تغییر آدرس web browser با کد نویسی

m.h.124

Member
سلام
برای این سوالم خیلی گشتم ولی جوابم رو نگرفتم.میخوام چند فایل pdf را با وب براوزر باز کنم .طوری که با زدن هر دکمه فایل مربوطه باز بشه یعنی به صورت کد نویسی باشه که هر دفعه آدرس تغییر کنه.خودم به صورت زیر نوشتم ولی اشتباه بود.

کد:
webBrowser1.Url=(@"C:\Users\Dear User\Desktop\Konkur_Azmayeshi\Konkur_Azmayeshi\bin\filename.pdf");

m.h.124

Member
یه سوال دیگه هم برام پیش اومد .آیا امکان پخش فیلم در وب براوزر وجود دارد؟باید چه طور این کار را کرد؟

the_king

مدیرکل انجمن
سلام
برای این سوالم خیلی گشتم ولی جوابم رو نگرفتم.میخوام چند فایل pdf را با وب براوزر باز کنم .طوری که با زدن هر دکمه فایل مربوطه باز بشه یعنی به صورت کد نویسی باشه که هر دفعه آدرس تغییر کنه.خودم به صورت زیر نوشتم ولی اشتباه بود.

کد:
webBrowser1.Url=(@"C:\Users\Dear User\Desktop\Konkur_Azmayeshi\Konkur_Azmayeshi\bin\filename.pdf");

فایل PDF رو در کنترل ActiveX ئه Adobe PDF Reader باز کنید. نحوه اضافه کردن کنترل ActiveX به پروژه اینطوریه :
یه فرم تو پروژه خودتون باز کنید تا در حالت ویرایش ظاهر فرم باشه. توی پنجره Toolbox که کنترل ها برای قرار دادن روی فرم هست زبانه General رو که پایین تر از بقیه است باز کنید.
در فضای خالی اش راست کلیک کنید و گزینه ...Choose Items رو انتخاب کنید. صبر کنید تا ویژوال استدیو از کما در بیاد و پنجره Choose Toolbox Items نشون داده بشه.
در زبانه COM Components کنترل مورد نظر Adobe PDF Reader رو انتخاب کنید و تیک بزنید و OK کنید تا به پروژه و Toolbox اضافه بشه.
وقتی پنجره Choose Toolbox Items رو ببندید توی Toolbox کنترل ها در زبانه General اضافه شده.

کد:
            axAcroPDF1.LoadFile(@"C:\Users\Dear User\Desktop\Konkur_Azmayeshi\Konkur_Azmayeshi\bin\filename.pdf");

دقت کنید که پروژه تون باید همواره 32 بیتی کامپایل بشه تا روی سیستم های 64 بیتی برای اجرا کردن ActiveX به مشکل بر نخوره.
در منوی Project گزینه ...project name} Properties} را انتخاب کنید. در زبانه Build باید Platform target را x86 انتخاب کنید.

یه سوال دیگه هم برام پیش اومد .آیا امکان پخش فیلم در وب براوزر وجود دارد؟باید چه طور این کار را کرد؟
پخش ویدئو در وب مربوط به طراحی صفحات وب و HTML ئه، در انجمن مربوط به خودش مطرح کنید.

m.h.124

Member
همه کارهایی که فرمودید را انجام دادم ولی فایل اجرا نشد.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

آخرین ویرایش:

m.h.124

Member
کد را امتحان کردم در پروژه شما اجرا میشه ولی در پروژه خودم نه.یک تفاوتی که متوجه شدم این هست که در پروزه شما در قسمت Solution Explorer،نام فایل pdf وجود دارد.ولی در پروژه من نیست.

آخرین ویرایش:

the_king

مدیرکل انجمن
کد را امتحان کردم در پروژه شما اجرا میشه ولی در پروژه خودم نه.یک تفاوتی که متوجه شدم این هست که در پروزه شما در قسمت Solution Explorer،نام فایل pdf وجود دارد.ولی در پروژه من نیست.

