تغيير permission

سلام من يه سري تو هاستم ميام تصوير و فايل بزارم اين پيغام ميده نميدونم اصلا اين permission بايد رو چند تغيير بدم يا سرورم بايد تغيير بده؟
Forbidden
You don't have permission to access /images/HEDER1.jpg on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

اين پيام براي بيشتر فايلها م مياد يه سري هم قبل آپلود شد و مشكلي نداره اصلا نميدونم اين permissionيعني چي؟
ميشه توضيح بدين كلن بايد رو ي چند باشه فقط ميدونم روي 777 خطرناكه!

Mozafary

Member
Linux Permission

سلام من يه سري تو هاستم ميام تصوير و فايل بزارم اين پيغام ميده نميدونم اصلا اين permission بايد رو چند تغيير بدم يا سرورم بايد تغيير بده؟
Forbidden
You don't have permission to access /images/HEDER1.jpg on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

اين پيام براي بيشتر فايلها م مياد يه سري هم قبل آپلود شد و مشكلي نداره اصلا نميدونم اين permissionيعني چي؟
ميشه توضيح بدين كلن بايد رو ي چند باشه فقط ميدونم روي 777 خطرناكه!

سلام
این پیغام به این معنی هست که دسترسی کافی برای دیدن اون فایلها وجود نداره.
در لینوکس دسترسی به شکل زیر هست
aaa bbb ccc در بخش aaa دسترسی مربوط به owner یا کسی که فایل (فولدر) رو ایجاد کرده وجود داره. در بخش bbb دسترسی مربوط به کاربرانی که عضو گروهی هستند که owner عضو اون هست رو نشون میده و ccc دسترسی بقیه کاربران یا به عبارتی anybody یا nobody رو مشخص میکنه.
دسترسی های هر کدوم از بخش ها به ۳ دسته تقسیم میشه دسترسی read یا خواندن دسترسی write یا نوشتن و دسترسی execute یا اجرا.
هر کدوم از اونها نمادی دارن x یا 1 ، r یا ۴ و w یا ۲ برای دیده شدن عکس کافیه در بخش ccc دارای دسترسی 4 باشید. اگر اشتباه نکنم!
ببخشید توضیح بیشتر در این تاپیک نمی گنجه. توی مشهد لاگ یک کنفرانس کامل در این مورد وجود داره فک کنم که فارسی هست و بهت کمک میکنه. mashhadlug.org

شاد باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا