تغییر استایل برنامه؟

mojtaba-saleh

Active Member
سلام
بچه ها کسی نمی دونه چه جوری استایل برنامه ها رو تغییر میدن ( این نه که با عکس برای اتورن مثلا استایل بسازید)
مثل مجموعه تاپ سی دی که چند تا از theme های ویندوز رو توی یک پوشه توی سی دی ش هست بعد با تغییر قالب هر کدوم رو فرا می خونه .
مثل استایل ویندوز در حالتی که پنجره دی سلکت میشه تغییر رنگ می ده و از این جور چیزا.
کسی پلاگینی چیزی براش سراغ نداره. البته فکر کنم تاپ سی دی با VB نوشته شده باشه ولی ممکنه براش بشه یک همچین چیزی درست کرد
یا ممکنه وقتی پنجره مولتی مدیا وقتی در سلکت میشه تغییر رنگ بده ؟
ممنون می شم اگه کسی از دوستان بلده با vb کار کنه یک پلاگین برای این منظور درست کنه خیلی ممنون
خداحافظ ...

mojtaba-saleh

Active Member
برای برنامه نویس ها نباید کار سختی باشه ...
هیچ کس نمی تونه؟ silverCover جان میشه توی mmbforums مطرح کنی ببینیم به جوابی می رسیم یا نه؟

silvercover

کاربر متخصص
شما دقیقا چیا مد نظرتون هست. تغییر استایل ( تغییر ظاهر برنامه و اشیا و اندازه ها اون طوری که مثلا در پلیر های حرفه ای میبینین) ا انعطاف بسیار بالا در MMB ممکن نیست. شما میتونین برای تغییر استایل و شمایل از پلاگ اینهای Tweak و یا Plugy استفاده کنین. چه جزئیاتی مد نظرتون هست؟

Little-Demon

Well-Known Member
متاسفانه این قابلیت داخل VB هم نیست ...
Designer ها که با وی بی کار می کنند هم برای استفاده اTheme های ویندوز و یا ویستا و غیره میان و از اکتیو ایکس هایی که با ++Cو ویژوال سی نوشته میشه استفاده می کنند پس احتیاج به یک برنامه نویس آشنا به زبان سی دارید....

Little-Demon

Well-Known Member
اگه یکم دقت کنید می فهمید که جریان چیه ....

من فایل اصلی TOPCD رو Decompile کردم دیدم برای استفاده از تم های ویندوز از یه کلاس به نام :
Tmsux ThemeObject استفاده کرده و با اون فراخوانی می کنه....حالا به احتمال زیاد این کلاس تحت زبان سی تعریف شده
ولی به طور کلی در فایل خودش از کلاس های زیر استفاده کرده :
Tte Theme
TTe ThemeColection
Tte ThemeColor
که رنگ یه تم رو تغییر میده
TTe ThemeDrawing
TTe ThemeConfig
TTe ThemeMetrics
TTe ThemeOption
TTe ThemeList
TTe ThemeFont
TTe ThemeMSStyle
و مهمترین اونها که این دوتا اند
TTe ThemeManager
TTe ThemeEngine

من همه کدنویسی هاش رو دیدم وقتی دکامپایلش کردم ولی شبیه وی بی و چند تا زبان دیگه بود ولی وی بی نبود. حالا اگه سوال باشه ...بفرما..

Little-Demon

Well-Known Member
چشم همه دوستان روشن ....

یک افتضاح در تاریخ نرم افزار های کامپیوتری ......

TOPCD رو بالاخره بعد از کلی بدبختی تونستم بفهمم با چی نوشته شده ...حدس بزنید ..

با DELPHI ...!!!!!!!!اون هم نسخه 7 اون !!!!!!!! تازه برای کار های گرافیکیش هم از فایل Win32 GUI خود ویندوز مستقیما استفاده میکنه ....خوب حالا کارتون راحت تر شد فکر کنم...

جدیدترین ارسال ها

بالا