تعرفه طراحی وبسایت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

jm9sq5w2

Member
سلام
تعرفه استاندارد طراحی صفحات وب چقدره؟ قیمت می خوام. اگه می شه راهنمایی کنید

sepidweb

Member
هیچ تعرفه استانداردی وجود نداره. حتی برای دو سایت که ظاهرا کاملا مشابه هم طراحی می شوند ممکنه هزینه طراحی یکی 200000 تومان باشد و هزینه دیگری 5 میلیون تومان (مثلا برای سایت های خبری)!
مسلما این سایت ها با هم تفاوت خواهند داشت.
شما نیازمندی هاتون رو بگید، از طراحان مختلف قیمت بگیرید، یک بار دیگه با اونها تماس بگیرید و دلیل تفاوت قیمت با طراح دیگه رو از اونها بپرسید (حتما این کار رو بکنید، مطمئنا طراحان بر حسب کاری که انجام می دهند هزینه رو معین می کنند و ممکنه چیزی که شما می خواید، هزینه زیادی داشته باشه) و؛ انتخاب کنید.
تعرفه استاندارد نداریم.

jm9sq5w2

Member
هیچ تعرفه استانداردی وجود نداره. حتی برای دو سایت که ظاهرا کاملا مشابه هم طراحی می شوند ممکنه هزینه طراحی یکی 200000 تومان باشد و هزینه دیگری 5 میلیون تومان (مثلا برای سایت های خبری)!
مسلما این سایت ها با هم تفاوت خواهند داشت.
شما نیازمندی هاتون رو بگید، از طراحان مختلف قیمت بگیرید، یک بار دیگه با اونها تماس بگیرید و دلیل تفاوت قیمت با طراح دیگه رو از اونها بپرسید (حتما این کار رو بکنید، مطمئنا طراحان بر حسب کاری که انجام می دهند هزینه رو معین می کنند و ممکنه چیزی که شما می خواید، هزینه زیادی داشته باشه) و؛ انتخاب کنید.
تعرفه استاندارد نداریم.

ممنون از توضیحاتت. من قیمت طراحی گرافیکی رو می خوام. برای یک صفحه یا یک سایت. در واقع قیمت طراحی قالب. سرچ کردم اما نظر اساتید این فروم رو هم می خوام بدمنم. ممنون

arman2012

Member
برادر من یه قالب معمولی رو من خودم طراحی می کنم 500 هزار تومن برای هر سیستم به جز فروم ها .
معمولا بستگی به طراح قالب داره هر چی طراح حرفه ای تر باشه قیمت بالاتر می ره و همچنین سرعت کار و استاندارد سازی و کدنویسی استاندارد و بهینه سازی قالب و گرافیک و سرعت قالب هم مورد توجه هست . مثلا الان به سایت استیل البرز تشریف ببرید . اگه من اون قالب رو بخوام طراحی کنم ده میلیون پول می گیرم ( البته طراحش استاد من بودش که خودش هم گفت که هفده میلیون پول گرفته و من شاخ در آوردم ولی خوب ایشون کارشون خیلی حرفه ای هست و فکر نکنم تو ایران کسی بتونه باهاشون رقابت کنه ) بگذریم ولی خوب طراحی ها با هم فرق می کنه ولی در همین حدوداست

jm9sq5w2

Member
برادر من یه قالب معمولی رو من خودم طراحی می کنم 500 هزار تومن برای هر سیستم به جز فروم ها .
معمولا بستگی به طراح قالب داره هر چی طراح حرفه ای تر باشه قیمت بالاتر می ره و همچنین سرعت کار و استاندارد سازی و کدنویسی استاندارد و بهینه سازی قالب و گرافیک و سرعت قالب هم مورد توجه هست . مثلا الان به سایت استیل البرز تشریف ببرید . اگه من اون قالب رو بخوام طراحی کنم ده میلیون پول می گیرم ( البته طراحش استاد من بودش که خودش هم گفت که هفده میلیون پول گرفته و من شاخ در آوردم ولی خوب ایشون کارشون خیلی حرفه ای هست و فکر نکنم تو ایران کسی بتونه باهاشون رقابت کنه ) بگذریم ولی خوب طراحی ها با هم فرق می کنه ولی در همین حدوداست

