در مورد ادیتور
در مورد ادیتور در پی اچ پی نوکه به این شکل است که ادیتوری که روی نسخه فارسی گذاشته شده در قسمت includes هست و این کدهایی را که نوشتم ارتباط قسمت مورد نظر شما را با ادیتور بر قرار می کند.
به طور مثال در قسمت تنظیمات سایت, ویژه مدیران ادیتوری وجود ندارد , اما من با گذاشتن این کد توانستم , انجا هم ادیتور فارسی را نصب کنم.
برای مثال کدهای قسمت تنظیمات قبلا به اسن شکل بود:
."" . _FOOTERLINE1 . ":</td><td><textarea name='xfoot1' cols='60' rows='10'>" . stripslashes($foot1) . "</textarea>"
که من برای این که در این قسمت ادیتور داشته باشم آمدم و آن کدهایی را که در یالا بود بهش اظافه کردم که شد:
."" . _FOOTERLINE1 . ":</td><td><textarea name='xfoot1' cols='60' rows='10'>" . stripslashes($foot1) . "</textarea>"
. "<script language=\"JavaScript1.2\" defer>\n"
. "editor_generate('xfoot1');\n"
. "</script>\n"
حالا از کجا باید فهمید که چه جاهایی می شود ادیتور نصب کرد باید بگویم که مراحل زیر را انجام بدهید:
اول فایلی را که می خواهید ادیتور روش نصب کنید باز کنید.
بعدش دنبال rows= بگردید , و در همان خط باید واژه ای به اسم name= هم وجود داشته باشید.
بعدش آن کدهایی را که در بالا دادم را به خطی که name= وجود دارد اظافه کنید و شما یک ادیتور خواهید داشت.
فقط فراموش نکنید که کلمه روبروی name= باید با کلمه روبروی . "editor_generate('xfoot1');\n" یکی باشد.
اینهایی که گفتم در مورد پی اچ پی نوکه است , اما اینکه در فروم چطوری ادیتور نصب شده را نمی دانم.