تغییر آیکون پرچم برای سایت جوملا دو زبانه

meher

Member
درود بر دوستان. سایت با جوملا دارم میسازم. دو زبانه ش کردم. حالا میخوام این پرچم ایران و انگلیس که توی سایت رو عوض کنم و آیکون پرم مورد نظر خودم رو بزارم. لطفا راهنمایی کنید چطوری ممکن هست.

یه پرسش دیگه هم دارم. الآن بنده جوملا 2.5 نصب کردم یعنی هیچ ماژول و کامچوننت و پلاگینی جز اینکه برای ورژن 2.5 باشه نمیتونم نصب کنم؟ آخه نه قالب و نه افزونه های ماژول کامپوننت زیاد واسه جوملا 2.5 درست نشده هنوز. راهکارتون چیه دوستان؟
سپاس از کمکتون

آخرین ویرایش:

Cisco

مدیر انجمن
سلام
از کامپوننت و یا ماژول برای دوزبانه کردن استفاده کردین؟
اگر اینطوره در پوشه های Component و module در روت اصلی جوملا دنبال کامپوننت یا ماژول دوزبانه کردن بگردین و در پوشه ی image همون کامپوننت تصویر مورد نظر رو با همون نام جایگزین کنید.
...
برای 2.5 هم می توانید از قالب ها - کامپوننت ها و یا ماژول های جوملا 1.7 استفاده کنید.
موفق باشید.

meher

Member
سپاس از کمکت Cisco گرامی. ورژن 2.5 رو که نصب کردم خودش روش دوتا زبان بود و بنده فقط ماژول زبان سایت رو فعال کردم. درسته دیگه میشه همون از ماژول استفاده کردن. مگر راه دیگه ای هم داره؟
بنده از این آموزش بهره برم که دو زبانه کردم. شما راه بهتر و متفاوت تری سراغ دارید. نمیخوام بعدا سایت دچار مشکلی بشه بخاطر ماژول و پلاگین.
باز هم سپاس

Cisco

مدیر انجمن
خوب همین که از کامپوننت و ماژول دیگری استفاه نمی شود بهترین راه.
موفق باشید.

meher

Member
یه پرسش اساسی دیگه هم دارم. توی این قالب پیشفرض جوملا 2.5 به نام امیرکبیر گذاشتن، منوی خودش آبشاری هست. اما وقتی قالب دیگه ای نصب میکنم این منو غیب میشه. توی ماژولها هم نگاه کردم منویی به این نام نبود که منو آبشاری باشه. میخوام بدونم باید چیکار کنم؟
رفتم توی فایلهای قالب دیدم یه سری کد نویسی پی اچ پی شده و خیلی پیچیده هست اگر بخوام اونا رو انتقال بدم به قالب جدید. راه دیگه ای وجود نداره؟ که از همین منو آبشاری استفاده کنم؟

جدیدترین ارسال ها

بالا