يه مشكل ديگه
خطاي مهم: مقدار register_globals در فايل پيكربندي php.ini غيرفعال مي باشد, لطفا آنرا فعال كنيد!
اين ارور رو ميده
اگه شما برروی کامپیوتر شخصی خودتون میخواین از این برنامه استفاده کنین. باید فایل PHP.ini مربوط به سرور خودتون رو پیدا کنین. (محل این فایل با توجه به اینکه از چه سیستم عامل و وب سروری استفاده میکنین متفاوت است ولی شما میتونین با یه جستجو ساده اون رو سریع پیدا کنین) بعد این فایل رو با یک ادیتور مناسب باز کرده و خط زیر رو توی فایل پیدا کنین:
register_globals = Off
بعد اون خط رو به صورت زیر ویرایش کنین:
register_globals = On
حال فایل رو Save کرده و بعد وب سرور خودتون رو دوباره راه اندازی کنین. مشکلتون باید حل شده باشه.
ولی اگه شما میخواین این سیستم رو برروی سایت اصلی خودتون نصب کنین نمیتونین به فایل PHP.ini دسترسی داشته باشین و فقط مدیر سرور است که میتونه این فایل رو ویرایش کنه و به احتمال قوی اونها هم حاضر نخواهن شد که تغییرات دلخواه شما رو به دلیل مسائل امنیتی توی فایل بدن. در این حالت شما یا میتونین منتظر باشین تا این مشکل در نسخههای آتی به طور کامی حل بشه یا اینکه از یک سرور دیگه که این مقدار روش فعاله استفاده کنین. من بهتون پیشنهاد میکنم که از سرورهای PersianServices.com استفاده کنین که این گزینه روش فعال است.
و بالايي هم جوابشه
من چكار كنم؟