تغییر اندازه لوگو(حیاتی)

سلام دوستان
من یه مشکلی برام پیش اومده که اگه دوستان کمک کنن ممنون میشم
یه لوگو طراحی کردم ......ولی اندازه شو خیلی کوچیک کار کردم
دوستان اگه میشه راهنمایی کنن که چطوری این لوگومو بزرگ کنم که کیفیتش از دست نده

دو دنیا ممنون

پیوست ها

• logo50.jpg
    logo50.jpg
    15.2 کیلوبایت · بازدیدها: 8

Shouli

Active Member
سلام دوست من :
چند راه هست برای بزرگ کردن بدون اینکه کیفیتش کم بشه ... ولی پیشنهاد میکنم بزرگش نکنید ! چون لوگو معمولآ کوچیکه :wink:

یک راه : عکس رو به اندازه دلخواه که بزرگ کردین , از منو فیلتر قسمت Blur برید و تنظیم کنید . :)

موفق باشی

Ali 59

Well-Known Member
برداریش کن و تا یک کیلومتر هم خواستی بزرگش کن!!!
با کشیدن 4 تا خط براحتی برداری میشه چون هیچ پیچیدگی نداره

آخرین ویرایش:
ممنون دوستان از راهنمایی تون

ولی یه خورده راهنمایی هاتون پیچیده است ...میشه راهکارهای دیگه ای اگه هست ...بگین

سه دنیا ممنون

Ali 59

Well-Known Member

این خوبه تنها جان؟

برات برداریش کردم میتونی تا 1 کیلومتر هم بزرگش کنی! بگو چه فرمتی میخوای تا بفرستم برات

ممنون علی جون
نمی دونم چه فرمتی استفاده بهتری داره
ولی خب اینو واسه تابلو ...سربرگ و... می خوام
حالا خودتون بهتر می دونید ..فرمتش چی باشه
ولی خب اگه psd شو بدین ...ممنون میشم
آخه شاید باز بخوام رنگاشو ..عوض کنم
در ضمن ...میشه بگین چهجوری این کارو کردین ...یا با چه برنامه ای ؟؟؟

ده دنیا ممنون

آخرین ویرایش:

Ali 59

Well-Known Member
فرمت Ai برات میفرستم تا تو فتوشاپ یا هر جای دیگه با هر دقتی که خواستی بازش کنی و به هر اندازه ای.. منتها اون استایلی که روی کمان آبی گذاشتی رو خودت باید تو فتوشاپ براش بذاری دوباره . (بعد از اینکه فایل رو با سایز دلخواه باز کردی)

هم با فتوشاپ میشه هم با کورل هم با آیلوستریتور هم با فری هند...من چون تو آبجکت سازی و لوگو تو کورل راحتت ترم با کورل درآوردم.. فونتت که Arial Black بود و بقیه اش هم چند تا منحنی و دایره ساده.. توضیح بیشتر خواستی بگو.

AI
مشاهده پیوست AI.zip

Pdf
مشاهده پیوست logo_PDF.zip

مشکلی داشتی بگو..موفق باشی

پیوست ها

• logo50[2].zip
    501.6 کیلوبایت · بازدیدها: 3
آخرین ویرایش:
ممنون علی جون
ولی شرمنده ها ...اگه بخوام اون ناحیه بکراندش رو پاک کنم .....اون حاشیه های آبی شو هم از دست می ده ...چطوری میشه این کارو انجام بدم

20 دنیا ممنون

Ali 59

Well-Known Member
الان دیگه بک گراندی وجود نداره.. اگه با فتوشاپ کار میکنی ؛ بعد از باز کردن فایل تنها یک لایه وجود داره که پشتش خالیه(فاقد بک گراند) با ابزارMagic Wand یا Polygonal Lasso قسمتهایی که میخوای رنگشونو بدلخواه عوض کنی رو انتخاب کن و بعد رایت کلیک و بعد گزینه Layer Via Cut رو بزن تا اون قسمتها در لایه جدیدی ایجاد بشه و بعد هم هر کاری خواستی جداگانه روشون میتونی انجام بدی.. توضیح بیشتر ؟

ضمناً یه اخرت هم برامون اگه ردیف کنی ثواب داره به خدا!!! :D چقدر دنیا آخه؟!!! :wink:

آخرین ویرایش:
ممنون ..دستتون درد نکنه
شکراً
شکریا
mer30
tashakor

زبون های دیگه بلد نیستم ..وگرنه می گفتم

الهی پیر شی...120 ساله شی..:D

جدیدترین ارسال ها

بالا