تغيير اتوماتيك هوم پيج

ali_ptr

New Member
با سلام خدمت اساتيد و سروران سايت مجيد آنلاين :rose:

دوستان من دنبال كد و يا تروجان تغيير اتوماتيك صفحه هوم پيج ميگردم و نياز خيلي فوري به اون دارم(دستي نباشه) و بطور خودكار آدرس هوم پيج رو بعد از ورود به سايت يا وبلاگ عوض كنه خواهشا كدها و يا تروجانهايي رو معرفي كنيد كه كار كنند.

در ضمن من يكي دو تا از مباحث قديمي در اين مورد(هوم پيج اتوماتيك و...) در خود همين سايت ديدم ولي هيچ كدوم كار نمي كردند.

منتظر پاسخ هستم

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
به انجمن خوش آمدید.
معرفی تروژان و انواع ویروس ها، خارج از خط مشی این سایت است.
پیش تر در این رابطه بحث شده است. روش های صحیح (غیر از ویروس) برای تغییر آدرس HomePage وجود ندارد.
پاینده باشید

ali_ptr

New Member
درود بر شما
به انجمن خوش آمدید.
معرفی تروژان و انواع ویروس ها، خارج از خط مشی این سایت است.
پیش تر در این رابطه بحث شده است. روش های صحیح (غیر از ویروس) برای تغییر آدرس HomePage وجود ندارد.
پاینده باشید

با تشکر از شما دست عیز ولی اگه فقط ویروس میتونه این کارو بکنه میشه بگید این سایت چطوری این کارو میکنه
mellatshop.com دیگه www رو ننوشتم تا براش تبلیغ نشه
ولی وقتی که وارد این سایت میشید البته اگر اینترنت اکسپلوره تون اگر 6 یا به پایین باشه هوم پیج خود به خود عوض میشه و من به طرف زنگ زدم و خواستم ببینم که این کد چیه در جواب بهم گفت که سریه
من نمیدونم این چه برنامه یا کد یا ویروس یا تروجانیه اگه شما میدونید لطفا من رو راهنمایی کنید

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
معمولا این روش ها رو سایت های hack, crack, ****o استفاده می کنند.
به آمار w3c توجه فرمایید، در حال حاظر ، کمتر از 11 در صد بازدید کننده های وب از IE6 استفاده می کنند، این همه زحمت برای چی؟
مطابق قوانین انجمن، روش های آموزش ویروس ممنوع است.
تصور نفرمایید که با استفاده از این روش ها به موفقیت بزرگی دست پیدا می کنید بلکه توجه داشته باشید که مرورگر ها و موتور های جستجو، سایت شما رو از لیست سایت های امن خارج می کنند.

جدیدترین ارسال ها

بالا