<?php
try
{
/*** Read in the animated gif ***/
$animation = new Imagick("animation.gif");
/*** Loop through the frames ***/
foreach ($animation as $frame)
{
/*** Thumbnail each frame ***/
$frame->thumbnailImage(100, 100);
/*** Set virtual canvas size to 100x100 ***/
$frame->setImagePage(100, 100, 0, 0);
}
/*** Write image to disk. Notice writeImages instead of writeImage ***/
$animation->writeImages("animation_thumbnail.gif");
echo "Images written";
}
catch(Exception $e)
{
echo $e->getMessage();
}
?>
شما الان Imagick رو نصب کردین؟ همونطور که گفتم، بصورت پیشفرض نصب نیست و باید بصورت دستی نصب ِش کنید.روش اول هم که توضیح دادید با خطا:
Fatal error: Class 'Imagick' not found in D:\server\xampp\htdocs\gif\index.php on line 14
مواجه می شم. (خط 14 هم اینه: (animation = new Imagick("animation.gif$ )
درود بر شما
روش اول هم مثل روش دوم هست (انیمیشن هم حفظ میشه کاملن)، با این تفاوت که در روش اول بخش عمده ی کار رو اکتنشن ImageMagick انجام میده.
شما الان ImageMagick رو نصب کردین؟ همونطور که گفتم، بصورت پیشفرض نصب نیست و باید بصورت دستی نصب ِش کنید.
چون روش دوم کمی طولانی هست تمام سعی ِتون رو بکنید تا از روش اول استفاده کنید، مگر اینگه روی سروری باشین که به هیج وجه راضی نشه که ImageMagick رو نصب کنه.
مجددن (به جای مجدداً !) سلام
من خودم تا حالا مراحل نصب Imagick رو کامل انجام ندادم، ولی الان که سرچ کردم، مثل اینکه آموزش زیر در این زمینه مفیده :
installing-imagemagick-on-windows-and-using-with-php-imagick
در ضمن یه توضیحی هم باید بدم: نصب این اکستنشن روی ویندوز این مقدار سخت و اذیت کننده هست، وگرنه روی لینوکس بسیار ساده تر نصب میشه، اگه قصد اینو دارید که کدی که نوشتین( یا میخواین بنویسید! ) رو روی سرور قرار بدین، ابتدا با مسئولین سرور یا هاست خودتون در مورد این افزونه صحبت کنید تا بعدن از این لحاظ دچار مشکل نشین..
موفق باشین