مرسی از توضیحاتت، خیلی کمک کرد. سایت استیل البرز منظورت این لینکه؟
http://www.steelalborz.com/fa/

hamedset

Member
والله آقای آرمان 2012 استاد شما که اینقدر ازش صحبت می کنید و می گید تو ایران تکه، فکر می کنم یا شما تعریف دقیقی از استاد ندارید و یا استاد ندیدید که به اون می گید استاد.
اگه استاد شما تو ایران تک باشه من از استادتون هم استاد ترم.
اون قالب چیه که شما از اون تعریف می کنید.
یه قالب ساده جوملاست.
ولی اگه 17 میلیون اون قالب رو فروخته واقعا تو انداختن جنس به مشتری استاده.
شما 10 میلیون میگید می گیرید اون قالب طراحی می کنید من 100 هزارتومان می گیرم اون قالب طراحی می کنم.

eAmin

Well-Known Member
همچنین ایشون استاد کپی برداری بدون منبع هم هستند! مطلب اصلی در وبسایت جناب زینعلی که یکی از بهترین دوستان بنده هست نوشته شده رو ببینید:
اصلی: http://neopersia.org/javascript/cssfloat.xhtml
کپی برداری بدون منبع: http://www.trn.ir/20110104448/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/float.html

درضمن دست بالای دست زیاد است.
شما 10 میلیون میگید می گیرید اون قالب طراحی می کنید من 100 هزارتومان می گیرم اون قالب طراحی می کنم.
حالا ارزش کار رو اونقدر هم نباید پایین آورد، چون طراحی وب و کار با کامپیوتر سختی ها و ضررهای خاص خودش رو داره. ولی قیمتهایی که ایشون گفتند برای همچین قالبی خیلی دور از ذهن و کورکورانه هست.

saber2008

Member
من فقط 1gb از این قالبها دارم که پره از قالبهای حرفه ای
البته نه از این قالبهای دره پیت

arman2012

Member
برادر من اگه شک داری برو تو آدرسی که این زیر نوشته شده منظورم زیر قالبه برو اونجا از پشتیبانش بپرس که این قالب رو چقدر گرفته طراحی کرده البته پنل اس ام اس هم گرفتن که با این شده هفده میلیون همراه با هاست ولی اونا رو هم یک میلیون هم نشدن . اگه شما انقدر داری می گی که من از استادتون هم استاد ترم پس یا علی بیا عین همین قالب یا مثلش رو درست کن . فکر نکنم بتونی چون هنوز تو صفحه های دیگش نرفتی مثلا برو تو صفحه ی انتخاب جنس ببین چه جی کوئری و چه کدی توش استفاده شده بعد بیا اینجا پست بزار اگه شما از استاد هم استاد تری که نباید با دیدن صفحه ی اول روی قالب قیمت بزاری چون قیمت رو از روی کل صفحات سایت میشه گفت نه از روی صفحه ی اول بعدشم شما هنوز سرعت کار رو ندیدی تو صفحه ی اول انقدر تمیز کد ها کنار هم گذاشته شدن که اگه شما بخوای طراحیش کنی فکر کنم یه ربع طول بکشه صفحه بالا بیاد. حتما الان صفحه ی اول گوگل رو ببینی می گی من مجانی برات این سایت رو درست می کنم .
خواهشا دیدتون رو نصبت به طراحی و قیمت گذاری تغییر بدید . همه چیز که صفحه اول نیست که . گوگل پشتش کلی راز و کلی کد داره . فرق یه طراح حرفه ای با یه طراح معمولی تو سرعت بارزگزاری صفحه و همین طرز نگاه کردن به قالب و وبسایته و طرز نوشتن و سرعت کار اگه شک داری از خود استیل البرز زنگ بزن اگه چیز دیگه ای گفت بعد بیا پست بزار . استاد من اگه وبلاگش رو نگاه کنی می گی تو قالبش هیچی نداره فکر کنم ولی وقتی همه کدش رو نگاه می کنن باورشون نمی شه که این قالب به این چنین کدی احتیاج داشته باشه

