تغيير سطوح دسترسي-فوري فوري

Roach

Well-Known Member
سلام دوستان
ميخوام يه سيستم نصب كنم ميگه يه فولدر سطوح دسترسي شو بايد0777 بكني
چجورِي؟؟
ممنون

sharktech

کاربر فعال
باید بری تو پنل سایت مثلا cpanel در قسمت فایل منجر و اون فولدر مورد نظرتون انتخاب کنی و روش راست کلیک کنی تا یه منو بیاد و از این منو permission رو بزن و عدد 777 رو توش تایپ کن و اوکی.

البته بهتره که عدد رو 755 بزنی چون دسترسی 777 امنیت رو پایین میاره !

Roach

Well-Known Member
ممنون
يه مشكل ديگه
من دارم ماركت ساز نسخه طلايي رو نصب ميكنم اين ارور رو ميده
اخطار: SOAP extention لازم است!

sharktech

کاربر فعال
این SOAP extention یه کتابخونه برای انجام کارهای بانکی و پرداخت آنلاین هست و قاعدتا باید کنار فایل های اسکریپت باشه !

حالا چرا برای این هم خطا میگیره باید از پشتیبانی این اسکریپت کمک بگیرین.

Roach

Well-Known Member
يه مشكل ديگه
خطاي مهم: مقدار register_globals در فايل پيكربندي php.ini غيرفعال مي باشد, لطفا آنرا فعال كنيد!
اين ارور رو ميده

اگه شما برروی کامپیوتر شخصی خودتون می‌خواین از این برنامه استفاده کنین. باید فایل PHP.ini مربوط به سرور خودتون رو پیدا کنین. (محل این فایل با توجه به اینکه از چه سیستم عامل و وب سروری استفاده می‌کنین متفاوت است ولی شما می‌تونین با یه جستجو ساده اون رو سریع پیدا کنین) بعد این فایل رو با یک ادیتور مناسب باز کرده و خط زیر رو توی فایل پیدا کنین:
register_globals = Off
بعد اون خط رو به صورت زیر ویرایش کنین:
register_globals = On
حال فایل رو Save کرده و بعد وب سرور خودتون رو دوباره راه اندازی کنین. مشکلتون باید حل شده باشه.
ولی اگه شما می‌خواین این سیستم رو برروی سایت اصلی خودتون نصب کنین نمی‌تونین به فایل PHP.ini دسترسی داشته باشین و فقط مدیر سرور است که می‌تونه این فایل رو ویرایش کنه و به احتمال قوی اونها هم حاضر نخواهن شد که تغییرات دلخواه شما رو به دلیل مسائل امنیتی توی فایل بدن. در این حالت شما یا می‌تونین منتظر باشین تا این مشکل در نسخه‌های آتی به طور کامی حل بشه یا اینکه از یک سرور دیگه که این مقدار روش فعاله استفاده کنین. من بهتون پیشنهاد می‌کنم که از سرورهای PersianServices.com استفاده کنین که این گزینه روش فعال است.

و بالايي هم جوابشه
من چكار كنم؟

sharktech

کاربر فعال
شما باید با پشتیبانی شرکتی که ازش هاست گرفتین, تماس بگیرین و بگین که این گزینه از تنظیمات php رو براتون فعال کنن.

البته register_globals بدلیل امنیت سرور و مشکلاتی که ممکنه با فعال بودنش پیش بیاره توی اکثر هاستینگ ها غیر فعال هست !

جدیدترین ارسال ها

بالا