود داره !!‌ اما عملا فكر نميكنم بشه پيادش كرد
چون اونطوري يه ناظر ميخواد كه دوستاني كه آشنا نيستند رو با قوانين آشنا كنند كه هر كار مربوط به چه قسمتيه
ويزيت ؛ لوگو ؛ اينترفيس ها كار هاي وب و مولتي مديا ؛ پينتينگ
اين خودش يه سري مشكلات داره كه توي DA هنوز كه هنوزه اين مشكل با پيغام نت ها به صورت خصوصي هم تذكر داده ميشه!
بعضي از دوستان حتي با اين كه قديمي هستند زحمت خوندن قوانين رو هم به خودشون نميدن !!!
الان خودتون ببينيد قوانين رو زير پا گذاشتي :دي (شوخي)(از نظر علما 30% شوخي ها هم جديه):))
و فكر نيمكنم با وجود اين مشكلات اجرا بشه

اما اگر اجرا بشه ايده بسيار خوبيه من هم اسقبال ميكنم

موفق باشيد
مرسی گیلاس جان:green:
اول از همه بگم چرا این تاپیک رو اینجا زدم:shock:اول خواستم توی قسمت درخواستها بزنم اما گفتم ممکنه بعضی از دوستان زیاد به اونجا مراجعه نکنن و بیشتر به قسمت نظرخواهی بیان.واسه همین تاپیک رو اینجا زدم.یعنی یه جورایی مربوط به موضوع بود:)(یعنی واسه اهلش تاپیک زدم)

درباره اینکه شما میگید یه ناظر میخواد واسه اجرا به نظر من لازم نیست اما چرا؟
دلیلش اینه که کسی که یه طرحی رو میزنه خوب مسلما میدونه چی زده:green:مثلا طرف یه لوگو زده نمیاد بزاره توی قسمت دیجیتال پینتینگ:lol:
حالا یه مثال ساده:
زمانی که ما میخواهیم یه تاپیک بزنیم اگه عنوان نذاریم اونوقت سیستم به ما میگه که قربون روی ماهت برم عنوان نذاشتی:lol:
حالا فقط کافیه توی این قسمت یه لیست قرار بدن که یه سری گروه داره مثلا کارت ويزيت ؛ لوگو ؛ اينترفيس ها كار هاي وب و مولتي مديا ؛ پينتينگ...وبعد در صورتی که کاربر موضوع خودشو انتخاب نکنه یه پیغام به کاربر داده بشه.
یعنی واقعا به نظر شما کسی که یه کاریو واسه نظرخواهی میذاره خودش نمیدونه که چی درست کرده:-?
به نظر من اگه اجرا بشه خیلی خوب میشه.
و همچنان منتظر نظر مدیر سایت هستیم

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
pro man عزيز
من ديدم كه ميگم
خيلي از بچه ها نيستند كه شهادت بدن اما خيلي ها كتگوري رو رعايت نميكنن!!
شما ميتوني به ايرانيان دي اي يا پرشين آرت يه سري بزني و از مديرانش سوال كنيد!!
در مورد قرار دادن اون ليست هم فكر خوبيه كه نياز به برنامه نويسي داره !!!‌ اما به اون شكل بخش نظر خواهي بايد چند قسمت بشه !!

شما بايد با majid و gfx master و ماندانا صحبت كنيد و يا دعوتشون كنيد به تاپيك

البته فكر نميكنم عملي بشه !!!

موفق باشيد

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
در مورد موضوعی که مطرح کردید بنظرم ایده ی خیلی خوبیه و اجراش میتونه خیلی کمک کنه که کاربرا دقیقا همون چیزی که میخوان رو
انتخاب کنن.

البته به قول گیلاس یه سری مشکلات هم هست که ممکنه بعضیا که تازه وارد هستن رعایت نکنن و تاپیک رو هر جایی که دوست دارن
ایجاد کنن و زحمت مدیرا بیشتر بشه!

ولی در کل من خودم با این طرح موافقم. روش اجراش هم به این صورت هست که ما در بخش نظرخواهی روت اصلی رو قفل میکنیم
یعنی کسی نمیتونه دیگه مثل الان در شاخه ی اصلی نظرخواهی تاپیک ایجاد کنه. به جاش مثلا 10 تا زیر مجموعه ایجاد میکنیم با عناوین
و موضوعات مختلف. بعد کاربرا داخل اون دسته بندی ها فقط میتونن تاپیک ایجاد کنن.

به نظرم این کار خیلی کمک میکنه که کاربرا خیلی سریع به اون چیزی که میخوان برسن. اجازه بدید بقیه ی بچه ها و مدیران هم نظر بدن
تا به یه جمع بندی برسیم.

موفق باشید.