arman2012

Member
بعد دوست عزیز شرکت تی آر انی که شما گذاشتی رئیس یا این مطلب رو استاد بنده نزاشته استاد بنده تو هیچ جا کار نمی کنه اگه هم بخواد کار کنه مثل سایت استیل البرز کار می کنه .

hamedset

Member
دوستان من چی بگم ایشون

ببینید شما از استادتون تعریف می کنید و می گید استادم در ایران تکه.
استاد شما یک قالب برا سیستم جوملا طراحی کرده، استاده خودش بیاد cms بسازه پایگاه رو خودش پیاده کنه.
این سیستم رو کسانی که فارسی کردن بهترین قالب رو می تونند براش بسازن چرا ؟ چون کاملا به سیستم واردن و می دونند کدها چی به چیه
دوم تمام صفحاتش رو دیدم و نظرم رو نوشتم.
این قدر گفتی کد کد واقعا باورم شد رفتم تو کدش هم نگاه کردم و همین اولش رو دیدم دیگه منصرف شده بقیه رو نگاه کنم .
استاد گرامی هنوز
keywords سیستم رو هم عوض نکرده
کد:
name="keywords" content="جوملا، جـوملا" /
یه سری هم به امنیتش زدم هم سیستم و هم قالب چند تا باگ افتضاح داشتند.
می خوای باگ ها رو اینجا بگم یا تو دیگر فروم ها سایت هک شه آبروی استاد بره
گفتم که شاید استادتون تو انداختن جنس استاد باشه ولی تو صفحات وب یه کاربره معمولی هستش

arman2012

Member
بله خودش سی ام اس هم نوشته شما برو سایت لست سکند رو ببین که مال شرکت هواپیمایی و آَخرین تور هاست اون رو خودش نوشته و چند سایت دیگه بعد شما هنوز باورت نشده هفده میلیون پولش بوده؟؟؟ می گم برو از استیل البرز بپرس عجبا؟؟؟ شما همون صد هزار تومن بزار رو هم برای خودت هاست بگیر .... برادر من دنیای اینترنت از این صد هزار تومنی ها فراتره چند وقت پیش یه دامنه تو ایران فروختن به یکی از شرکت های دولتی یه میلیارد که من خبرش رو یکی از بچه ها داد نمی دونم راسته یا نه ولی انگار اون دامنه رو یکی خریده بوده یکی از شرکت ها می خواسته اون قیمت ازش خریده ... انقدر ارزش کارتون رو پایین نیارید .... تو آمریکا و آلمان اینترنت و طراحی برای این پیشرفت کرده چون قیمت های طراحی رو مثل اصول می دن نه مثل ما چهل هزار تومن برای همین همه به طراحی سایت احترام قائلن و برای کار ها و سایت ها ارزش می زارن

بعدش من برای این می گم استاد چون استاد بنده هستن و به من یاد دادن . ولی از اون استاد ترش هم هست ولی نگو که امنیت اون سایت پایینه چون اگه پایینه ثابتش کن یه حرف رو از تخیلت در نیار بگو لطفا

