تغیرات نور جهت خروجی SRGB در vray

behzad.beizaei

New Member
سلام..من تازه شروع به کار با VRAY کردم..
رندری که میگیرم بعد از sava کردن رنگش تغییر میکنه.. خیلی روشن تر میشه.. چیکار باید بکنم.
ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه.

taghi abbas

Well-Known Member
سلام.هر وقت خواستی رندرت رو سیو کنی پایین همون ابزار سیو یه گزینه داره به نام override اونرو فعال کن و بذارش روی 1 . من احتمال میدم گاما ی خروجی شما 2.2 باشه. اگه با همین گاما صحنه تون روشن تر میشه باید تمام متریال ها و تکسچرهاتون رو با گامای 2.2 وارد کنی. خلاصه باید تنظیماتش رو درست کنی.ولی با همون روش اول درست میشه. اگه با frame buffer ویری رندر بگیری میتونی با زدن دکمه ی srgb پایین این ابزار تغییرات رنگی رو مشاهده کنی

behzad.beizaei

New Member
سلام.هر وقت خواستی رندرت رو سیو کنی پایین همون ابزار سیو یه گزینه داره به نام override اونرو فعال کن و بذارش روی 1 . من احتمال میدم گاما ی خروجی شما 2.2 باشه. اگه با همین گاما صحنه تون روشن تر میشه باید تمام متریال ها و تکسچرهاتون رو با گامای 2.2 وارد کنی. خلاصه باید تنظیماتش رو درست کنی.ولی با همون روش اول درست میشه. اگه با frame buffer ویری رندر بگیری میتونی با زدن دکمه ی srgb پایین این ابزار تغییرات رنگی رو مشاهده کنی

سلام.. واقعاً ممنون از راهنمایی خوبتون..خیلی کمکم کرد. ( همون روش override).. تقریباً میتونم بگم مشکلم حل شد.... اگه یه راهنمایی کوچیک راجع به حل کردن مشکلم به روش اصولیش بکنید ممنون میشم.. گامای خروجی من 2.2 هستش..گامای متریال رو باید از کجا تغییر بدم؟ ""

taghi abbas

Well-Known Member
خواهش میکنم.شما مثلا در یک متریال تعدادی تکسچر دارین. وارد تنظیمات هر تکسچر میشین و وقتی روش کلیک میکنین میره به محلی که تکسچر قرار داره و حالا باید شروع به باز کردنش کنین . اینجا هم گزینه ی override وجود داره که اگه با 2.2 وارد کنین میبینین که تکسچرها و متریال ها پر رنگ تر میشن و اگه در این حالت رندر بگیرین در بعضی مواقع لازمه srgb رو فعال کنین . چون نور کم میشه. در قسمت prefence منوی customize ودر تب Lut& gamma فکر میکنم اونجا تمام تنظیمات رو میتونین درست کنین که مثلا در هنگام کار با مکس 2.2 باشه ولی فایل خروجی که سیوش میکنین باشه 1. میتونین از اونجا درستش کنین.ممنون.

behzad.beizaei

New Member
خواهش میکنم.شما مثلا در یک متریال تعدادی تکسچر دارین. وارد تنظیمات هر تکسچر میشین و وقتی روش کلیک میکنین میره به محلی که تکسچر قرار داره و حالا باید شروع به باز کردنش کنین . اینجا هم گزینه ی override وجود داره که اگه با 2.2 وارد کنین میبینین که تکسچرها و متریال ها پر رنگ تر میشن و اگه در این حالت رندر بگیرین در بعضی مواقع لازمه srgb رو فعال کنین . چون نور کم میشه. در قسمت prefence منوی customize ودر تب Lut& gamma فکر میکنم اونجا تمام تنظیمات رو میتونین درست کنین که مثلا در هنگام کار با مکس 2.2 باشه ولی فایل خروجی که سیوش میکنین باشه 1. میتونین از اونجا درستش کنین.ممنون.

من واقعاً نمیدونم چطوری از شما تشکر کنم....
شما تدریس خصوصی هم انجام میدین؟

abbasi_0912

Active Member
من فکر میکنم شما اصلا از فریم بافر وی ری استفاده نکردید که به این مشکل بر میخورید، چون فریم بافر وی ری گامای صحیح رو نشون میده
موقع رندر حتما فریم بافر وی ری رو فعال کنید، نیازی به override نیست
لینک زیر رو ببینید
http://www.spot3d.com/vray/help/200R1/vfb_index.html

اون مواردی رو که دوستان در مورد گاما گفتند رو نیز رعایت کنید

Gamma-LUT-settings.gif

آخرین ویرایش:

behzad.beizaei

New Member
بخدا از فریم بافر استفاده میکنم... من میخوام فایلی که رندر میگیرمو بفرستم واسه چاپ، با فرمت TIF یا هر فرمت دیگه که save میکردم رنگ فایل کلاً عوض میشد.. گامام 2.2 بود..همه چی اوکی بود..فقط گزینه ی SRGBفعال نبود,, الان که override میکنم همه چی حله.. همونی که فریم بافر رندر میگیره با همون رنگ ذخیره میشه.........
(کار من طراحی فضای 3بعدی برای نمایش محصولات کارخونه های کاشی و سرامیکه... رنگ کاشی تو فضایی که چاپ میشه باید خیلی نزدیک رنگ محصول باشه)

taghi abbas

Well-Known Member
شما تدریس خصوصی هم انجام میدین؟

چی؟!!! نه بابا من خودم دارم آموزش میبینم . دارم نکاتش رو یاد میگیرم . اینم که بهتون گفتم چون مشکل خودم بوده و حل شده بهتون گفتم. در این رنج کمک ها میتونم کمک کنم اما در سطح حرفه ای ،هنوز اول راهم و دارم یاد میگیرم.

جدیدترین ارسال ها

بالا