تعیین طول و عرض تصاویر و جدولها به روش اشتاندارد

phpweb

Active Member
من برای اینکه طول و عرض جدولها و تصاویر رو مشخص کنم، به شکل زیر عمل می کنم و عدد رو به همراه px قرار می دم.
HTML:
width="50px"
توی یه افزونه فایرفاکس که کارش اعتبارسنجی اچ تی ام ال هست برای این نوع از دستورات هشدار نشون می ده و می گه که باید به شکل زیر استفاده کرد.
HTML:
width="50"

لطفا بگید که کدوم روش درست هست و اگر مقیاس اندازه گیری رو مشخص نکنیم، مروگرها به صورت پیشفرض از چه مقیاسی برای تعیین اندازه استفاده می کنن؟

eAmin

Well-Known Member
اگر برای تعیین عرض تگ مستقیما از attribute ها در html استفاده کردید نمی تونید واحد اندازه گیری رو مشخص کنید، ولی اگر از css استفاده کنید می تونید انواع واحدهای اندازه گیری رو مشخص کنید.

واحد اندازه گیری پیشفرض مرورگرها در حالت استاندارد px هست ولی در حالت غیر استاندارد امکان داره مرورگرهای مختلف عکس العملهای مختلفی از خودشون نشون بدن.

phpweb

Active Member
اگر برای تعیین عرض تگ مستقیما از attribute ها در html استفاده کردید نمی تونید واحد اندازه گیری رو مشخص کنید، ولی اگر از css استفاده کنید می تونید انواع واحدهای اندازه گیری رو مشخص کنید.

واحد اندازه گیری پیشفرض مرورگرها در حالت استاندارد px هست ولی در حالت غیر استاندارد امکان داره مرورگرهای مختلف عکس العملهای مختلفی از خودشون نشون بدن.
واحد اندازه گیری پیشفرض مرورگرها در حالت استاندارد px هست ولی در حالت غیر استاندارد امکان داره مرورگرهای مختلف عکس العملهای مختلفی از خودشون نشون بدن
تنها دلیلی که من توی کدهاس اچ تی ام ال از واحدهای اندازه گیری استفاده می کنم همین مطلب هست که شما گفتید.

مرورگرهای معروف مثل ie6,7,8,9 با این خاصیت چطور برخورد می کنن؟

جدیدترین ارسال ها

بالا