تعیین موقعیت یه عکس در صفحه وب !

hussein

Member
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه مشکل کوچیکی دارم . اونم اینه که نمی تونم یه عکس رو درست در جایی که دلم می خواد توی صفحه قرار بدم مثلا یه عکس رو که می خوام بذارم توی گوشه پایین صفحه هر کار می کنم بازم وقتی توی PREVIEW نگاه می کنم می بینم که از پایین صفحه حدودا 2 سانتی متر فاصله داره با اینکه توی دریم ویوور نگاه می کنم می بینم کاملا اونجایی هستش که می خوام . اگه می شه منو راهنمایی کنین چطوری یه عکس رو در جای دلخواهم قرار بدم که وقتی هم توی وب قرار گرفت دیگه مشکلی نداشته باشه از لحاظ پوزیشن .
برای مثال یه صفحه که یه عکس رو توش گذاشتم فرستادم تا شما هم ببینید . به عکس در گوشه پایین سمت چپ دقت کنین .
با سپاس
حسین

hussein

Member
hussein گفت:
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه مشکل کوچیکی دارم . اونم اینه که نمی تونم یه عکس رو درست در جایی که دلم می خواد توی صفحه قرار بدم مثلا یه عکس رو که می خوام بذارم توی گوشه پایین صفحه هر کار می کنم بازم وقتی توی PREVIEW نگاه می کنم می بینم که از پایین صفحه حدودا 2 سانتی متر فاصله داره با اینکه توی دریم ویوور نگاه می کنم می بینم کاملا اونجایی هستش که می خوام . اگه می شه منو راهنمایی کنین چطوری یه عکس رو در جای دلخواهم قرار بدم که وقتی هم توی وب قرار گرفت دیگه مشکلی نداشته باشه از لحاظ پوزیشن .
برای مثال یه صفحه که یه عکس رو توش گذاشتم فرستادم تا شما هم ببینید . به عکس در گوشه پایین سمت چپ دقت کنین .
با سپاس
حسین
عكس

سلام دوست گلم.... :lol:

از اين استفاده كن ..100٪ كارت را ميفته :::::

<body bottommargin="0">
يعني فاصله پايين صفحه صفر ميشه.......

اگه از دريم ويور 2004 استفاده ميكني در قسمت پراپرتيز صفحه مي توني تنظيم كني....و اگه از دريم ويور ام ايكس استفاده ميكني....خب بايد كد رو بنويسي....

:oops: موفق باشي....
اگه كه خوب متوجه نشدي بگو تا با عكس واست بزارم... :wink:

فرهاد

hussein

Member
دوست عزيز من كه نتونستم با اين دستور كاري بكنم اگه مي شه توضيح بيشتر بده يا اگه مي توني فايل تصويري بفرست خيلي ممنون مي شم خيلي اورژانسيه !!

اينم آموزش

سلام....

اگه 1 كم وارد باشي با اين عكسا كارت راه ميفته :wink:

ديگه توضيح اضافه نميدم.........

موفق باشي...

1.

p1.gif

2.

p2.gif

فرهاد

hussein

Member
خیلی ممنون فرهاد جان حالا یه امتحانی می کنم ببنیم کارم راه میافته یا نه اگه نشد بازم مزاحمت می شم کاکو

جدیدترین ارسال ها

بالا