nokhod-khafan
New Member
سلام
من ميخوام رنگ اسكرول بار را مطابق با سايتم تغير بدم.كيا كمكم مي كنن؟
دستتون طلا.
من ميخوام رنگ اسكرول بار را مطابق با سايتم تغير بدم.كيا كمكم مي كنن؟
دستتون طلا.
<style type="text/css">
BODY {
scrollbar-face-color:#C0C0C0;
scrollbar-highlight-color:#FFFFFF;
scrollbar-3dlight-color:#C0C0C0;
scrollbar-darkshadow-color:#000000;
scrollbar-shadow-color:#808080;
scrollbar-arrow-color:#FFFFFF;
scrollbar-track-color:#E0E0E0;
}
</style>
<head>
<style type="text/css">
BODY {
scrollbar-face-color:#F57E15;
scrollbar-highlight-color:#FFFFFF;
scrollbar-3dlight-color:#2E2E2E;
scrollbar-darkshadow-color:#000000;
scrollbar-shadow-color:#262626;
scrollbar-arrow-color:#FFFFFF;
scrollbar-track-color:#444444;
}
</style>
</head>
M_Alireza گفت:داخل head نباید باشه
باید در داخل body باشه
mmr گفت:بازم نتیجه نداد !!!!!!!!!!!!
مصطفی
چون ایضا از توهمات عمو بیلیه !mazoolagh گفت:شايد مرورگر شما IE نيست - اين كدها فقط در IE كار ميكنه!
نه !mmr گفت:بابا از اول بگید فقط تو IE (بقول ALi_ix لعنت الله علیه ) کار می کنه !!!!!
کد دیگه ای نیست که تو مرور گر های دیگه کار کنه ؟؟؟؟؟
مصطفی
mmr گفت:بابا از اول بگید فقط تو IE (بقول ALi_ix لعنت الله علیه ) کار می کنه !!!!!
کد دیگه ای نیست که تو مرور گر های دیگه کار کنه ؟؟؟؟؟
مصطفی
استانداردها کمک میکنند تا مطمئن شویم که تمام افراد به اطلاعاتی که ما تامین میکنیم دسترسی دارند و همواره توسعه وب را سریعتر و لذت بخشترمیکند.
مطابقت با استانداردها استفاده از وب را برای افرادی با نیازهای خاص ساده تر میکند.افراد نابینا ممکن است سیستمهایی برای خواندن صفحات وب داشته باشند. افرادی با بینایی ضعیف ممکن است صفحاتی بخواهند صفحاتی دوباره مرتب شده و بزرگ شده برای خواندن راحتتر داشته باشند و افرادی که از دستگاههای جیبی استفاده میکنند میتوانند به راحتی زمانی که از سیستمهای خود استفاده میکردند از وب استفاده کنند.
اتفاقا درصد انطباق Opera با استانداردهای وب (خصوصا CSS) از تمام مرورگرهای دیگه بیشترهmajidOn|ine گفت:آره چیه
همه برنامه ها با هم فرق دارن کدهای اشتراکیشون هم خیلی کمه
مخصوصا این مرورگرها فقط من می دونم بین این همه فایر فاکس با اکسپلورر سازگاری داره والا اگه یه سایتو با اپرا وا کنی نصف سایتو نشون نمیده و ایرادهای بیخودی میگیره
majidOn|ine گفت:مخصوصا این مرورگرها فقط من می دونم بین این همه فایر فاکس با اکسپلورر سازگاری داره والا اگه یه سایتو با اپرا وا کنی نصف سایتو نشون نمیده و ایرادهای بیخودی میگیره