ربطی به اون فایل خاص نداره، اون فایل برای این داخل پروژه قرار گرفته که همیشه کنار فایل exe برنامه کپی بشه. مهم مسیر فایل ئه.
مسیری که به عنوان مسیر فایل pdf مشخص می کنید رو چک کنید، البته قاعدتا اگه مسیر اشتباه باشه باید کنترل خطا بده.

m.h.124

Member
فکر نمی کنم مسیر اشتباه باشه.چون من مکان فایل را با یه فولدر باز میکنم و مسیر را از داخل کمبو باکس داخل فولدر کپی میکنم.

the_king

مدیرکل انجمن
فکر نمی کنم مسیر اشتباه باشه.چون من مکان فایل را با یه فولدر باز میکنم و مسیر را از داخل کمبو باکس داخل فولدر کپی میکنم.
همین انتظارم میره چون مسیر اشتباه نباید بدون خطا باشه مگر اینکه با try catch جلوی بروز اش رو بگیرید.
اول یک کنترل axAcroPDF رو روی فرم تان قرار دهید، اسمش رو به چیزی مثل pdf1 تغییر دهید.
یک فایل pdf رو هم در یک مسیر ساده و مشخص مثل D:\New Folder\1.pdf قرار دهید.
حالا مستقیما تو پروژه خودتون تست کنید تا مطمئن بشوید که تا اینجای کار سالمه :
کد:
pdf1.LoadFile(@"D:\New Folder\1.pdf");

شک ام بیشتر به چیزایی مثل محدودیت دسترسی به فایل های درایو \:C یا کامپایل شدن ناقص پروژه میره تا مسیر اشتباه.

m.h.124

Member
من متوجه پست آخر شما نشدم به این خاطر پست بالا را فرستادم.
فکر کنم به علت محدودیت درایو c باشه چون این بار فایل را نمایش داد.تشکر می کنم.
حالا یه مساله ی دیگه که پیش میاد اینه که چطور از محدودیت خارج کنم.اصلا چرا محدود شده؟

the_king

مدیرکل انجمن
من متوجه پست آخر شما نشدم به این خاطر پست بالا را فرستادم.
فکر کنم به علت محدودیت درایو c باشه چون این بار فایل را نمایش داد.تشکر می کنم.
حالا یه مساله ی دیگه که پیش میاد اینه که چطور از محدودیت خارج کنم.اصلا چرا محدود شده؟

در ویندوز های قدیمی هر برنامه ای هر کاری دلش می خواست می کرد و تنها محدودیت دسترسی مربوط به هسته سیستم عامل بود.
برای جبران این نقیصه در ویندوز های مدرن برای جلوگیری از فعالیت آزاد برنامه های مخرب محدودیت دسترسی ایجاد شده.
تنظیمات ویندوز رو میشه تغییر داد اما اگه برنامه تان قراره در سیستم دیگری قابل اجرا بشه صرفا باید اعلام کنید که Run as administrator اجرایش کنند.
فایل اجرایی پروژه تون رو تو مسیر bin\Debug پروژه تون پیدا کنید، با راست کلیک کردن با گزینه Run as administrator اجرایش کنید ببینید مشکل رفع میشه یا نه.

m.h.124

Member
پس طبق گفته شما خارج کردن از محدودیت خطرناکه.پس بهتره این کار رو نکنم.درسته؟

the_king

مدیرکل انجمن
پس طبق گفته شما خارج کردن از محدودیت خطرناکه.پس بهتره این کار رو نکنم.درسته؟

دلیلی که آوردم خطرناک بودنش نیست، اگه فقط برای خودتان برنامه می نویسید می توانید خیلی تغییرات در دسترسی سیستم تون بدهید.
اگه قراره ویروسی روی سیستم اجرا بشه محدودیت دسترسی کاملا جلوی ویروس رو نمی گیره. خیلی از کاربر ها همون ابتدای نصب ویندوز
موارد امنیتی مثل User Account Control Settings رو غیر فعال می کنند. از امنیت سیستم کم می کنه اما خطرناک بودنش بستگی به
کاربر و نحوه حفاظت از سیستم داره.

اگه برنامه ای که شما می نویسید قراره روی سیستم های دیگه ای هم اجرا بشه نباید روی برداشتن محدودیت های دسترسی اون
سیستم حساب باز کنید. خیلی برنامه ها هستند که موقع نصب شون تاکید دارند که با دسترسی Administrator نصب شوند.
هیچکدوم از کاربر توقع ندارند که بخاطر یک برنامه دسترسی سیستم شون رو تغییر بدهند. می توانید در Setup ای که برای برنامه می سازید
مشخص کنید که در Shortcut برنامه Run this program as an administrator تیک بخوره.

جدیدترین ارسال ها

بالا