من با شما دیگه بحث نمی کنم چون هرکی نظر خودش رو داره ولی برادر من من نه قصدم توهین بود نه چیز دیگه ای فقط خواستم فکرت رو از این بودجه های کم برداری به فکر پروزه های بزرگ باشی ... این ششرکت استیل البرز از منو شما تو اقتصاد وارد تره و می دونه سایتش رو دست کی بده و هفده میلیون هم الکی به کسی نداده تا وقتی کارش رو ندیده . چون هزار تومن هم تخفیف رو کاراش نمی ده حالا هفده میلیون الکی به یه نفر بده ؟؟؟؟ نه به نظر من شما اگه باور نداری می تونی سوال کنی

dubairan

Member
استاد عکاسی داشتم که بدلیل علاقه زیادی که به عکاسی داشته ودارم یک سالی با او همراه بودم. او معلولیت از یک پا داره و حضور من در گرفتن عکسهای تجاری یا طبیعت کمک به او بود وکسب تجربه برای من.

چندسال قبل با استاد رفتیم عکاسی از یک کارخانه بزرگ که چند نمونه از محصولاتش در کشورهای عربی خواهان داشت وقصد داشت کاتالوگ برای نمایشگاه چاپ کنه. من واسطه بودم و پسر صاحب کارخانه دوست من بود. استاد نورپردازی میکرد و روی 3پایه عکس میگرفت. شد حدود 100 عکس. عکسها با رنگ وآب مناسب بطور دستی توسط استاد ظاهر شد وچون من واسطه بودم بردم نشان صاحب کارخانه بدم که انتخاب کنه. استاد گفت هر عکسی که انتخاب کرد میشه 250هزار. (در ضمن دقیقا" از همون زوایه ای که استاد عکس میگرفت من هم با دوربینم میگرفتم. عکسهای من هم دست کمی از استاد نداشت چون از همان زاویه و با همون نورپردازی بود)

مدیر وقتی عکسها را دید خیلی ذوق کرد! وقتی قیمت را شنید برق گرفتش گفت: چطور حساب میکنه؟! یعنی یه چیلیک میشه 250 هزار تومن!! اومدم بیرون زنگ زدم استاد ونقل قول کردم. استاد گفت: بهش بگو تو فقط یک چیلیک می بینی، پشت این چیلیک 20سال تجربه و خاک خوردنه. وگفت اگه نمیخواد اشکالی نداره عکسها را بیار. نهاینا مدیر 12 عکس را با همون قیمت برای هرعکس انتخاب کرد و اصل فایل عکسها را بردم وهمان قیمت را پرداخت کرد.

منظور اینکه اون استادی که استیل البرز را طراحی کرده قطعا" سالها زحمت کشیده ومارک وبرندی واسه او درست شده که استیل البرز به او سفارش داده ونتیجه سالها تلاش اوست. قطعا" استیل البرز شرکت بزرگی است ومدیر بزرگی دارد که بزرگ فکر میکند. اگه 17تا داده مطمئن باش حداقل 1700تا برگشت خواهد داشت.

ضمنا" معما چو حل گشت آسان شود. بدون دیدن انتخاب زاویه عکس توسط استاد ونوع نورپردازی او هرگز من نمیتونستم عکسهایی شبیه به عکسهای استاد بگیرم.
مهم اینه که اگه خواستی طراحی وب سایت استیل البرز را واسه کسی تشریح کنی، نتونی بگی وب سایتش شبیه وب سایت کدام شرکته. وب سایت استیل البرز باید فقط شبیه وب سایت استیل البرز باشه! (اگه توسط استاد بزرگی طراحی شده باشه)

من میگم اون استاد شاید وب سایتای اولش را رایگان طراحی کرده، دومی را با نشان دادن نمونه کار اول وخلاقیت بیشتر مثلا" 50 گرفته و سومی..... واینه که حالا میتونه با قاطعیت بگه 17 تا کمتر نمیشه وحرف وکارش خریدار داره.

آخرین ویرایش:

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
کاربران عزیز arman2012 و hamedset
این انجمن جای تبادل اطلاعات علمی هست و نه کل کل!
در صورت تکرار برخورد خواهد شد.
از اینکه قوانین رو رعایت می کنید سپاسگزارم.
این تاپیک به علت انحراف از بحث قفل خواهد شد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا