تغییر خصوصیت skin کامپوننت FLVPlayback

mozhgan_n

New Member
سلام
من یه فیلم دارم که اون رو از طریق کامپوننت FLVPlayback نمایش دادم و حالا قصد دارم که از طریق action خاصیت skin اون رو به یه حالت دیگه تغییر بدم(در ابتدای کار خاصیت skin آن none بوده است).
ممنون می شم راهنماییم کنید.

flash.developer

Active Member
ببينيد شما با اكشن نميتونيد اين كار رو انجام بدين وقتي شما يك اسكين به FLVPlayback نسبت مي‌دين يك فايل swf حاوي اسكين مورد نظر در كنار فايل اصلي شما قرار ميگيره و در واقع اسكين از روي اون فايل لود مي‌شه براي امتحان اون فايل رو پاك كنيد و نتيجه رو مشاهده كنيد.

SPY_01001

New Member
ببينيد شما با اكشن نميتونيد اين كار رو انجام بدين وقتي شما يك اسكين به flvplayback نسبت مي‌دين يك فايل swf حاوي اسكين مورد نظر در كنار فايل اصلي شما قرار ميگيره و در واقع اسكين از روي اون فايل لود مي‌شه براي امتحان اون فايل رو پاك كنيد و نتيجه رو مشاهده كنيد.
-----------------------------------------------------------------------------
سلام. من میخواستم بدونم میتونم کاری کنیم که فایل ویدیو و فایل کامپوننت رو نداشته باشم، در عین حال هر دو یعنی فیلم و کاموننت در فلش اجرا بشوند ؟
یعنی در حقیقت ایمپرت بشن بدون نیاز به فایلی دیگه
چون میخوام فایل اصلی رو توی نرم افزار آدرور ایمپرت کنم. ممنون میشم جواب منو بدین...

SPY_01001

New Member
خوب با کامپوننت میشه کنترل کرد، اما میخوام فایلی پیوستش نباشه، هم فایل ویدیو و هم فایل کامپوننت

جدیدترین ارسال ها

بالا