تغيير Editor براي phpnuke

Jasem

Member
سلام .
آقا ميشه يكي نفر توضيح بده كه چطور ميشه اين Editor پيش فرض phpnuke رو عوض كرد .
مثلاْ مثل قسمت ارسال خبر phpnuke مشهد تيم .
ممنون

123456

Member
منظورت چیه؟

می شود بیشتر توضیح بدهی که دقیقا چه تغییری می خواهی بدهی؟

ببین در ارسال خبر از سه خطر زیر برای گذاشتن ادیتور استفاده شده:

کد:
	. "<script language=\"JavaScript1.2\" defer>\n"
	. "editor_generate('bodytext');\n"
	. "</script>\n"

که البته به جای بادی تکست چیزهای دیگر هم می آید.
ولی لطفا بیشتر توضیح بده که دقیقا چه تغییراتی می خواهی بدهی.

Re: منظورت چیه؟

123456 گفت:
می شود بیشتر توضیح بدهی که دقیقا چه تغییری می خواهی بدهی؟

ببین در ارسال خبر از سه خطر زیر برای گذاشتن ادیتور استفاده شده:

کد:
	. "editor_generate('bodytext');\n"
	. "</script>\n"

که البته به جای بادی تکست چیزهای دیگر هم می آید.
ولی لطفا بیشتر توضیح بده که دقیقا چه تغییراتی می خواهی بدهی.

123456 جان آيا براي گذاشتين يك اديتور دلخواه فقط بايد اين كد رو اضافه كرد كار ديگه اي لازم نيست. البته منظور من اينكه اين اديتور براي تمام قسمت ها استفاده بشه چه در فروم ها چه در ارسال خبر و ..

123456

Member
در مورد ادیتور

در مورد ادیتور در پی اچ پی نوکه به این شکل است که ادیتوری که روی نسخه فارسی گذاشته شده در قسمت includes هست و این کدهایی را که نوشتم ارتباط قسمت مورد نظر شما را با ادیتور بر قرار می کند.
به طور مثال در قسمت تنظیمات سایت, ویژه مدیران ادیتوری وجود ندارد , اما من با گذاشتن این کد توانستم , انجا هم ادیتور فارسی را نصب کنم.

برای مثال کدهای قسمت تنظیمات قبلا به اسن شکل بود:

."" . _FOOTERLINE1 . ":</td><td><textarea name='xfoot1' cols='60' rows='10'>" . stripslashes($foot1) . "</textarea>"

که من برای این که در این قسمت ادیتور داشته باشم آمدم و آن کدهایی را که در یالا بود بهش اظافه کردم که شد:

."" . _FOOTERLINE1 . ":</td><td><textarea name='xfoot1' cols='60' rows='10'>" . stripslashes($foot1) . "</textarea>"
. "editor_generate('xfoot1');\n"
. "</script>\n"

حالا از کجا باید فهمید که چه جاهایی می شود ادیتور نصب کرد باید بگویم که مراحل زیر را انجام بدهید:

اول فایلی را که می خواهید ادیتور روش نصب کنید باز کنید.
بعدش دنبال rows= بگردید , و در همان خط باید واژه ای به اسم name= هم وجود داشته باشید.
بعدش آن کدهایی را که در بالا دادم را به خطی که name= وجود دارد اظافه کنید و شما یک ادیتور خواهید داشت.

فقط فراموش نکنید که کلمه روبروی name= باید با کلمه روبروی . "editor_generate('xfoot1');\n" یکی باشد.

اینهایی که گفتم در مورد پی اچ پی نوکه است , اما اینکه در فروم چطوری ادیتور نصب شده را نمی دانم. :(

123456 جان خيلي حال دادي الان ميرم امتحان مي كنم .اميدوارم كه موفق بشم
راستي بابت توضيحاتي كه دادي دستت درد نكنه

123456

Member
خواهش

خواهش
اگر باز هم مشکل داشتی بگو , یا اگر خواستی اسم فایل را بدهد تا برایت ادیتور بگذارم روش. :wink:

Jasem

Member
بچه ها دستتون درد نكن هم 123456 عزيز هم اشكان خان كه لطف كرد بحث رو ادامه داد . من هم الان امتحان مي كنم

Jasem

Member
راستي رييس جان ميشه دقيقتر توضح بدي كه اين تغييرات رو تو كدوم فايلها بايد ايجاد كنيم !؟
و كلاْ اديتور مورد نظر خودمون رو چطوري بايد بهش معرفي كنيم .

123456

Member
اینطوری

ببینید دوستان همانطور که گفتم این کدها مربوط به ادیتوری می شود که در خود فارسی نوکه هست , و اگر شما می خواهید ادیتور دیگری نصب کنید باید فایلهای مربوط به ادیتور قبلی را در شاخه includes پاک کنید و ادیتور جدید را بریزید آنجا.

بقیه کارها همانطوری که گفتم مثل قبل است.
فقط یک چیزی و آن اینکه توصیه نمی کنم ادیتور دیگری استفاده کنید , چون من ادیتورهای مختلف را ازمایش کردم و ایم از همه اش بهتر است.
در ضمن جاسم جان این تغییرات را باید در فایلی بدهی که می خواهی توش ادیتور داشته باشی.

مثلا اگر می خواهی در قسمت مدیریت , شاخه بلوکها ادیتور نصب کنید باید به
بروی و در آنجا فایل blocks.php را باز کنی و این تغییراتی را که در بالا گفته شده انجام بدهی.

جدیدترین ارسال ها

بالا