تغيير دادن طيف رنگي قسمت مشخصي از يك تصوير...

سلام 
لطفا به تصوير زير يه نگاه كنيد ...
pic.gif

( خوب نگاه كرديد ) 
حالا مي خواستم بدونم چطوري ميشه رنگ قسمتي از يك تصوير رو به دلخواه خود تغيير داد . 
بطور مثال طيف رنگي موجود در تصوير زير كه نارنجي هستش رو به يه رنگ ديگه مثلا آبي آسموني و يا زرشكي تبديل كنيم ... ( دوباره تكرار مي كنم طيف رنگي فقط در قسمتي كه مشخص مي كنيم تعيير كنه ) 
حالا مي خواستم از شما بخوام اگه كسي ميتونه در اين مورد كمكي كنه اين كارو با رنگهاي زرشكي و يا آبي آسموني بصورت آموزش در اينجا بزاره ... ( تا شايد بقيه هم بتونن استفاده كنن )
ممنون ميشم ( منتظر هستم )

من معذرت ميخوام ...
مشكل حل شد ( حالا ديگه ميتونيد تصوير مربوط رو ببينيد )

toranj_1455 گفت:

بابا اي والله اين تيريپ رو خوب اومدي ...
ولي تنها مشكلي كه داره اينه كه بايد قسمتي از عكس رو تغيير بده كه در اين عكس قسمت نارنجي رنگ رو شامل ميشه . ولي در كاره شما كناره خاكستري رنگ رو هم در بر گرفته ...
ولي در هر حال كارت درست ...
خوب حالا نارنج عزيز اگه ممكنه طريقه انجام اين كار رو اينجا بزاري ( آموزش ) تا ما هم با جريانش آشنا بشيم ...( اگه ميشه سريع تر اين كارو انجام بدي ممنون ميشم )

فعلا

toranj_1455

Member
سلام

كار آسونيه

اول از اون گرينه اي كه در زير پالت لايه ها در شكل زير علامت زده شده يك new adjustmeent leyer درست ميكنيم.

020.jpg

با زدن اين گزينه پنجره ي زير ظاهر ميشود

021.jpg

اول colorize را فعال ميكنيم بعد با دسته هاي غلطان كه در شكل نشون دادم رنگ مورد نظر را پيدا ميكنيم و در نهايت ok

با اين كار يك لايه ي رنگي روي كل كار ميكشيم. اكه بخواهيم درر قسمتهايي از كار رنگ اصلي ثابت بماند بايد از ماسك لايه كه در تصوير زير نشون دادم استفاده كنيد

022.jpg

براي اين كار كافيه روي ماسك لايه كليك كنيد بعد با ابزار براش جاهايي كه نميخواهيد رنگي شود را سياه كنيد(همينطور ميتوانيد اول مناطق مورد نظر را سلكت كرده و بعد آنها را با رنگ سياه بپوشانيد )

سوالي بود يا جايي نامفهوم بود در خدمتم.

موفق باشيد
عليرضا

سلام به دوستان
با اجازه ى دوست عزيزمون ترنج

Image>Adjustment>Hue/Saturation

يا از Ctrl+U استفاده كنيد

به هر حال پس از باز شدن جعبه Hue/Saturation تيك colorize را بزنيد و از نوار لغزنده ى Hue طيف رنگ مورد نظر خود را انتخاب كنيد.
نوار لغزنده ى Saturation جهت انتخاب درجه ى اشباع طيف مورد نظرتان هست (منظورم همون شدت طيف انتخاب شده)

نوار لغزنده ى Lightness جهت تقليل و ازداد روشنايى

نكته: كارهاى گفته شده در بالا مى تواند روى بخشى از يك لايه كه انتخاب شده صورت بگيرد و در صورت عدم انتخاب قسمتى‌ از لايه، روى كل لايه صورت مى گيرد.
موفق باشيد

مثل اينكه من و آقاى ترنج با هم نوشتيم
با عرض معذرت، توضيحات ايشان كامل بود، و روششان كمى فرق مى كرد.

toranj_1455

Member
با تشكر از 3dvillage براي تكميل آموزش بنده
در واقع اين دو روشي كه ذكر شد يكي هستند با اين تفاوت كه روش 3dvillage روي همان لايه اجرا ميشود ولي روش من روي يك لايه ي جديد. روشي كه من ذكر كردم چند مزيت مهم دارد:
1. هربار كه بخواهيد ميتوانيد رنگ را عوض كنيد يا به حالت اول بركردانيد بدون اين كه اطلاعات لايه ي اصلي تعيير كند
2. استفاده از ماسك لايه براي لايه ي رنگي
3. استفاده از حالت هايي كه لايه ها ميتوانند نسبت به هم داشته باشند

و در كل دست ما براي تغييرات احتمالي بعدي كاملا باز مي ماند

موفق باشيد

toranj جان و W3Village عزيز
ممنون از راهنمايي هاتون خيلي مفيد واقع شد ...
بازم از هر دوي شما تشكر مي كنم ...

راستي يه سوال از Toranj :
اين رنگ آبي آسموني رو با چه درجه رنگهايي بدست آوردي ...؟
ممنون

toranj_1455

Member
به ترتيب از بالا به پايين:
200
70
0

البته در صورتي كه رنگ زيرين همون نارنجي باشد

جدیدترین ارسال ها

بالا