Yunes.grapix

Well-Known Member
یه مسئله دیگه هم هست و اون اینکه: الان با وضعیت فعلی یه نگاه کلی به کارها میندازیم و سراغ یه مورد میریم که توانایی نظر دادن رو داریم و این خیلی وقت گیر نیست، ولی با شکل جدید باید چندین صفحه رو چک کنی و این وقت گیره ، اکثر بچه ها هم در زمان کار (در محل کارشون) وارد انجمن می شن و یه نظری به کارها می دن و خوب این اتلاف زمان ، برای بچه ها خوب نیست و میل و رغبت رو ممکنه بعد از یه مدت کم کنه چون این شکل خسته کننده خواهد شد

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
به نظر من ایجاد زیر انجمن راهکار مناسبی نیست، انجمن خیلی تودر تو میشه

بنظرم بهتر هست از Prefixها برای این منظور استفاده بشه، گرچه اگر کاربرها در تاپیکهاشون Tag رو اضافه کنن، حداقل در جستجو بقیه میتونن راحت تر پیداش کنن

اما بنظرم برای اینکار Prefix مناسب تره، چون مثلاْ همه ی کارها در گالری نمایش داده میشه، اما با پیشوندی که دارن از هم تفکیک میشن و میشه جستجو رو به گونه ای انجام داد که مثلاْ فقط تایپوگرافی نمایش داده بشه.

Saeed

Well-Known Member

بنظرم گالری العان خوبه فقط اگه یه دسته بندی بهش اضافه شه بهتر میشه به صورتی که وقتی کسی وارد تاپ گالری شد آخرین

کارهای برتر رو ببینه و بعد اگه خواست دسته ی خواصی رو ببینه از دسته بندی انتخاب کنه !

ولی این کار مشکلات خودش رو هم داره که باید روش فکر بشه ! به طور مثال همه ی تاپیک هایی که میرن به تاپ گالری توشون 1 طرح

نیست ! بعضی از اوونها از چندتا طرح و تو زمینه های مختلف هستن که این خودش یکمی کار سخت میکنه ( بنظرم اگه چندتا دسته بندی

برای یه تاپیک انتخاب بشه مناسب نیست ! )

به هر حال من موافق انجام این کار هستم ولی مدیر کل هم باید بیان نظر نهایی رو بگن !

موفق باشید ...

Mandana

Active Member
منهم مثل میلاد با پرفیکس موافق ترم.مثلن گالری سه بعدی رو ببینین.عوض اینکه ده تا بخش مجزا زده بشه همه تاپیک ها توی همون بخش هست.منتها کابر موقع تاپیک زدن انتخاب می کنه که تاپیکش جزو کدوم دسته هست:کارت ویزیت.لوگو.دیجیتال پینتینگ.مت پینتینگ.ست اداری یا حتی غیره
اینطوری هم با اضافه شدن بخش های جدید مدیریت بخش ها سخت تر نمیشه هم کابری که میاد توی بخش نظرخواهی میتونه انتخاب کنه کدوم تاپیک رو ببینه و مجبور نیست بجای یک بخش، ده تا بخش رو چک کنه
اگر دوستان موافقن که مجید یا رضا زحمتشو بکشن.اگر این حالت باستون راضی کننده نبود بعد در مورد تقسیم بخش به چندین قسمت بحث می کنیم.
موفق بباشین:rose:

pro_man

Active Member
دوستان اینجا جا داره که از همتون تشکر کنم.....
منظور من دقیقا این بود که Mandana گفت.من تاحالا گالری سه بعدی نرفته بودم الان که رفتم دیدم دقیقا همون ایده ای بود که توی ذهن من اومد.
این کار خیلی راحت تر و بهتره....امیدوارم اگه این طرح اجرا شد بچه ها هم همکاری کنن.
به هر حال همچنان منتظریم تا ببینیم چی میشه.
همچنان منتظر آقا Majid هستیم.

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

از پیشنهاد شما ممنونم. پیشنهاد بسیار به جا و خوبی هستش همونطوری هم که سایر همکاران هم عرض کردند الان این حالت در برخی از انجمنها هست.

در این مورد مدیران همین بخش باید با همفکری کاربران بخش عناوینی که نیاز هستش رو به ما بگن که اضافه کنیم.

از مدیران بخش خواهش میکنم عناوین را با همفکری کاربران مشخص کنند و اعلام کنند تا دسته بندی ها اضافه شود.

ممنونم
مجید

pro_man

Active Member
آقا مجید ممنون..
خوب دوستان ایشون هم موافقت کردن و حالا دیگه چی مونده؟:shock:
خوب حالا عناوین مورد نظرمون رو توی همین تاپیک اعلام کنیم یا جای دیگه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا