باسلام..
دوست عزیز ..حداقل 5بار این مبحث در حد چند صفحه بحث شده و گفته شده که بستگی به مهارت طراح،انصافش،اینکه کار در چه حد انحصاری باشه و... قیمت ها فرق میکنه...یک جستجو بکنین پیدا میکنینش تو انجمن..
موفق باشید...
چه مصافتی ؟ چه امکاناتی ؟ چه وسیله ای ؟ و ... ! اینا همه شرط هستند ، برنامه نویسی و طراحی وب هم همینطوره . قالب داریم 2.000 تومن قالب داریم 1.000.000 تومن ...
باسلام..
آخه بستگی به طرحش داره..مثلا همین دیشب من سر یک وبسایت داشتم با یکی از طراحا واسه گرافیکش حرف میزدم..میگفت میتونم واست یزنم 1ملیون تومن ..میتونم بزنم 50 هزارتومن..بستگی به کار داره..واقعا همینجوریه..نمیشه قیمت د اد..شما نمونه مشابهش رو بدین تا دوستان قیمت بدن بهتون..که اونم بسته به اینکه شخص چقدر زمان داره..و سابقش چقدر قیمت ها متفاوته..
موفق باشید..
اصلا قابل تعیین نیست نهایتا میتونند یک حدود براش بزارند . فرض کن یک قالب چهار تا جدول رنگیه ! یک قالب یک گرافیک فوق العاده داره با css کد نویسی شده ، استاندارده و ... همه اینا تاثیر میزاره اولی 10 ت باشه دومی 400 ت
ببین من یه زمبنی دنبال همین قیمتها بودم ولی واسه وب پیدا نکردم، واسه گرافیک هم مثلا واسه طراحی یه لوگو زدِ بود 350 هزار تومن !!!!! ولی خب کیه که این پولو بدِ یا اصا کو طراحی که همچین طرحی رو بزنِ ؟؟!
به نظر من شما بستِ به مدت زمانی که روی یه پروژه کار کردی و امکاناتی که اضافه کردی یه قیمت بده چنتا کار که انجام بدی دیگه قیمتا میاد دسِت
البته باید به وضعیت مشتری هم توجه کنی !!!!!