تغيير نكردن سايت با تغيير رزولوشن (كمك)

hba

Active Member
سلام كمك سريع
چه طوري مي شود كاري كرد كه سايت با تغيير رزولوشن از 1024 به 800*600 به هم نريزد

ياد بديد گير همين كار براي upload هستم اگر برنامه فرق مي كند براي هر برنامه جدا بگوييد

سلام

يه راه اينه كه يه رزولوشن فيكس داشته باشي 700 براي مثال آخرين حد جدول اصليت باشه

راه بعدي طراحي 2سايت با 2 رزولوشن مختلفه كه هردوي اونها از يه homepage به صورت اتوماتيك ( با استفاده از يه برنامه نويسي ساده ) باز بشن! مثل سايت www.parspake.com

Good Luck

hba

Active Member
مرسي ولي راه اول را نفهميدم و راه دوم را هم اين دستور نويسي را بلد نيستم

pedramza

Member
سلام:
من شخصا راه دوم را انتخاب نمي كنم! ولي با استفاده ار جاوا اسكريپت امكان پذير است ...

شما با screen.availWidth مي توانيد عرض screen كاربر را پيدا كنيد و بر اساس آن location صفحه را تغيير دهيد و مابقي جريانات ...

hba

Active Member
قربانت
من اين كار را بلد نيستم اگر دستوري دارد بنويسيد
مرسي

pedramza

Member
سلام:
شما اول يك صفحه ساده (يا حتي خالي) طراحي كنيد. بعد كد جاوا اسكريپت زير رو توش قرار دهيد.
کد:
<script language="javascript">
	if (screen.availWidth < 1024)
		document.location.href = "p800.htm";
	else
		document.location.href = "p1024.htm";
</script>
بعد صفحه را به عنوان صفحه آغازين سايتتون معرفي كنيد.

بعد از لد شدن اين صفحه در سيستم كاربر . خودش عرض screen مورد استفاده كاربر رو مي خونه و بعد صفحه مناسب رو درخواست مي كنه. بدون اينكه كاربر كاري انجام بده...

فقط در خطوط 3 و 5 نام صفحات p800.htm و p1024.htm رو تغيير دهيد...

موفق و پيروز باشيد ...

سکوت

Member
اندازه و كادر صفحه ات رو با درصد مشخص كن .

تموم شد و رفت .

با پيكسل اينطور ميشه .

pedramza

Member
دوست عزيز من بر عكس شما فكر مي كنم. تمام مشكل دوستمون اينه كه با تغيير انداره در سايز مرورگرشون صفحه شون به هم مي ريزه...
و چيزي كه مشخص هست اينه كه با در صد اندازه هاي نسبي رو مشخص مي كنند و با پيكسل اندازه هاي ثابت رو. و ايشون مي خوان كه صفحه اي با ظاهر ثابت داشته باشند ...

hba

Active Member
اگر مي شود راه دقيق با در صد مشخص كردن را بگيد

hba

Active Member
راستي صفحه من با تغيير اندازه مرورگر به هم مي ريزد و با تغيير رزولوشن چيزها بزرگ نمي شود و از اين نظر هم مشكل دارد و چه طوري مي شود با در صد مشخص كرد نه با پپيكسل
من با دريميور استفاده مي كنم

hasaniha

Member
hba: فايلي كه براي اين صفحه ساختي رو بذار اينجا؛ اينجوري راحت تر ميشه جواب داد.

hba

Active Member
ببين فايل رو تو خونه ندارم نمي تونم بدم اگر مي شود يه جوري با عكس يه فايل بذار بفهمم

جدیدترین ارسال ها

بالا